Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

ARKADAŞIM EŞİYLE BEBEGİYLE VEFAT ETTİ. (1 Kullanıcı)

serkan25

Kayıtlı Kullanıcı
B)B)B)SELAMÜN ALEYKÜMB)B)B)
TAKDİR-İ İLAHİ CENAB-I HAK ÖMÜR SERMAYELERİNİ O ZAMANA KADAR YAZMIŞ...
ORTA OKULDAN SINIF ARKADAŞIMDI, AYNI MAHALLEDEYDİK.. BUNDAN ALTI AY ÖNCE DÜNYA EVİNE GİRMİŞTİ... BİR EVİN TEK OGLU HANIMIDA BİR EVİN TEK KIZIYDI... MUTLU BERABERLİKLERİ VARDI...
KANDİL GÜNÜ HANIMINI KONTRÖLE GÖTÜRMÜŞ, VE 2,5 AYLIK HAMİLE OLDUGU SAPTANMIŞ..
AMA NE YAZIKKİ YOLDA GELİRKEN TRAFİK KAZASI GEÇİRİYORLAR:( HEPSİ BİRLİKTE EBEDİ SAADETE GÖÇTÜLER.. ÜZÜNTÜMÜ SİZ DEGERLİ SİTE SAKİNLERİYLE PAYLAŞMAK İSTEDİM...
EGER ARKALARINDAN BİRER FATİHA OKURSAK İYİ OLUR DİYE DÜŞÜNDÜM...
CENAB-I HAK GERİDE KALANLARA SABIR VEDE HAYIRLI ÖMÜRLER İHSAN ETSİN....
ALLAH(CC) SİZLERDEN RAZI OLSUN...

Bahar_58

Kayıtlı Kullanıcı
RE: ARKADAŞIM EŞİYLE BEBEGİYLE VEFAT ETTİ.

Allah Rahmet eylesin cok üzüldüm.. Kader Allahin Takdiri.. Allah yakinlarina sabir versin cok zor.. insallah yasin de okurum, Allah Mekanlarini Cennet eylesin

-Esmani-

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
islamtarihim.com

İNNA LİLLAHİ VE İNNA İLEYHİ RACİUN....

ALLAH MEKANLARINI CENNET EYLESİN VE HENÜZ DÜNYAYA GELMEMİŞ OLAN EVLATLARINI KENDİLERİNE SEFAATÇI EYLESİN...ANNEMİN BİR SÖZÜ VARDIR YAVRUM ALLAH HİÇBİRİNİZİ BİRBİRİNİZDEN SONRAYA BIRAKMASIN ,GİDEN KURTULUR KALAN CEFA ÇEKER DER...BU BELKİ TESELLİ ETMEYECEK SENİ KARDEŞİM AMA AİLESİ İLE BİRLİKTE EBEDİYETE GÖÇMEKTE HİKMETLİ VE GÜZEL OLMALI...

ADALETIMAHZA

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.islamiportal.net

S.A.KARDEŞİM ALLAH RAHMET EYLESİN.İNŞAALLAH O MÜBAREK GÜNÜN HÜRMETİNE SORGUSUZ HESAPSIZ CENNETE GİRERLER.İNNA LİLLAHİ VE İNNA İLEYHİ RACİUN DİYELİM.FATİHA YI OKUDUM.İNŞAALLAH BİRER YASİN OKUYALIM BU GECE.A.E.O.

deren75

Kayıtlı Kullanıcı

s.a. Allah rahmet eylesin yakınlarına sabır versin inşallah

nurrumeysa

Kayıtlı Kullanıcı

kardeşim başnız sağolsun geride kalanlara Rabbim hayırlı ömür ve sabır versin

FATİHADA tabiki okuruz salam ve dua ile

serkan25

Kayıtlı Kullanıcı

-Esmani- yazdı:
İNNA LİLLAHİ VE İNNA İLEYHİ RACİUN....

ALLAH MEKANLARINI CENNET EYLESİN VE HENÜZ DÜNYAYA GELMEMİŞ OLAN EVLATLARINI KENDİLERİNE SEFAATÇI EYLESİN...ANNEMİN BİR SÖZÜ VARDIR YAVRUM ALLAH HİÇBİRİNİZİ BİRBİRİNİZDEN SONRAYA BIRAKMASIN ,GİDEN KURTULUR KALAN CEFA ÇEKER DER...BU BELKİ TESELLİ ETMEYECEK SENİ KARDEŞİM AMA AİLESİ İLE BİRLİKTE EBEDİYETE GÖÇMEKTE HİKMETLİ VE GÜZEL OLMALI...

AMİN İNŞALLAH ABİCİM...
HAYATI YAŞAMAYI ÖYLE BİR KANUNLA DÜZENLEYEN RABBİM O KADAR BÜYÜKKİ.. BİR TARAFTAN SEVKİYAT VAR BİR TARAFTANDA DOLUM OLUYOR... AKRABAMINDA İKİ OGLU EVLİYDİ İKİSİNİNDE KANDİL GÜNÜ BEBEKLERİ OLDU BİRİ AKŞAM 10 DA DİGERİNİN SABAH 10 DA..
BU DÜNYA ÜSTADIN TABİRİYLE: DOLAR BOŞALIR BİR HAN HÜKMÜNDEDİR. SEVKİYAT VAR. MADEM ÖLÜM ÖLDÜRÜLMÜYOR. O HALDE İNSANIN GÖREVİ VAZİFESİ HALİKINA ŞÜKREDİP ONUN YOLUNDA GİTMESİDİR...
SELAMÜN ALEYKÜM

serkan25

Kayıtlı Kullanıcı

ADALETIMAHZA yazdı:
S.A.KARDEŞİM ALLAH RAHMET EYLESİN.İNŞAALLAH O MÜBAREK GÜNÜN HÜRMETİNE SORGUSUZ HESAPSIZ CENNETE GİRERLER.İNNA LİLLAHİ VE İNNA İLEYHİ RACİUN DİYELİM.FATİHA YI OKUDUM.İNŞAALLAH BİRER YASİN OKUYALIM BU GECE.A.E.O.

ALLAH(CC) RAZI OLSUN ABLACIM...

m_muaz

Kayıtlı Kullanıcı

S.A.
KARDEŞİM BENIM..İNNA LİLLAHİ VE İNNE İLEYHİ RACİUN..MUHAKKAK EBEDİ ALEME HERKES GÖCECEK..KİMSENIN ELİNDE SENEDİ YOKTUR..BENIMDE LİSEDE COK SEVDİĞİM KARDEŞİM DEDİĞİM ARKADSIM ÖLMÜŞTÜ...COK MÜKEMMEL BİRİ İDİ..AMA ÖLÜM NE YASA NE ZAMANA BAKAR..VAKIT GELMİŞSE NE GERİ ALINIR NEDE İLERİ..HERKES TADACAK..AMA HALA HAYATTAYKEN..BUNUN FARKINA VARMAMIZ LAZIMDIR..RABBİM HAYIRLI ÖLÜMLER VERSİN HEPİMİZE İNŞ..EBEDİ ALEME HAYIRLI BİR GÖC NASIP EDER İNŞ..SELAMETLE..B)B)

ararat

Kayıtlı Kullanıcı

selamun aleyküm kardeşim .Allah rahmet etsin inşallah..ben fatiha okudum ..inşallah zaman olursa rabbimin rızası için yasinde okurum ..ALLAHgeride kalanlara sabır versin inşl.

Selma_

Kayıtlı Kullanıcı

s.a
allah geride kalanlara sabır versin. fatihayı okudum. yasini şerifide akşam okurum inş.
arkadaşlığınız peygamber efedimizin (s.a.v) kevser havuzun başında ebediyen devam eder inş.İNNA LİLLAHİ VE İNNE İLEYHİ RACİUN

serkan25

Kayıtlı Kullanıcı

m_muaz yazdı:
S.A.
KARDEŞİM BENIM..İNNA LİLLAHİ VE İNNE İLEYHİ RACİUN..MUHAKKAK EBEDİ ALEME HERKES GÖCECEK..KİMSENIN ELİNDE SENEDİ YOKTUR..BENIMDE LİSEDE COK SEVDİĞİM KARDEŞİM DEDİĞİM ARKADSIM ÖLMÜŞTÜ...COK MÜKEMMEL BİRİ İDİ..AMA ÖLÜM NE YASA NE ZAMANA BAKAR..VAKIT GELMİŞSE NE GERİ ALINIR NEDE İLERİ..HERKES TADACAK..AMA HALA HAYATTAYKEN..BUNUN FARKINA VARMAMIZ LAZIMDIR..RABBİM HAYIRLI ÖLÜMLER VERSİN HEPİMİZE İNŞ..EBEDİ ALEME HAYIRLI BİR GÖC NASIP EDER İNŞ..SELAMETLE..B)B)

AMENNA ABİCİM HAKLISIN.. BAZI ŞEYLER GELMEDEN ÖNCE DEGERİNİ BİLEN KULLARINDAN EYLESİN RABBİM..
ALLAH(CC) RAZI OLSUNN

Aşkâ Mecnun

Kayıtlı Kullanıcı

Aleykümselam;

İNNA LİLLAHİ VE İNNE İLEYHİ RACİUN..Nidasıyla Rabbim mekanlarını cennet kabristanlarını geniş Nur Bahçesi eylesin inşAllah.. Mal ve Mük sahibi Aziz ve Celil olan Rabbim herşeyin en hayırlısını bilir... izzet vede Kerem sahibi olan Rabbim peygamber efendimizin şefaatine nail eylesin. Gani gani rahmette bulununsun inşAllah Allah rızası için Ruhlarının şad olması için El Fatiha...

Ravza_Nur

Kayıtlı Kullanıcı

serkan25 yazdı:
B)B)B)SELAMÜN ALEYKÜMB)B)B)
TAKDİR-İ İLAHİ CENAB-I HAK ÖMÜR SERMAYELERİNİ O ZAMANA KADAR YAZMIŞ...
ORTA OKULDAN SINIF ARKADAŞIMDI, AYNI MAHALLEDEYDİK.. BUNDAN ALTI AY ÖNCE DÜNYA EVİNE GİRMİŞTİ... BİR EVİN TEK OGLU HANIMIDA BİR EVİN TEK KIZIYDI... MUTLU BERABERLİKLERİ VARDI...
KANDİL GÜNÜ HANIMINI KONTRÖLE GÖTÜRMÜŞ, VE 2,5 AYLIK HAMİLE OLDUGU SAPTANMIŞ..
AMA NE YAZIKKİ YOLDA GELİRKEN TRAFİK KAZASI GEÇİRİYORLAR:( HEPSİ BİRLİKTE EBEDİ SAADETE GÖÇTÜLER.. ÜZÜNTÜMÜ SİZ DEGERLİ SİTE SAKİNLERİYLE PAYLAŞMAK İSTEDİM...
EGER ARKALARINDAN BİRER FATİHA OKURSAK İYİ OLUR DİYE DÜŞÜNDÜM...
CENAB-I HAK GERİDE KALANLARA SABIR VEDE HAYIRLI ÖMÜRLER İHSAN ETSİN....
ALLAH(CC) SİZLERDEN RAZI OLSUN...
Takdiri ilahi kardeşim Rabbim rahmet eylesin mekanlarını cennet eylesin inş sizlerede sabırlar ihsan eylesin.SELAM VE DUA İLE

Kalb-i selim

Kayıtlı Kullanıcı

Selamun Aleykum

Takdiri İlahi. elinse sonunda hepimiz bir gün bu yalan dünyadan, asıl dünyaya göçecez.. Kardeşim çok üzüldüm :( Ama bir yandanda sevindim.. Çünkü onlar şuan Allah (c.c.)'ın yanındalar. Mekanları cennet olsun... Peygamberimizin şefaatine NaiL olanlardan olurlar inşaAllah.. O doğmamış temiz küçük evlatlarıda Şefaatçi olurlar inşaAllah

* Bismil -lâ-hir- Rahmân-ir'Rahıym
* El-hamdü lillahi Rabbil-âlemiyn. * Er'Rahmânir-Rahiym. * Mâliki Yevmiddiyn * Iyyâake-nâbüdü ve iyyâakenesteiyn
* İhdinassırâtal-müstekıym * Sıraatalleziyne-en'amte aleyhim * Gayril mağdubi aleyhim ve leddâlliyn * Amin.​

Gerçek şu ki, sen de öleceksin, onlar da öleceklerdir. (ZÜMER SURESİ / 30)

İman edip salih amellerde bulunanlar ise cennet halkıdırlar, orada süresiz kalacaklardır. (BAKARA SURESİ / 82)
Gerçekten takva sahibi olanlar, cennetlerde ve pınar başlarındadır. (HİCR SURESİ / 45)

Allah (c.c.) arkadaşınıza ve ailesine rahmet, size sabır versin inşaAllah kardeşim..
UNUTMAYINIZ! ELİNDE SONUNDA HEPİMİZİN GİDECEĞİ YER ORASIDIR. ELBET BİR GÜN ÖLÜM BİZİMDE KAPIMIZI ÇALACAKTIR. ALLAH BİZLERE HAYIRLI, SALİHLİ, NAMAZINI DOSDOĞRU KILAN..vs..vs.. BİR ÖMÜR VERSİN İNŞAALLAH. SONUNDADA MEKANIMIZ CENNET OLUR İNŞAALLAH (Amin..)

-----**---**-----
Allahaısmarladık... B)B)B)

Birnur

Kayıtlı Kullanıcı

Selamun Aleyküm.
Kardeşim çok üzüldüm. Mekanları Cennet olsun İnşallah. Ne Güzel bir günde vefat etmişler. Rabbim o günün yüzü suyu hürmetini Kabirlerini çiçek bahçesine Çevirir inşallah. Akşam Yasin-i Şerif okuyacağım Allah kabul etsin. başınız sağolsun.Rabbim geride kalanlara ömürler ve sabırlar versin. :(

isimlerini söylerseniz kardeşim isimlerine Dua edelim inşallah. A.e.o

AFRA_NUR

Kayıtlı Kullanıcı

inna lillahi ve inna ileyhi raciun.kardeşim çok üzüldüm inan.acını paylaşıyorum.Allah geride kalanlara sabır versin.Allah taksiratlarını affetsin mekanlarını cennet eylesin ve gani gani rahmet eylesin

serkan25

Kayıtlı Kullanıcı

Birnur yazdı:
Selamun Aleyküm.
Kardeşim çok üzüldüm. Mekanları Cennet olsun İnşallah. Ne Güzel bir günde vefat etmişler. Rabbim o günün yüzü suyu hürmetini Kabirlerini çiçek bahçesine Çevirir inşallah. Akşam Yasin-i Şerif okuyacağım Allah kabul etsin. başınız sağolsun.Rabbim geride kalanlara ömürler ve sabırlar versin. :(

isimlerini söylerseniz kardeşim isimlerine Dua edelim inşallah. A.e.o

ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM
ALLAH(CC) RAZI OLSUN
YILMAZ YÜCEL AİLESİ DİYEBİLİRSİN..
ALLAH(CC) EMANET OLUN

Birnur

Kayıtlı Kullanıcı

Tamam Kardeşim. Sende Allah'a (c.c.) Emanet ol.

ireme

Kayıtlı Kullanıcı

ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM...ALLAH (CC) RAHMET EYLESİN...MEKANLARI CENNET OLSUN..ÇOK ÇOK GÜZEL Bİ GÜNDE VEFAT ETMİŞLER..KİMSEYE NASİP OLMAZ BUNA EMİN OL...TAKDİR-İ İLAHİ...ONDAN (CC) GELDİK O'NA GİDECEZ....BEN İNŞAALLAH BU AKŞAM RUHLARINA YASİN-İ ŞERİF OKUYACAĞIM.RABBİM KABUL BUYURSUN...BAKİ SELAM VE DUA İLE..

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt