Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Arkadaşlar bakarmisiniz? (1 Kullanıcı)

T.Nur

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMÜN ALEYKÜM ARKADAŞLAR
BEN AVATARIMDAKİ YANİ GÖRÜNTÜ RESMİMİ DEĞİŞTİREYİM DEDİM AMA PİŞMAN OLDUN SONRA ESKİ KULLANDIĞIM RESMİMİ GERİ YÜKLEMEYE ÇALIŞTIM AŞAĞIDAKİ UYARI CIKTI ''Bu JPEG-Resimin hatalı bir Resim tipi var'' COK SİNİR OLDUM ESKİ KULLANDIĞIM RESMİ TEKRAR KULLANAMADIM YANİ NE YAPACAM ŞİMDİ BEN BANA YARDIM EDERMİSİNİZ?

T.Nur

Kayıtlı Kullanıcı
Bakmadiniz ne yapalim :( ben şimdi gidiyorum yarin görüşürüz :(

odtulu.seyma

Kayıtlı Kullanıcı
tekrar deneyin isterseniz ama sorun tam olarak ne olduğunu anlayamadım kardeşim.başarılar...

T.Nur

Kayıtlı Kullanıcı
tekrar deneyin isterseniz ama sorun tam olarak ne olduğunu anlayamadım kardeşim.başarılar...

teşekkürler kardeşim sorun şu
siz mesela görüntü resminize cedric koymuşsunuz ben değiştirimiyorum sürekli haTA VAR DİYOR SİSTEM

RESMİNİZDE HATALI RESİM TİPİ VAR DİYE UYARI GELİYOR AMA BEN DAHA ÖNCEDEN UYARDIĞI RESMİ KULLANDIM AMA ŞİMDİ TEKRAR KULLANAMIYORUM İŞTE SORUN ORDA YANİ ANLATABİLDİM Mİ KATILIMIZNIZ İÇİN COK TEŞEKKÜRLER SELAM VE DUA İLE

_SeNaToR_

Yasaklı Kullanıcı
O eski fotoğrafı yüklerken o fotonun formatını destekliyordu forum sanırım.Sonradan ayarlarda kaldırdılar.Ama senin foto kaldı öyle sen değiştirince haliyle tekrar koyamadın çünkü o resmin formatını dekteklemiyordu.Yani o resim ya boyutları büyük ondan yüklenmiyor yada formatı değişik forum desteklemiyor.

T.Nur

Kayıtlı Kullanıcı
O eski fotoğrafı yüklerken o fotonun formatını destekliyordu forum sanırım.Sonradan ayarlarda kaldırdılar.Ama senin foto kaldı öyle sen değiştirince haliyle tekrar koyamadın çünkü o resmin formatını dekteklemiyordu.Yani o resim ya boyutları büyük ondan yüklenmiyor yada formatı değişik forum desteklemiyor.

VALLA KARDEŞİM NEDENDİR ANLAMADIM ESKİDEN KULLADIĞIM RESMİ ŞİMDİ KULLANAMIYORUM FORMATINI 100X100 YAPTIM 90X90 YAPTIM GENEDE OLMADI URL VAR ONUDA DENEDİM HATALI DOSYA DEDİ GENE ALMADI ACIKCASI VAZGEÇTİM NE YAPALIM OLMADI ESKİDEN KULLADIĞIM RESİM KIZIMIN RESMİYDİ ŞUAN KULLANDIĞIN RESİM GİBİYDİ BEBEK RESMİ AİLE RESMİ OLARAK KİMSE ANLAMIYORDU SANKİ İNTERNETTEN İNDİRMİŞİM GİBİ YANİ ACEBA SİTE KIZIMIN RESMİ DİYEMİ YASAKLADI MI :) RESİM AŞAGIDA AMA YÜKLEYEMİYORUM

_SeNaToR_

Yasaklı Kullanıcı
Deneme olarak kendim yükledim resmi bende kabul etti.Sende neden etmiyorum anu anlamış dğeilim.Avatar düzenle kısmanından gözata tıklayıp yüklüyorsun demi ?

T.Nur

Kayıtlı Kullanıcı
deneme olarak kendim yükledim resmi bende kabul etti.sende neden etmiyorum anu anlamış dğeilim.avatar düzenle kısmanından gözata tıklayıp yüklüyorsun demi ?

aaaa evet sizde olmuş bende olmadi işte evet dediğiniz gibi yapiyorum ama olmiyor. şimdi yine bir deniyeyim
teşekkürler

T.Nur

Kayıtlı Kullanıcı
Malesef olmiyor hatali resşm tipi var diyor neyse cok sağolun sizide meşkul ettim ben vazgeçtim ne yapayim olmadi şidilik bu resmi kullancam allah razi olsun

_SeNaToR_

Yasaklı Kullanıcı
Deneyin siz olmuyorsa site yöneticileri ile irtibata geçiniz.Herneyse inş sorunu halledersiniz ben forumdan çıkıyorum iyi günler.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt