Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

aranızda Kalp Gözü açık olan var mı?? (1 Kullanıcı)

melegim

Kayıtlı Kullanıcı
s.a
ALLAHa kalp gözümü açması için dua ediyorum
eskiden kalp gözüm azda olsa açıktı ama hoş olmayan bir şey görduğumde çok korkuyordum ve bu duygudan kaçardım bana zarar geliçek endişesiyle...
kalp gözü açık olan var mı aranızda..? sormak istediğim bazı şeyler var..
umarım yardımcı olursunuz inş....
bu konuyla ilgili aydınlanmak istiyorum....
inş.:a11:.beni aydınlatacak biri vardır:a45:

hepinize hayırlı ramazanlar diliyorum ve ALLAH iyi amellerinizi;dua ve tövbelerinizi kabul etsin inş

imidik

Yasaklı Kullanıcı
Web Sitesi
blog.mynet.com
Eğer sağlam bir mürşidiniz yoksa size tavsiyem bu işlere fazla dalmayın.Ama yardımcı olmak adına buyurun sorularınızı sorun bizde araştırırız.

Slm ve Dua ile..

melegim

Kayıtlı Kullanıcı
benim sorum özellikle cinlerle ilgili çünkü onları hem duymuş hemde görmüşüm ve görünüşü pek hoş değildi...
ve ALLAHın izni ile kalp gözüm açılırsa bana zarar verebilirlermi ve zarar görsem bu bedensel mi olur yoksa manevi mi olur..benim bir tanıdığım var ve onun kalp gözü açık görmediği bir şey kalmamış ama söz konusu cinler oldumu kendiside korktunu söyledi ve bana zarar verceklerinden o da endişeli....
ben yinede ALLAH tan hayırlısını diliyorum onu izni olmadan hiç bir şey olmaz rabbim benim irademi benden daha iyi bilir...
ama yinede bir araştırım bu konu hakkında bilgisi olanlardan aydınlanmak istiyorum....

ve yardımetmek istediğiniz için ALLAH sizlerden razı olsun..

imidik

Yasaklı Kullanıcı
Web Sitesi
blog.mynet.com
Korunmak

Korunmak

benim sorum özellikle cinlerle ilgili çünkü onları hem duymuş hemde görmüşüm ve görünüşü pek hoş değildi...
ve ALLAHın izni ile kalp gözüm açılırsa bana zarar verebilirlermi ve zarar görsem bu bedensel mi olur yoksa manevi mi olur..benim bir tanıdığım var ve onun kalp gözü açık görmediği bir şey kalmamış ama söz konusu cinler oldumu kendiside korktunu söyledi ve bana zarar verceklerinden o da endişeli....
ben yinede ALLAH tan hayırlısını diliyorum onu izni olmadan hiç bir şey olmaz rabbim benim irademi benden daha iyi bilir...
ama yinede bir araştırım bu konu hakkında bilgisi olanlardan aydınlanmak istiyorum....

ve yardımetmek istediğiniz için ALLAH sizlerden razı olsun..

Şimdilik bunları yazalım,

Hz.Eyub (a.s.) hayatına baktığımızda şeytan ona görünürdü oda ufak taşlar ile onu kovalardı.Şeytan Yüce Allah'tan izin istedi ve bir üfürmesi ile Hz.Eyüp (R.A) cüzzam hastalığına yakalandı.Buradan şunları çıkarıyoruz

1.Hz.Eyüp'un hasta olması şeytanın üflemesi değil Yüce Allah'ın o üflemeyi vereceği hastalığa sebep kılması (imtihan)
2.Şeytan Yüce Allah izin verdiği için bir şeyler yapabilmiştir yoksa yapamadığını buradan anlıyoruz
3.Şetan ufak taşlardan kaçması taşlardan çekindiği için değil o taşları bir peygamber attığı içindir..

Öncelikle sizlerinde bildiği gibi koruyan esirgeyen o dur sonuçta onun mülkünde yaşıyoruz.Kur'ana baktığımızda ayetlerde
şeytanın sadece vesvese vereceği bildiriliyor.

Kalb gözünüzü açılması sizi korumaz sizi koruyacak olan Yüce Allah'dır.Bir kul samimi bir kalb ile buna iman ederse sorunlar
biter.Kalb gözünüzün açılması sizin için daha vahim sonuçlar doğurabilir yani hayırlı olmayabilir.

Unutmayın ki her kim Yüce Allah'tan samimiyetle korkarsa tüm mahlukat ondan korkar,her kim Yüce Allah'tan korkmaz ise
bu kişi tüm mahlukattan korkar.

Eğer onları görür iseniz samimiyetle besmele çekin ve üzerlerine üfürün.Evinizde çok yüksek olmamak şartıyla Kur'an okuyun sanırım siz evinizde görmüşsünüz.Kur'anı melekler dinlemeye gelir onlar geldimi ortalıkta ne şeytan kalır ne başka bir şey.

Yüce Allah'a samimiyetle sizi koruması için dua edin hatta asker isteyin.Yediklerinize içtiklerinize dikkat edin haram-helal
meselesi.

Ahir zamanda yaşıyoruz bu yüzden pek dışarıdan gelen ikramları kabul etmeyin.Bu yaşadıklarınız da birer imtihanın parçasıdır
ve sabrederseniz inşallah günahlarınıza keffaret olur.

Şimdilik bu kadar inşallah yine devam ederiz..

iyiniyet

Kayıtlı Kullanıcı
Selam Melegim kardes

Bence zaten senin kalp gözün acik,yoksa yüce mevlaya inanmaz onun adina telafüs etmez,bu sayfayada birseyler yazmazdin.
Ben birisini taniyordum,uyumayi sevmezdi,aynizamanda uyurken televizyonu acik birakirdi.Uyuduktan sonra ona gelip bogduklarina,eziyet ettiklerine anlatirdi bize.Böyle vaka tipda haluzination deniliyor,yani görülmeyen seye görmek.Bu kiside bu yönde tedavi (haplari)aliyordu,ama caresine bulamiyordu.
Oysa cin Kuranda geciyor.Okuduguma anladigima göre ,Allahin kurallarina göre yasamayanda cin ve seytan musallat olur.
Anlattigim kiside islami ölcüsünün disinda yasayan kisi ve maneviattan uzaklasip maddiyatla zevk süren birisi.

Bu kisi ile tecrübemden,annemden duyduklarima ve okuduklarima sana aktarmak istiyorum.

Annemden duyduklarim: Banyoya girerken ve cikarken euzü besmele cekmeli.
Cünüplükten kurtulmak icin gusül abdesti almali(cünüp olmamali).
Her hangi bir sicak su bir yere dökmeden önce euzü besmele cekmeli.
Hic bir zaman kirli bulasik birakmamali,hemen yikamali.

Okuduklarimdan anladigim:
Islamin sartlarina yerine getirmek,özellikle namaz kilmak seytanin yollarina kesendir.
Her gün allaha zikir etmek.
Her iste ve oturup,kalkmakta besmele cekmek.
Cinlerin sana itaat etmesi icin dualar var(elimde BÜYÜK DUA KITABI: Ahmed Ziyaeddin Gümüshanevi)burada aynizamanda cinlerden korunmak icin dualarda var.Sabah/aksam okursan allahin izniyle insallah muradina erersin.
Günde 100 kere (La havle vela kuvvete illa billahil-alliyil aziym)99 derde devadir.
Sabah/aksam ayetel kürsi oku,firsat buldukca Kuran oku.
Yatarken ayetel kürsi/Fatiha suresi/Felak ve nas suresi oku,sonra 3 defa Bilmillehizzi la yedurru measmihi seyün fil-erdi vela fissemai ve hüves-semiul-alim oku.Bu duayi sabahda okusan faydasina görürsün.Insallah sana hic bir sey zarar veremez.

Meleklerin etrafinda dolasmalari icin.
Harama/helale,Kul hakkina,giybet,temizligine (elbise/yattigin/oturdugun yerin)dikkat et.
Eve girerken onlara selam ver ve cikarken hoscakalin de.
Odanda insan resmi/hayvan resmi olmasin.Evinde hayvan bulundurma.Rahmet melegi uzaklasir o zaman.
Baskasi giyabinda dua et,meleklerde aynisina senin icin isteyeceklerdir.
Namaz arkasi eline mevlaya acmadan önce salavat getir,duan kabul olmasi artar.

En önemlisi sabir.Elinden geleni yapmaya calis,bilki sen gayret gösterince,sabir edince,allaha tevvekkül edince zamani gelince insallah muradina erersin.

Insallah bu bilgilerimle sana yardimim dokunursa sevinirim.
Duam seninle.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt