Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Arkadaşlar bakınız... (1 Kullanıcı)

_Resul_

Kayıtlı Kullanıcı

İbretlik bazı resimler..... Allaha emanet olun...SELAMÜN ALEYKÜM..

desertrose

Kayıtlı Kullanıcı
RE: Arkadaşlar bakınız...

:eek::eek::eek: Selamun aleykum.. Tüğlerim diken diken oldu kardeşim ürperdim birden..

Allah c.c. razı olsun senden.. Özellikle Ariel resmini ilk defa görüyorum ve bu zamana kadar nasıl fark etmedim bilmiyorum:( Neyse ki kullanmıyoruz.. Emeğine sağlık..
Selametle kal inşaAllahB)B)

beynelmilel

Kayıtlı Kullanıcı

:eek:Oyyy güzel Allah'ım....Paylşaşımınız için Allah razı olsun...Ben ne diyeceğimi bilmiyorum...

yun_us25

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
cid-be16d7dad725ce0d.spaces.live.com

2003765670027038272rsbe3.jpg

EVET ARTIK EVLERİMİZDEKİ TAKVİMLERDE BİLE BUNU MESCİDİ AKSANIN RESMİ DİYE DUVARINA ASAN KARDEŞLERİMİZ VAR....AMA ADAMLAR AÇLIŞIYOR BİZ ONLARIN YARISI KADAR ÇALIŞSAYDIK HALİMİZ BÖYLE OLURMUYDU..:(

EMEĞİNE SAĞLIK.........SELAM VE DUA İLE

mabet_bekcisi

Kayıtlı Kullanıcı

resul abi s.a siz varya beni bu sitede şoke eden insanlardan birisiniz vallaha.bu israili görünce ben zaten deli oluyorum.günlük hayatımıza öyle bir
yayılmışki.kurtulamıyorum.elimizi attığımız heryerde bir parmağı var.kurtulamıyoruz sizin de dediğiniz gibi kene misali yapışmış durumda.allah onu dünya haritasından silsin inşallah.
selametleB)

_Resul_

Kayıtlı Kullanıcı

desertrose yazdı:
:eek::eek::eek: Selamun aleykum.. Tüğlerim diken diken oldu kardeşim ürperdim birden..

Allah c.c. razı olsun senden.. Özellikle Ariel resmini ilk defa görüyorum ve bu zamana kadar nasıl fark etmedim bilmiyorum:( Neyse ki kullanmıyoruz.. Emeğine sağlık..
Selametle kal inşaAllahB)B)

Aleykümselam...Allah sizdende razı olsun...İnşallah bundan böyle kullanmayız...Allaha emanet ol inşallah...

_Resul_

Kayıtlı Kullanıcı

beynelmilel yazdı:
:eek:Oyyy güzel Allah'ım....Paylşaşımınız için Allah razı olsun...Ben ne diyeceğimi bilmiyorum...

Allah sizdende razı olsuN..B)B)

_Resul_

Kayıtlı Kullanıcı

yun_us25 yazdı:

EVET ARTIK EVLERİMİZDEKİ TAKVİMLERDE BİLE BUNU MESCİDİ AKSANIN RESMİ DİYE DUVARINA ASAN KARDEŞLERİMİZ VAR....AMA ADAMLAR AÇLIŞIYOR BİZ ONLARIN YARISI KADAR ÇALIŞSAYDIK HALİMİZ BÖYLE OLURMUYDU..:(

Olmazdı tabi biz birbirimizden ayrılmışız...Allah yardım etsin...Allah razı olsun yorumlarınızdan dolayı...B)B)B)

_Resul_

Kayıtlı Kullanıcı

KUTSAL_ORDU yazdı:
resul abi s.a siz varya beni bu sitede şoke eden insanlardan birisiniz vallaha.bu israili görünce ben zaten deli oluyorum.günlük hayatımıza öyle bir
yayılmışki.kurtulamıyorum.elimizi attığımız heryerde bir parmağı var.kurtulamıyoruz sizin de dediğiniz gibi kene misali yapışmış durumda.allah onu dünya haritasından silsin inşallah.
selametleB)

Aleykümselam...Allah sendende razı olsun...Elimden geldiğince siteye faydalı olmaya çalışıyorum...İnşallah dediğiniz gibi tamamen silerde veya böyle pisliklerden kurtuluruz.....A.e.o.

_Resul_

Kayıtlı Kullanıcı

B)B)B)

ADALETIMAHZA

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.islamiportal.net

S.A.ALLAH RAZI OLSUN.UZUN ZAMANDIR ARİEL ALMIYORUM ZATEN.BİR DE ŞU VAR.İLLAKİ ALLAH İSMİ YAZAN ŞEYLERDE DEĞİL,YAZMAYANLARDA DA ALLAH I OKUYABİLİYORSA KİŞİ İŞTE O ZAMAN GÖNÜL GÖZÜ AÇIK DEMEKTİR.A.E.O.

_Resul_

Kayıtlı Kullanıcı

ADALETIMAHZA yazdı:
S.A.ALLAH RAZI OLSUN.UZUN ZAMANDIR ARİEL ALMIYORUM ZATEN.BİR DE ŞU VAR.İLLAKİ ALLAH İSMİ YAZAN ŞEYLERDE DEĞİL,YAZMAYANLARDA DA ALLAH I OKUYABİLİYORSA KİŞİ İŞTE O ZAMAN GÖNÜL GÖZÜ AÇIK DEMEKTİR.A.E.O.

AS Allah sizden de razı olsun..B)B)B)

_Resul_

Kayıtlı Kullanıcı

B)B)B)

l@l

Kayıtlı Kullanıcı

S.A. ALLAH(c.c.) razı olsun bunları bilmiyordum, öğrenmiş oldum, elimden geldiği kadar çevreme aktarıcam sağolasın...

_Resul_

Kayıtlı Kullanıcı

l@l yazdı:
S.A. ALLAH(c.c.) razı olsun bunları bilmiyordum, öğrenmiş oldum, elimden geldiği kadar çevreme aktarıcam sağolasın...

A.S Allah sizdende razı olsun...Öğrenmiş olmanız sevindirdi...Allaha emanet olun...B)B)B)

meftun61

Kayıtlı Kullanıcı

S.A AAAFFFFF AAAFFFFFFFFFFFFFFFF :(:(:(:(:(:(:(

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı

yun_us25 yazdı:

s.a
resul kardeşim allah razı olsun kanayan bir yaraya daha el başmışsın rabbim yar ve yardımcımız olsun aeo

_Resul_

Kayıtlı Kullanıcı

tsunami yazdı:
yun_us25 yazdı:

s.a
resul kardeşim allah razı olsun kanayan bir yaraya daha el başmışsın rabbim yar ve yardımcımız olsun aeo

As ALLAH SİZDENDE RAZI OLSUN İNŞALLAH...Amin.. Amin...B)B)B)a.e.o

_Resul_

Kayıtlı Kullanıcı

B)B)B)

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt