Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Arkadaşlar Size Bi Sorum Olacak (1 Kullanıcı)

çimen_gözlü

Kayıtlı Kullanıcı
alevilik hakkında ben bilgi edinmek istıyorum alevilik kötü bişeymı onun hakkında hiç bisey bilmıyorum

kamil012

Kayıtlı Kullanıcı
ben daha yeni üye oldum nasıl yazışılacağını tam bilmiyorum ama aleviligin nasıl birşey olduğunu şuan çıkacak yasaya karşı gediklerini görüyor ve duyuyorsunuz.ALLAH o insanları islah eylesin

safiye

Kayıtlı Kullanıcı
Kardeşim Kötü Iyi Diyerek Kiyaslamak Hoş Olmaz Ama Bildiğim Kadari Ile Anlatayim Hz. Muhammed (s.a.v.) Kabul Ediyorlar Varliğina Ianiyorlar Ama Peygamber Olarak Değil. Hz. Ali Onlarin Peygamberi Alevilikde Oradan Geliyor. Bizim Gibi Ramazan Ayinda Oruç Tutmuyorlar Aşure Zamaninda 10 Gün Tutuyorlar. Cuma Namazlari Yok. Ibadetleri Bizimkinden Daha Farkli Bu Ve Buna Benzer Az Daha Bilgim Var Ama Doğruluğundan Emin Değilim Yanliş Bilgi Vererek Yanliş öğrenmenide Yazimi Okuyanlarida Kizdirmak Istemem Kardeşim . Ayrintili Bilgi Için Tv Lerde Alevi Kanallari Var. Oradan Bakabilirsin Allah A Emanet Ol

ishakyakup

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm ;

1,alevilerin bir çoğu islamın sınırlarını çoktan aşmıştır...
2,türkiyedeki ateistlerin önemli bir kısmı ateist olduklarını söylemezler, biz aleviyiz derler...bunlar alavilerden de beter...

islamda haramlar helaller vardır...ölçüler bellidir.
bir kimse haram olan bir işi haramolduğunu kabül ederek yaparsa günahkar olur
fakat haram olan bir fiil'i ibadet diye yapıp ve bundan sevap beklerse dinden çıkar kafir olur....

buna örnek olarak; cem evleri dedikleri mekanlarda kadın erkek karışık, kına gecesi eğlenceleri gibi..sarmaş dolaş, şarkılı türkülü..mevla tealanın asla razı olmadığı işleri, ibadet inancı ile yapıp birde bundan sevap bekleyen harkes bu hükme dahildir...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt