bana yardımcı olurmusunuz ben elimden geldikçe hepinize cvp yazıyorum dün aranıza geldi ama araştırmalarımı ve bildilerimi sizlerle paylaştım .fakatsizlerden cvp alamıyorum kendimi dışlanmış hissettim.
bana yardımcı olurmusunuz ben elimden geldikçe hepinize cvp yazıyorum dün aranıza geldi ama araştırmalarımı ve bildilerimi sizlerle paylaştım .fakatsizlerden cvp alamıyorum kendimi dışlanmış hissettim.
selamün aleykümbana yardımcı olurmusunuz ben elimden geldikçe hepinize cvp yazıyorum dün aranıza geldi ama araştırmalarımı ve bildilerimi sizlerle paylaştım .fakatsizlerden cvp alamıyorum kendimi dışlanmış hissettim.
evet arkadasım beni anladığın için sağol ben bişeylri paylaşıosam takdir görmek isterim(bu benim yapım yanlış veya doğru)paylaşılımlarım okunuodu fakat yorum yoktu benimde şevkim kırıldı.fakat düşündükten sonra ben buraya rabbime daha yakın olmak bilmediklerimi öğrenmek için üye oldum sende böyle düşün bence.allaha emanet olun.