Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Arabana Kimi Alırdın??.. (1 Kullanıcı)

yaren_naz

Kayıtlı Kullanıcı
Gece saat 02.00,çok fazla yağmur yağıyor..arban 2 kişilik ve durakta 3 kişi var:

1.DOKTOR:daha önceden senin hayatını kurtarmıştı....
2.YAŞLI BİR TEYZE:çok hasta acilen hastaneye yetişmesi gerekiyor...
3.TANIŞMAYI ÇOK İSTEDİĞİN BİRİ....

hangisini arabana alırsın???
bir şirkete eleman alınırken bu soru sorulmuş ve doğru cevabı verenler işe alınmış,benim de ilgimi çekti...bakalım kimler işe alınacak??
:p

ireme

Kayıtlı Kullanıcı
RE: Arabana Kimi Alırdın??..

s.a
ben buldum cevabı...şimdi arabımı doktora verir,yaşlı teyzeyle baraber hastaneye yollardım...bende tanışmak istediğim kişiyle yağmur altında romantik bi konuşma yapardım...;)

MAVI HUZUN

Kayıtlı Kullanıcı

BENCEDE MANTIKLIB)B)B)B)B)B)B)B)B)B)

yaren_naz

Kayıtlı Kullanıcı

ireme yazdı:
s.a
ben buldum cevabı...şimdi arabımı doktora verir,yaşlı teyzeyle baraber hastaneye yollardım...bende tanışmak istediğim kişiyle yağmur altında romantik bi konuşma yapardım...;)

a.s evet kardeşim işe alındın hayırlı uğurlu olsun:D

ireme

Kayıtlı Kullanıcı

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D.....YUUUUUUPPPPP PPPPİİİİİİ...OLEEEEEEEEEEEEYYYYYYYYYYY...:D:D:D:D:D:D:D:D:D

huzunlu_gurbet

Kayıtlı Kullanıcı

ILGINçMIS YAVVV BEN OLSAM HEMEN YASLI TEYZEYI HASTANEYE YETISTIRIRDIM SONRADA ISI KAçIRIRDIM TABI:D:D:D:D:D

Betul37

Kayıtlı Kullanıcı

Ben doktor'u ve yasli teyzeyi alirdim

ise alimdimmi?:p:D

Melek Tuana

Kayıtlı Kullanıcı

s.a. tam da ben soruyu okurken İreme kardeşimin dediği gibi düşünmüştüm.yani yaşlı teyzeyle doktoru hastaneye gönderir ben de tanışmak istediğim kişiyle yağmur altında konuşurdum.Ama ben de işe alınmış sayılırım.Çünkü İreme kardeşimin verdiği cevabı okumadan bunu düşündüm.ee ne zaman başlıyorum işe?maaşı ne kadar? memur maaşı kadar mı?eğer öyleyse vazgeçtim:):):):):):):):):)paylaşımın için teşekkür ederm.B)

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt