Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

arkadaşlar Allah rızası için bilgisi olan varsa yardım etsin (1 Kullanıcı)

imported_reyhan_

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleyküm benim bi sorunum var kime gitsem net bir cevap alamadım Allah rızası için bilgisi olan varsa bana yardım etsin. Sorum Şu:
Ben uzun süredir çok büyük sıkıntılar yaşıyorum. Kaç kere doktora gittim bi sonuç alamadım. En sonunda arkadaşların tavsiyesiye bi hocaya gittim dedi ki sende büyü var . Çözdürmek lazım. Ben şimdi kararsızım gitmeye çünkü çözdürmek de olsa böyle şeylerle uğraşmak günah mı? Hepinizden Allah razı olsun Selametle kalın.

yunbet

Kayıtlı Kullanıcı
kardeşim büyüleri bilmemde cinler zaten var bunu biliyoruz bence sıkıntıların için allaha sıgın en büyük hoca o sonuçta ve sabret

imported_reyhan_

Kayıtlı Kullanıcı
kardeşim büyüleri bilmemde cinler zaten var bunu biliyoruz bence sıkıntıların için allaha sıgın en büyük hoca o sonuçta ve sabret
Rabbime zaten sığınıyorum ama bununla ilgili birşey yapmalıyım sanki çünkü gerçekten çok huzursuzum. Bunun böle kalmasımı gerekiyor şimdi. Arkadaşlar bilgisi olan varsa. Hepinizden Allah razı olsun

nur elif

Kayıtlı Kullanıcı
kardeşim öncelikle allah yardımcın olsun benimde başıma buna benzer bir olay geldi hocaya gitmek hiç ii deyil aksine benim hayatım daha da karmaşıklaşmıştı sakın hocaya falan gideyim deme sana derdi veren allah ondan yardım iste hocadan deyil sonra pişmanlığını yaşarsın belki şuan sınavdasın sen allaha sığınmak yerine hocaya gidersen bilmiyorum allah korun yaşadım biliyorum allah yardımcın olsun

cakdoc

Kayıtlı Kullanıcı
...

...

Selamun aleyküm benim bi sorunum var kime gitsem net bir cevap alamadım Allah rızası için bilgisi olan varsa bana yardım etsin. Sorum Şu:
Ben uzun süredir çok büyük sıkıntılar yaşıyorum. Kaç kere doktora gittim bi sonuç alamadım. En sonunda arkadaşların tavsiyesiye bi hocaya gittim dedi ki sende büyü var . Çözdürmek lazım. Ben şimdi kararsızım gitmeye çünkü çözdürmek de olsa böyle şeylerle uğraşmak günah mı? Hepinizden Allah razı olsun Selametle kalın.

kardesim ben kendi fikrimi soyliyeyim..rahmetli dedemden dinlerdim.. buyu vardir gercekte fakat oyle bisey varsada onemli olan dogru hocayi bulmaktir.. Allah adami olucak yani... zamanimizda oyle hocalarda pek yok.. guvenebilecegin bir hoca bulursan eger senin icin bol bol dua etsin... ya da illede hoca olmasina gerekte yok ,dinini yasayan bir insanda olabilir.. en uygun olanida senin bol bol kurani kerim okumandir..

odtulu.seyma

Kayıtlı Kullanıcı
Vallahi ablacım benim bu konuda bir bilgim yok...Selam ve dua ile...

serap8191

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm.size bir dua yazıyım bolca okuyun .
sihri bozmak ve cinnin şerrinden sakınmak için aşağıdaki ayeti kerime okunur(et_Tedavi bil kuran 149)
Bismillahirrahmanirrahıym*Ma ci'tüm bihir sıhr,innallahe se yübtılüh*innallahe la yuslihu amelel müfsidiyn
ALLAH'a emanet olun.

)))ŞEYDA(((

Kayıtlı Kullanıcı
Kardeşim bencede hocaya gitme .felak ve nas surelerini oku. Bol bol dua et rabbime .allah böleşeyler yapanlarida islah etsin.

imported_reyhan_

Kayıtlı Kullanıcı
Arkadaşlar Allah (c.c.) hepinizden razı olsun. benden sizler gibi düşünüyorum haklıınız en iyisi hocaya gitmemek zaten Çok iyi bildiğim bir hoca yok. EN iyisi Serap8191 kardeşimin ALLAH (c.c.) razı olsun , Yazdığı duaya ve felak ve nas surelerina sarılmak.

Rabbm sizlerinde sıkıntıları varsa Sizlere de yardım etsin sizleride feraha kavuştursun inşallah. Selametle kalın.

serap8191

Kayıtlı Kullanıcı
Arkadaşlar Allah (c.c.) hepinizden razı olsun. benden sizler gibi düşünüyorum haklıınız en iyisi hocaya gitmemek zaten Çok iyi bildiğim bir hoca yok. EN iyisi Serap8191 kardeşimin ALLAH (c.c.) razı olsun , Yazdığı duaya ve felak ve nas surelerina sarılmak.

Rabbm sizlerinde sıkıntıları varsa Sizlere de yardım etsin sizleride feraha kavuştursun inşallah. Selametle kalın.

selamun aleyküm.reyhan kardeşim bunlar çok etkili ve güzel dualar.gör bak RABBİM'in izniyle herşey çok iyi olacak.size faydası olsun benim için en büyük mutluluk o olur.ALLAH'a emanet olun.

Huyela

Kayıtlı Kullanıcı
Büyüden ve Cinden korunmak için..

Büyüden ve Cinden korunmak için..

Sakın gitmeyin. Hele bu zamanda. Aşağıdaki yazıyı okuyup linkten istifade etmenizi tavsiye ederim.

Tabi birde bana dua etmenizi. Allahü teala yardımcınız olsun.

Sual: Ruhi sıkıntılardan, korkulardan ve çeşitli sıkıntılardan kurtulmak ve büyü çözmek için ne yapmak gerekir? Cinden korunmak için hangi duaları okumalı?
CEVAP
Allahü teâlâ, her şeyi sebeple yaratır. Bir şeye kavuşmak için, bu şeyin yaratılmasına sebep olan şeyi yapmak gerekir. Her şeyin yaratılmasında ortak olan manevi sebep, sadaka vermek, 70 kere (Estağfirullah min külli mâ kerihallah) duasını okumaktır. Bu iki manevi sebep, maddi sebepleri bulmaya da yardım eder. Ruhi sıkıntıların çoğu, cinden ve büyüden meydana gelir. Ruhi hastalıklar, sara ve cinden korunmak için, kıymetli kitaplarda bildirilen dualardan bazıları şunlardır:

1- Euzü Besmele ile Fatiha suresini okumalı.

2- Euzü Besmele ile iki Kul-euzü okumalı.

3- Bir miktar suya Âyet-el kürsi, İhlas ve Muavvizeteyn [Nas ve Felak] surelerini okumalı. Büyü yapılan kimse bundan üç yudum içmeli, kalan su ile gusletmeli.

4- Sedir ağacının 7 tane yeşil yaprağı ezilip su ile karıştırılır. Üzerine Âyet-el kürsi, İhlas ve Kul-euzüler okunur. 3 yudum içip geri kalanla gusledilir.

5- Üç kere Salevat ve Fatiha, Âyet-el kürsi, Kâfirun, İhlas, Felak ve Nas sureleri yedişer defa okunup hastaya üflenir. Bunlar tekrar okunup hastanın yatağına, evin her yerine, bahçeye üflenir.

6- Fatiha, Âyet-el-kürsi ve 4 Kul [Kâfirun, İhlas, Felak ve Nas sureleri] yedişer kere okunup hastaya üflenirse, büyü, nazar, hayvan sokması ve bütün dertler için iyi gelir. Tuza okunup, suda eritip içirmek ve ısırılan yere sürmek de olur.

7- Sabah akşam, Bekara suresinin başından 4 âyet ve Âyet-el kürsi ile, Âyet-el kürsiden sonraki iki âyeti ve Bekara suresinin sonundaki 3 âyet, delinin üzerine okunursa, iyi olur.

8- Sabah akşam 24 kere Estağfirullah denir, sonra (Estağfirullah elazim ellezi la ilahe illa hüvel hayyel kayyume ve etubü ileyh) denir. Sonra 11 İhlas ve 7 kere Fatiha ve 33 kere, Allahümme salli ve sellim ala seyyidina Muhammedin ve alâ âli seyyidina Muhammed okuyup, sevabı Peygamber efendimizin ve Eshab-ı kiramın ve Evliyanın ve sonra isimleri okunarak Silsile-i aliyye büyüklerinin ruhlarına hediye edilir. Bunların hürmetine şifa vermesi için dua edilir. Her gün sabah-akşam böyle dua edilir.

9- Günde 500 kere (La havle vela kuvvete illa billah-il-aliyyilazim) okumalı! Başlarken ve bitirince yüz kere salevat getirmeli. [Bunu her gün muhakkak okumalı, ihmal etmemeli.]

10- Ha-Mim Mümin suresinin başından masir’e kadar ve Âyet-el kürsi okumalı.

11- La ilahe illallahü vahdehü la şerike leh lehülmülkü velehülhamdü vehüve alâ külli şeyin kadir okumalı.

12- Cuma günü seher vakti, sağ elinin içine Nisa suresi 99. Âyeti, vemen yahruc’dan rahimâ’ya kadar yazılır, sonra dili ile yalanıp yutulur. 40 yıllık büyü de olsa çözülür.

13- Sar’adan kurtulmak ve cinden korunmak için Âyât-i hırz okunmalıdır! Âyât-i hırz, şu sure ve âyetlerdir:

Fatiha,
Bekara 1, 2, 3, 4, 5 ve 163, 164 ve 255, 256, 257 ve 285, 286,

Âl-i İmran 18,19. âyetten sadece: “İnneddine indellâh-il-islam” kısmı,
Âl-i İmran 26, 27 ve 154,

En’âm 17,
A’râf 54, 55, 56,

Tevbe 51 ve 128, 129,
Yunüs 107,

Hud 56,
İbrâhim 12,

İsrâ 43 ve 110, 111,
Mü’minun 116, 117, 118,

Ankebut 60,
Rum 17, 18,

Fatır 2,
Yasin 83,

Saffat 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ve 180, 181, 182,
Feth 27, 28, 29,

Rahmân 33, 34, 35, 36,
Hadid 1, 2, 3, 4, 5,

Haşr 21, 22, 23, 24,
Cin 1, 2, 3, 4, 5, 6,

Buruc 20, 21, 22,
İhlâs, Felâk ve Nâs sureleri.

Âyât-i hırz nasıl okunur?
Abdest alınıp, 7 istiğfar ve 11 salevat okunup, hastanın sıhhatine niyet ederek, güneş doğduktan ve ikindi namazından sonra, günde iki defa hasta üzerine okunmalı, işaretli yerlerde, hasta üzerine üfürülmeli, şifa buluncaya kadar [kırk gün kadar] devam etmeli. Her defası sonunda, bir Fatiha okuyarak sevabı, Peygamber efendimizin ve Behaeddin Buhari, Ahmed Rıfai ve imam-ı Rabbani hazretlerinin ruhuna hediye edilmeli. Bir nüsha da yazıp, yanında taşırsa, sihirden, büyüden, nazar değmesinden korur. Muradı hasıl olur.

Peygamber efendimizin üç türlü ilaç kullandığı bildirilmiştir. Kur’an-ı kerim veya dua okurdu. Fen ile bulunan ilaçları kullanırdı. Her ikisini karışık da kullanırdı. (Mevahib)

Kur’an-ı kerimin ve duanın etki etmesi için bazı şartların gözetilmesi lazımdır. Okuyanın veya yazanın ve hastanın buna inanması, hastanın zararlı olan gıdalardan, şüpheli ilaçlardan perhiz etmesi, sıcaktan ve soğuktan sakınması lazımdır. Okuyan kimsenin, itikadının bozuk olmaması, haram işlemekten, kul hakkından sakınması, haram ve habis şey yiyip içmemesi ve karşılık olarak ücret almaması şarttır. Hadis-i şerifte buyuruldu ki:
(Allahü teâlâyı unutarak, gafletle edilen dua kabul olmaz.) [Tirmizi]

İmam-ı Şarani hazretleri, (Kuşluk namazına devam edene, cin musallat olmaz) buyurdu. Cin mektubunu, yanında veya evinde bulundurana, cin gelmez ve dadanmış olan cin de gider.

Dua, ilaç gibidir. Allahü teâlâ dilerse tesir eder. Yani tesirini Allahü teâlânın verdiğine inanmalıdır!
Hadis-i şerifte buyuruldu ki:
(Dert-bela gelince, Hazret-i Yunus’un duasını okusun! Allahü teâlâ onu muhakkak kurtarır. Dua şudur: Lâ ilâhe illâ ente sübhâneke, inni küntü minez-zâlimin.) [Hakim]

Büyü, sihir ve batıl inançlar .:.: www.dinimizislam.com :.:.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt