Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

arkadaşlar bana yardım edermisiniz (1 Kullanıcı)

ozden-ihl

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm arkadaşlar... bana verilen 15000 salavatı verilen zamana bitiremicem bana yardımcı olurmusunuz bitirebilmem için bu dağıtım askerlerin arasındaki dağıtım asker kardeşlerimiz birbirlerine dağıtmış erkek arkadaşımda 15000 bana verdi ama yetiştiremicem elimde bitirmem gereken hatimlerde var yardım edermisiniz alabildiğinizi okuyabileceğinizi okuyun devamını ben yetiştirebilirim inşallahhhhh Allaha emanet olun hayırlı akşamlar...

6310

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleykum Allah kavustursun oncelıkle ınsallah gıttıgı gıbı sag salım donmeyı nasıp eder Allahım bende sımdılık 1000 tane alıyorum buarada ne zamana bıtmesı gerekıyor duanın?

ozden-ihl

Kayıtlı Kullanıcı
aleyküm selam kardeşim sağolasın amin bütün askerlerimiz sağ sağlim yuvalarına kavuşur inşallah..bu ay sonu bitmesi gerekiyo galiba teşekkür ederim kardeşim Allah razı olsun yanlız bırakmayıp bana yardımcı olduğun için....hayırlı akşamlar..

_ZÜMRA_

Kayıtlı Kullanıcı
abdestli okunması şart mı kardeşim?

_ZÜMRA_

Kayıtlı Kullanıcı
tamam o zaman 5 000 tane salavat alırım. 31 mart a kadar okunmuş bil Allahın izniyle hayırlı akşamlar.

ozden-ihl

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razı olsun sıla kardeş teşekkür ederim Allaha emanet ol...

ozden-ihl

Kayıtlı Kullanıcı
yanımda olan olmayan yardımcı olan olmayan kardeşlerimden Allah razı olsun....

T.Nur

Kayıtlı Kullanıcı
Kardeşim Allah Kavuştursun Bende 1000 Tane Aliyorum 31 Marta Kadar Okurum Sen Okunmuş Bil Allah Yardimcin Olsun
Selam Ve Dua Ile

T.Nur

Kayıtlı Kullanıcı
Kardeşim Ben Bir Arkadaşimada 1000 Tane Verdim Toplam 2000 Adet Düşersin Oldumu Allah Akbul Etsin Selam Ve Dua Ile

ozden-ihl

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razı olsun kardeş Rabbim bütün askerlerimize hayırlı teskereler nasip eylesinn....hayırlı günler...

nesrin_77

Kayıtlı Kullanıcı
Selam aleyküm.
Kalan 7.000.- sanıyorum özden kardeşim.Ben alıyorum kalanı.
Yarına biter inşallah.Okunmuş bilin .
Benim kardeşimde asker Cenabı hak tüm asker kardeşlerimizin yar ve yardımcısı olsun.
Cümlesine gittikleri gibi dönmek nasip olsun.
Allah' a ( cc ) ısmarladık

ozden-ihl

Kayıtlı Kullanıcı
ve aleyküm selam Allah razı olsun sağolunn... aminn Rabbim tüm askerlerimizin yardımcısı olsun kardeşiniz ve tüm askerleri Raabim hayırlısıyla dönmeyi nasip eylesin Allaha emanet olun...

uzgun_42

Kayıtlı Kullanıcı
S. A. Kardeşim Bende 1000 Tanesini Alirim Kusura Bakma Benimde Misafirim Var Ancak Bu Kadar Alabiliyorum. Herhangi Bir Niyet Varmi.kimin Adina Niyet Edecegim. Cevap Verirsen Sevinirim. 17.00 E Kadar Buradayim Cevabinizi Bekliyorum

uzgun_42

Kayıtlı Kullanıcı
S. A. Kardeşim Bende 1000 Tanesini Alirim Kusura Bakma Benimde Misafirim Var Ancak Bu Kadar Alabiliyorum. Herhangi Bir Niyet Varmi.kimin Adina Niyet Edecegim. Cevap Verirsen Sevinirim. 17.00 E Kadar Buradayim Cevabinizi Bekliyorum

ozden-ihl

Kayıtlı Kullanıcı
niyet Peygamber efendimize ankaradaki askerlerimizin Peygamber efendimiz(S.A.S) için aralarında paylaştı ama sağolsun arkadaşlar bitirdi bende Rabbimin izniyle bana verilen hatim için cüzleri bitiricem bu akşam... yardımcı olan olmayan bütün arkadaşlardan Allah razı olsun hayırlı akşamlar...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt