Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

ARKADAŞ DEDİĞİN (1 Kullanıcı)

ya nasip

Yasaklı Kullanıcı
Yaşar,biraz cimri arkadaşı Sabriye sorar: __ EĞER SEKİZ EVİN OLSAYDI BİRİNİ BANA VERİRMİYDİN __ELBETE DER....___DİYELİMKİ 6 ARABAN VAR BİRİNİ BANA VERİRMİYDİN...___ŞÜPHEMİ EDİİYORSUN ELBETTE...... ____İŞTE ARKADAŞ DEDİĞİN BÖYLE OLUR DER VE SORMAYA DEVAM EDER ___BEŞ GÖMLEĞİN OLSAYDI BİRİNİ BANA VERİRMİYDİN__YOO...HAYIR __NEDEN ___ÇÜNKÜ BEŞ GÖMLEĞİM VAR.....

wwwweminew

Kayıtlı Kullanıcı
RE: ARKADAŞ DEDİĞİN

demekki hiç bir şeyini vermeyecek bu zamanda öyle arkadaş bulmak çok zor ancak sizler gibi müslüman dostlar var ama onlarlada buluşamıyoruz sadece buradan konuşup yani birbirilerimizin sorunlarına yardımcı oluyoruz öyle bir devirde yaşıyoruzki birbirimize nerede yaşıyoruz ne yapıyoruz hiç bir şey söyleyemiyoruz

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com

gerçek arkadaşlıkların kalmadığına inanıyorum.arkadaşlığın gereklerini yerine getirmek, insanlara artık zahmet gibi geliyor.insanlara güven azaldı, menfaatçilik diz boyu..arkadaşlığın başlayıp başlayamayacağını menfaatler belirlemeye başladı.bu durumları yaşadıkça ve acı tecrübelerden geçtikçe artık, insanlara güvenemiyorsunuz, ister istemez kendinizi geri çekiyorsunuz..kısacası Aristo'nun da dediği gibi : ''EY DOSTLARIM, DÜNYADA DOST YOKTUR, ARAYAN KENDİNİ KANDIRIR.''

hilal76

Kayıtlı Kullanıcı

paylaştığın için sağol arkadaşlar gerçek hayatda dahi insanları tanımak zor yıllarca birarada olduğunuz insanlar bile sizi sırtınızdan vurabiliyor sanal 'a gelince ben çoğu insanın doğru söylemediğini samimi olmadığını düşünüyorum amma dürüst insanlarda var yani sanal 'da olsa arkadaşlarımızı iyi seçmeliyiz

ya nasip

Yasaklı Kullanıcı

demekki hiç bir şeyini vermeyecek bu zamanda öyle arkadaş bulmak çok zor ancak sizler gibi müslüman dostlar var ama onlarlada buluşamıyoruz sadece buradan konuşup yani birbirilerimizin sorunlarına yardımcı oluyoruz öyle bir devirde yaşıyoruzki birbirimize nerede yaşıyoruz ne yapıyoruz hiç bir şey söyleyemiyoruz..............BENDE ANI ŞEYİ DÜŞÜNÜYORUM BEN EMİNE İSTERSE MSN DE ARKADAŞ OLABİLİRİZ BEN EMİNE

ya nasip

Yasaklı Kullanıcı

EVET ARKADAŞLAR ARKADAŞ BULMAK ÇOK KOLAY DEĞİL BEN BU SİTEDEKİ ARKADAŞLARI NEDENSE ÇOK SEVİYORUM.ARTIK AİLEM BANA TAKILIYO SÜREKLİ BU SİTEDEYİM DİYE SİZLERE TEŞEKKÜR EDERİM ELLERİNİZE SAĞLIK

TearOfLove

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm

Selamün Aleyküm

Yapılan iyilikten Karşılık Beklemek Menfaatçilik Benim Görüşüme göre.Ama bu Zamanda Bu Asırda Pekte Öle İnsanlar Kalmamış Yada Bizlere Rastlamıyor.Karşılıksız Güzel Hayırlı İşler Yapmak Zor Geliyor Hepimize Malesef. :gulegule

tövbekar_terzi

Kayıtlı Kullanıcı
Ve Selamun Aleykum Değerli Din Kardeşlerim Cuma Gecesi Ruyamda Kabeyi Tavaf Itim Cenabu Allah C C Hayatta Cümle Mümin Kardeşlerime Nasip Etsin Amin.hayirli Bayramlar.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt