Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Arkadaşlar Bi Bakarmisiniz (1 Kullanıcı)

tugce

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm kardeşlerim sizden bir ricada bulunacaktım. kardeşlerim benim 31 mayıs-1 haziran tarihinde sınavlarım var sizden ricam benim için dua etmeniz. bir müslümanın diğer bir müslüman kardeşi için yapmış olduğu dua en hayırlısı ve geçerli olduğu durumdur. kardeşlerim sizinde bildiği gibi birbirimize yapacağımız dualar en makbul olandır. sizlerden dualarınızı benden esirgememenizi istiyorum. allaha emanet olun . allah bu yazıyı okuyup dua eden etmeyen herkesin işlerinde kolaylık versin. hepiniz allaha emanet olunuz.

fatmana

Kayıtlı Kullanıcı
allah Yardimcin Olsun..açik öğretim Sinavina Gireceksiniz Galiba...bende Girecem...rabbim Sizede Banada Zin Açikliği Versin..tabi Diğer Arkadaşlarada....hayirli Akşamlar

tugce

Kayıtlı Kullanıcı
sağol kardeşim allah sanada zihin açıklığı versin inşallah allaha emanet ol

tufan_78

Kayıtlı Kullanıcı
Arkadaşlar Allah yar ve yardımcını olsun inşallah.felak ve nas surelerini okuyarak girin sınava.

tugce

Kayıtlı Kullanıcı
allah sizlerden de razı olsun ne güzel çok mutlu oldum kardeşlerim. bir kaç dakkanızı ayırıp yazdığınız için sağolun . selametle.

tugce

Kayıtlı Kullanıcı
sevgili kardeşlerim birde sınavlarda kolaylık sağlayacak bildiğiniz dua varsa onları söylerseniz sevinirim.

Nevin_1982

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleyküm Kardeşim Sinavlairinda Rabbim Yardimcin Olsun Inşaallah.ama çalişmayi Sakin Unutma Derslerine:selam Ve Dua Ile.

hastetim

Kayıtlı Kullanıcı
Slm Kardeşim Inşallah Allahim Emekgini Boşa Cikarmaz Kazanirsin Sinavini.duam Her Zaman Sizlerle Sinava Girecek Olanlar Olmayanlar Içinde Bu Hayat Sinivaninda Başari Olmak Dilegiyle Allaha Emanet Ol Kardeşim.

Senibir

Kayıtlı Kullanıcı
Hayat bir sınav değilmi zaten..başarı için Nemi yapmak lazım ;

Avf oğlu Abdurrahman oğlu Hümeyd'den: Bir adam, Resû-luîlah (s.a.v.)1 e gelip:

«— Ya Resûlullah! Bana hayatıma uygulayacağım bir kaç ke*lime öğret (öğüt ver). Unutacağım çok şey söyleme» deyince, Resû*lullah (s.a.v.):

«— Hiç bir şeye kızma.» buyurdu.[10]

Hiçbir şeye kızmadan ve sinirlenmeden sınava giriniz..Allah yardım edecektir. hayırlı sınavlar

tugce

Kayıtlı Kullanıcı
allah hepinizden razı olsun

keber

Kayıtlı Kullanıcı
Rabbim hlini kolay kılsın

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt