Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

ARKADAŞLAR LÜTFEN YARDIM (1 Kullanıcı)

tamirci72

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm arkadaşlar bana ALLAH rızası için yardımcı olun sizlere önemli bir mevzuyu sormak istiyorum ben şu anda bir resmi dairede çalışıyorum ve namaz kılma ortamı yok öğle,ikindi ve akşam namazlarını akşamları evde kaza namazı olarak kılsam bu kılmış olduğum namazlar kabul edilirmi lütfen bana bu konuda yardımcı olun nasip olursa namaza başlamak istiyorum bu şekilde namaz kılsam kabul olurmu ve birde başı açık gezen ve namaz kılan bayanların namazı kabul olurmu şimdiden ilgilenen herkesten ALLAH razı olsun

esmanurca

Kayıtlı Kullanıcı
RE: ARKADAŞLAR LÜTFEN YARDIM

slm baci is yerinde bu imkanin yoksa eve geldiginde gunun farzlarini yatsinin ardindan kaza olarak kilabilirsin insallah.niyetlenmissin namaza herseye ragmen ALLAH C;C yönel insallah yardan mevalm yar ve yardimcin olsun insallah
. örtunmekte nasip olmussa sebeplerini nasip eder insallah bacim. saygi ve sevgilerimle......

tayyar

Kayıtlı Kullanıcı
RE: dini sohbet

RE: dini sohbet

KB)B)ardeş bizde resmi dairede çalışıyoruz fakat namazlarımızı kılıyoruzbir seccadenin üzerinde kılabilirsiniz .Biliyorsunuz bile bile namaz kaza ya bırakılmaz savaşlarda bile namazlar farzlar lar kılınır sırayla onun için nefsimize uymayalım bizim korkacağımız tek güç rabbimizdir rızkı rabbimiz verir o dilerse herkes size karşıda olsa rızkınıza engel olamazlar.bu resmi iş nedir ayrıntılı bilgi verrir seniz memnun olurum.Ayrıca başı açık bir kişinin namazıda namazı şartlaarına uygun kılınırsa rabbim neden kabul etmesin.Allaha emanet olunuz rabbim ayağınızı sabity kılsın inşallah.

tamirci72

Kayıtlı Kullanıcı

Arkadaşlar ben bayan değilim çalıştığım iş yeri ise üniversite ve üniversitelerin durumunu bilirsiniz namaz kıldınmı irticai faliyet derler ve başı açık namaz kılan bayanların bazıları benim bildiklerim denize gittiklerinde mayo ile denize giriyorlar ben işte bunu anlayamıyorum bu nasıl bir mantıktır bu hareketler islama uygunmudur hepimiz ALLAH,A emanet olalım arkadaşlar inşallah nefsimi ve şeytanı yenerim ALLAH yardımcımız olsun

koskun

Kayıtlı Kullanıcı

http://www.islamiyet.gen.tr/forum/İslami_Hayat_Her_Zaman_Yaşanabilir&24&14577.html

burası yardımcı olur umarım ...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt