Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

:(((ARKADAŞLAR NE OLDU BİZE BÖYLE???? (1 Kullanıcı)

CENNET GULU

Kayıtlı Kullanıcı
Adres:Değer Bilmezler Mahallesi, Satılık Kalpler C
ARKADAŞLAR; ASLINDA BAKTIM VE FARKETTİM Kİ, ŞU BİR HAFTADIR YAPILAN MÜNAAKAŞALAR... TARTIŞMALAR...BİLMİYOR MUYUZ Kİ; TATLI DİL YILANI DELİĞİNDEN ÇIKARIRRR?????
''NE OLUYOR BİZE BÖYLE .... KARDEŞLİK BAĞLANTIMIZ KOPTU MU???''
ARTIK BÜYÜK KONUŞMAK İSTEMEM DE VESSELAM KARDEŞİMİN AÇTIĞI ''AŞKA MECNUN'' A YÖNELİK FORUMA AKIL SIR ERDİREMİYORUM...KARDEŞLİĞİMİZİ BOZMAK İSTEYEN ŞEYTANA TAAVİZ Mİ VERECEĞİZ....
TORON KARDEŞİMİZİN VE KAAN ERDEM KARDEŞİMİZİN ''VESSELAM'' KARDEŞİMİZ İLE YAŞADIĞI MÜNAAKAŞALAR...BENİM ZEHRA MELEK KARDEŞİM İLE YAŞADIĞIM MÜNAAKAŞA...

:mad::mad::mad::mad::mad:ARKADAŞLAR; ÖZELLİKLE SÖYLÜYORUM...NE OLUR; ''ŞEYTANA TAAVİZ VERMEYELİM...:(:(:(:(:(
SELAM VE DUA İLE...

Kalb-i selim

Kayıtlı Kullanıcı
RE: :(((ARKADAŞLAR NE OLDU BİZE BÖYLE????

Allah yar ve Yardımcımız oLsun. Lain İblsin fitnesinden ve vesvesesinden korusun inşaAllah..

ALLAH'IN HUZURUNDA KOVULMUŞ ŞEYTANDAN, RAHMAN VE RAHİM OLAN ALLAH'A SIĞINIRIM

Selametle..

CENNET GULU

Kayıtlı Kullanıcı

Akide-i Tevhid yazdı:
Allah yar ve Yardımcımız oLsun. Lain İblsin fitnesinden ve vesvesesinden korusun inşaAllah..

Selametle..

S.A.
SEVGİLİ KARDEŞİM; BU VESSELM KARDEŞİMİZİN AMACI ACABA NEDİR????
SEN ÇÖZEBİLDİN Mİ???
:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|
SELAM VE DUA İLE....

BRC

Kayıtlı Kullanıcı

BENCE DE.. İNANIN BIKTIM ARTIK BU TARTIŞMALARI OKUMAKTAN.. HER YERDE Bİ TARTIŞMADIR SÜRÜP GİDİYOR..BOŞA ZAMAN HARCADIM BUNLARI OKUYAYIM DERKEN. BİR DAHA OKUMAYACAM. TARTIŞMAYIN ARTIK.. ZARARI HEM KENDİNİZE HEM DE BİZE..

RABBİM HEPİMİZE HİDAYET VERSİN..

SELAM VE DUA İLE...

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı

CENNET GULU yazdı:
ARKADAŞLAR; ASLINDA BAKTIM VE FARKETTİM Kİ, ŞU BİR HAFTADIR YAPILAN MÜNAAKAŞALAR... TARTIŞMALAR...BİLMİYOR MUYUZ Kİ; TATLI DİL YILANI DELİĞİNDEN ÇIKARIRRR?????
''NE OLUYOR BİZE BÖYLE .... KARDEŞLİK BAĞLANTIMIZ KOPTU MU???''
ARTIK BÜYÜK KONUŞMAK İSTEMEM DE VESSELAM KARDEŞİMİN AÇTIĞI ''AŞKA MECNUN'' A YÖNELİK FORUMA AKIL SIR ERDİREMİYORUM...KARDEŞLİĞİMİZİ BOZMAK İSTEYEN ŞEYTANA TAAVİZ Mİ VERECEĞİZ....
TORON KARDEŞİMİZİN VE KAAN ERDEM KARDEŞİMİZİN ''VESSELAM'' KARDEŞİMİZ İLE YAŞADIĞI MÜNAAKAŞALAR...BENİM ZEHRA MELEK KARDEŞİM İLE YAŞADIĞIM MÜNAAKAŞA...

:mad::mad::mad::mad::mad:ARKADAŞLAR; ÖZELLİKLE SÖYLÜYORUM...NE OLUR; ''ŞEYTANA TAAVİZ VERMEYELİM...:(:(:(:(:(
SELAM VE DUA İLE...
KARDEŞİME AYNEN KATILIYORUM ESSELAMUN ALEYKÜM

Kaan Erdem

Yönetici

ARKADAŞLAR BEN KİMSEYLE BİR AZ ÖNCEKİ FORUMDA TARTIŞMADIM SADECE TAVIR YANLIŞLIĞI VARDI İZAH ETTİM...BAŞKA BİR KARDEŞİMİ SAVUNMAK İSTEDİM..BANA TERS GELDİ BAŞLIK VE İÇERİK İKAZ ETMEK İSTEDİM...SELAM VE DUA İLE ALLAH CC EMANET OLUN...

Kalb-i selim

Kayıtlı Kullanıcı

CENNET GULU yazdı:
Akide-i Tevhid yazdı:

Selametle..

S.A.
SEVGİLİ KARDEŞİM; BU VESSELM KARDEŞİMİZİN AMACI ACABA NEDİR????
SEN ÇÖZEBİLDİN Mİ???
:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|
SELAM VE DUA İLE....

Aleykum Selam
Orasını bilemeyeceğim ama Ben kendisini şahsen samimi bulmuyorum. En doğrusunu ALLAH bilir..

Rahman'a emanetsiniz.. B)

CENNET GULU

Kayıtlı Kullanıcı

KAAN ERDEM yazdı:
ARKADAŞLAR BEN KİMSEYLE BİR AZ ÖNCEKİ FORUMDA TARTIŞMADIM SADECE TAVIR YANLIŞLIĞI VARDI İZAH ETTİM...BAŞKA BİR KARDEŞİMİ SAVUNMAK İSTEDİM..BANA TERS GELDİ BAŞLIK VE İÇERİK İKAZ ETMEK İSTEDİM...SELAM VE DUA İLE ALLAH CC EMANET OLUN...
kardeşim...
öncelikle s.a.
elbetteki tavır yanlışlığını izah etmeye çelıştığını anladık...
fakat abim gücenme ama anlamayan (anlamak istemeyen) 100 kere anlatsan dahi anlamaz...selametle...
abim...üzülmeyin...o tatlı canınızı sıkmayın...
şu 3 günlük dünyada canınızı sıkmaya deymez....
:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

l_papatya

Kayıtlı Kullanıcı

subhanallah noluyo arkadaşlar size ya 5 dk girip çıkıyom gene bi tartışma formu açılmış relax olun sakin olun euzu besmeleyle bi şöle buz gibi suyla güzelce abdest alın huşu içinde allaha yönelerek namaz kılın şeytanın içimizden atalım ona vesvese vermesine izin vermeyelim kardeşlerim B)B)

Kaan Erdem

Yönetici

bak bak nasılda anlatıyor bana kardeşim güzel kardeşim...haklısın anlamayana anlatsanda boş...selam ve dua ile....

CENNET GULU yazdı:
KAAN ERDEM yazdı:
kardeşim...
öncelikle s.a.
elbetteki tavır yanlışlığını izah etmeye çelıştığını anladık...
fakat abim gücenme ama anlamayan (anlamak istemeyen) 100 kere anlatsan dahi anlamaz...selametle...
abim...üzülmeyin...o tatlı canınızı sıkmayın...
şu 3 günlük dünyada canınızı sıkmaya deymez....
:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

CENNET GULU

Kayıtlı Kullanıcı

l_papatya yazdı:
subhanallah noluyo arkadaşlar size ya 5 dk girip çıkıyom gene bi tartışma formu açılmış relax olun sakin olun euzu besmeleyle bi şöle buz gibi suyla güzelce abdest alın huşu içinde allaha yönelerek namaz kılın şeytanın içimizden atalım ona vesvese vermesine izin vermeyelim kardeşlerim B)B)

kardeşim öylesine öyle ama başlık acayip dikkatimi çekti ve girdim...
ki; ben bir giriyorum ve okuyunca şok oluyorum...
insan abisi/ ablası ya da kardeşi için üzülmez mi????
:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

l_papatya

Kayıtlı Kullanıcı

CENNET GULU yazdı:
l_papatya yazdı:

kardeşim öylesine öyle ama başlık acayip dikkatimi çekti ve girdim...
ki; ben bir giriyorum ve okuyunca şok oluyorum...
insan abisi/ ablası ya da kardeşi için üzülmez mi????
:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

üzülür tabi kardeşim bende giriyorum ama cevap yazmamak için kendimi zor tutuyorum heleki başörtüsü formuna eğer başlarsam hiç susman ve bir çok kalp kırılır diye korkuyorum sabrediyorum:(:(:(:(:(:(:(:(

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt