Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Arapça çeviride yardım (1 Kullanıcı)

elfone

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm ben daha yeni bir üyeyim bana Türkçe metini Arapça ya çevirecek birisi lazım metini yazıyorum:

Sevgili arkadaşım: Bilal

Allah'ın selamı üzerine olsun.
Umarım iyisindir.Afyon nasıl?Yaz tatilin nasıl gidiyor?Burası biraz sıcak ve kalabalık.Gönderdiğin mektubu biraz geç aldım.Bu mektubu Eskişehir'den yazıyorum.1,5 ay sonra okullar açılıyor.O zaman a kadar buradayım kendine iyi bak herkese selam söyle.

Sevigili arkadaşın:Fethi

Bunu Arapça metin olarak yazmamız gerekiyor arkadaşlar şimdiden teşekkürler

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
Selamün Aleyküm kardeşim.
Arapça bir metni latin harfleriyle buraya yazmak zor.. Örneğin, kelimede bir ''h'' harfi geçse, bunun arapçada hangi ''h'' ile yazılacağını biliyor musunuz? Yardımcı olabilmem için önce arapça bilginizi yazabilir misiniz inşallah? Daha önce de arapça kursuna giden bir kardeşimiz de böyle bir yardım istemişti, ona da latin harfleri ile yazdım, ama arapça bilgisi olduğu için, yazdığım kelimeleri, orijinal arapça alfabeye de çevirebildi.. Siz bunu çevirebilecekseniz yardımcı olmaya çalışayım.. Yoksa bazen tek bir harf, başka kelimelerin manalarını verebiliyor..Selam ve dua ile.

نعىمة

Yasaklı Kullanıcı
selamün aleyküm ben daha yeni bir üyeyim bana Türkçe metini Arapça ya çevirecek birisi lazım metini yazıyorum:

Sevgili arkadaşım: Bilal

Allah'ın selamı üzerine olsun.
Umarım iyisindir.Afyon nasıl?Yaz tatilin nasıl gidiyor?Burası biraz sıcak ve kalabalık.Gönderdiğin mektubu biraz geç aldım.Bu mektubu Eskişehir'den yazıyorum.1,5 ay sonra okullar açılıyor.O zaman a kadar buradayım kendine iyi bak herkese selam söyle.

Sevigili arkadaşın:Fethi

Bunu Arapça metin olarak yazmamız gerekiyor arkadaşlar şimdiden teşekkürler

السلام عليكم يا صديقي العزيز
امل انك بخير
كيف تمر عطلتك الصيفية؟ كيف افيون ؟
الجو حر هنا و زحمة
لقد تاخررسالتك
و هذه رسالتي اكبها في اسكي شحير
الدروس تبدو بعد شهر و نصف
ابقي هنا حتي ذالك
سلمني علي كلهم مع السلامة
صديقك فتحي