Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Arkadaşlar dualarinizi bekliyorum (1 Kullanıcı)

yarennur

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm kardeşlerim sizden eşim için içten dualarınızı bekliyorum şu an işten çıktı ve alkol kulanıyor daha doğrusu uzun yıllardır içiyor ALLAH VE peygamber efendimizi seviyor ama bir türlü bu işten vazgeçmedi
2 çocuğum var ve sabrediyorum hep dua ediyorum nolur sizde dua edin oda dönsün kalbinde iman hakikatleri yeşersin selam ve dua ile inşaallah rabbim dualarımızı kabuleder şimdiden ALLAH RAZI OLSUN

AFRA_NUR

Kayıtlı Kullanıcı
aleyküm selam kardeşim rabbim yardımcınız olsun.eşinize hidayet versin inşallah.tez vakitte sıkıntılarınızdan feraha çıkıcak bir kapı açılsın inşallah.inşirah suresi okuyon kardeşim.selametle

yarennur

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razi olsun afranur inşaallah dualarim kabul olur dualarinizi bekliyorum

Mutlu Kul

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm kardeşlerim sizden eşim için içten dualarınızı bekliyorum şu an işten çıktı ve alkol kulanıyor daha doğrusu uzun yıllardır içiyor ALLAH VE peygamber efendimizi seviyor ama bir türlü bu işten vazgeçmedi
2 çocuğum var ve sabrediyorum hep dua ediyorum nolur sizde dua edin oda dönsün kalbinde iman hakikatleri yeşersin selam ve dua ile inşaallah rabbim dualarımızı kabuleder şimdiden ALLAH RAZI OLSUN

allah yardımcınız olsun inşallah hidayete erip düzgün bi iş bulur eşiniz...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt