Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

arkadaşlar benim yazılarımı almıyorsunuz galiba. (1 Kullanıcı)

gözde22

Kayıtlı Kullanıcı
bana yardımcı olurmusunuz ben elimden geldikçe hepinize cvp yazıyorum dün aranıza geldi ama araştırmalarımı ve bildilerimi sizlerle paylaştım .fakatsizlerden cvp alamıyorum kendimi dışlanmış hissettim.

BULENT TUNALI

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.bilsankimya.com
S.A.KENDİNİZİ ÜZMEYİN BURDA AYRIMCILIK YAPILMAZ.GÜZEL OLAN ALLAH ADINA NE VARSA PAYLAŞILIR ORTAK OLUNUR SEVİNCEDE KEDEREDE.BAZEN SİTEDE FAZLA İNSAN OLMUYOR.OZAMANLARA DENK GELMİŞTİR FORUMLARINIZ.SELAM VE DUA İLE KALIN

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı
selamunaleykum
asla oyle hısetmeyın
bence o an kımse yoktur ve atlatılmış olabılır gonlunuzu ferah tutun
allaha emanet olun

gecekondu

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm Kardeşim hoşgeldiniz üyeliğiniz Hayırlı olsun .... konularınız Gece açılmış gibi :) Ve malum o saatlerde pek fazla kişi olmadığından cevap yazılamamıştır .... Burda Allah (c.c.) adına güzel olan ne varsa paylaşılır siz gönlünüzü ferah tutun Hoş geldiniz tekrar ... :) Allaha emanet olun

istikbal

Kayıtlı Kullanıcı
bana yardımcı olurmusunuz ben elimden geldikçe hepinize cvp yazıyorum dün aranıza geldi ama araştırmalarımı ve bildilerimi sizlerle paylaştım .fakatsizlerden cvp alamıyorum kendimi dışlanmış hissettim.

Selemu alaykum,öncelikle aramıza hoş gelmişsiniz kardeşim.Kardeşlerimiz söylediğiniz cümlelere karşılık gereken açıklarımı ellerinden geldiği kadar yapmışlar.Bende izniniz olursa bir şeyler eklemek isterim.Buraya hayırlı ve ilim öğrenmeye geldiği müddetçe kimse kimseyi dışlamaz dışlamaya da hakkı yoktur.Açtığınız konulara gelince kimse okumuyor,ilgi alaka göstermiyor diye içinizde can sıkıntısı olmasın.Yeter ki yaptığımız ve yapacağımız işler Allah c.c rızası için olsun bu bize yeter.Rabbime emanet olun.Esselemu alaykum

ferahhfeza

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
ferahhfeza.blogcu.com
selamün aleyküm
bende kayıt tarihim eski olmasına ragmen 15 gün kadar oldu aktif olalı ama düşündügünüz gibi degil.....arkadaşların söyledigi gibi gözden kaçmıştır...
gönlünüzü ferah tutun..selametle

gözde22

Kayıtlı Kullanıcı
arkadaşlar affedin ben biraz kırıcı davrandım galiba fevri davranıyom böyle affedin nolur allah sizden razı olsun beni yanlız bırakmadınız .

Kaan Erdem

Yönetici
sayın kardeşim illaki sizi bu düşünceye iten sebepler olmuş olabilir ve bu hissiyatla belkide sizde çok alınmış olabilirsiniz.kendi adıma konuşuyorum.bozuk fikirler içermeyen ve ehl-i sünnete ters düşmeyen tüm paylaşımlara katılıyorum.bunun dışında hareket eden kardeşlerimizin paylaşımlarına asla katılım yapmıyorum.

sizinde güzel yararlı ve faydalı paylaşımlarınızı bekliyoruz.selam ve dua ile kalın selametle.hayırlı akşamlar kardeşim.

Peçeli-Bülbül

Kayıtlı Kullanıcı
Arkadaşım gerçekten haklısın insan bir cevap bile alamayınca madur durumu düşüyor.Lütfen arkadaşlar birbirimizden bir teşekkürü esirgemeyelim....

zunnun_u_misri

Kayıtlı Kullanıcı
bence konuyu acan arkadaş haklı ben ayrımcılık yapılıyormu diye açmıştım demek varmış ayrımcılık yok gözden kaçmış yok şöyle bunlar bahane degil arkadaşlar islam alimlerine bakıyorum eski bir üye bir konu açmış daha öncesinden başka yeni bir üyede açmış ama formlara bakılmada eski üyeninki önde ve yeni üyelerinki es gecilmiş ben o yüzden burda durgunlaştım artık paylaşmak gibi bir his duymuyorum çünkü okunmadıgını düşünüyorum niye açayım varsa paylaşcagım ilginç konu yorum yazarım

gözde22

Kayıtlı Kullanıcı
evet arkadasım beni anladığın için sağol ben bişeylri paylaşıosam takdir görmek isterim(bu benim yapım yanlış veya doğru)paylaşılımlarım okunuodu fakat yorum yoktu benimde şevkim kırıldı.fakat düşündükten sonra ben buraya rabbime daha yakın olmak bilmediklerimi öğrenmek için üye oldum sende böyle düşün bence.allaha emanet olun.

Turgay.

Kayıtlı Kullanıcı

evet arkadasım beni anladığın için sağol ben bişeylri paylaşıosam takdir görmek isterim(bu benim yapım yanlış veya doğru)paylaşılımlarım okunuodu fakat yorum yoktu benimde şevkim kırıldı.fakat düşündükten sonra ben buraya rabbime daha yakın olmak bilmediklerimi öğrenmek için üye oldum sende böyle düşün bence.allaha emanet olun.

gözde kardeşim böyle düşünmeyin. Çoğu kardeşlerimizin açtıkları konularda da yorumlar yok, çünkü o forma bakan kardeşlerim cevap yazmasalarda yazılardan istifade edip çıkıyorlar. Ya gözden kaçmıştır, ya da çoğu kardeşlerimiz de çalıştıklarından takip edememişlerdir. Yeni açılan konular bir önceki konuyu alta taşıdığından muhakkak gözden kaçmıştır diye düşünün.

Selametle. Allah'a Emanet olun.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt