Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Annenin duası ile kavuşulur her nimete (1 Kullanıcı)

mektubat

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.caglarnetwork.com
Soğuk bir kış gecesi idi. Annesi yatarken su istedi. O da hemen fırladı. Fakat testide su yoktu. Çeşmeye gidip, testiyi doldurdu. Eve geldiğinde, annesinin tekrar uykuya dalmış olduğunu gördü. Uyandırmaya kıyamadı. Testi elinde olduğu halde bekledi. Epey müddet sonra annesi uyanıp "Su, su!" diye mırıldanarak uyandı. Oğlunun bu hâlini gören annesi; "Yavrum, testiyi niçin elinde tutuyorsun?" dedi. O da, "Uyandığın zaman, suyu hemen verebilmek için testi elimde bekliyorum" dedi. Annesi; "Ya Rabbi! Ben oğlumdan razıyım. Sen de razı ol!" diye dua etti. Belki de annesinin bu duası sebebiyle, Allahü teâlâ ona evliyalığın yüksek mertebelerine kavuşmayı ihsan etti.

Allah'ım beni affedersen sen buna layıksın,Eğer azap edersen bende buna layıkım..

baltefsiri

Kayıtlı Kullanıcı
RE: Annenin duası ile kavuşulur her nimete

ALLAH RAZI OLSUN....EMEĞİNE SAĞLIK.....

<DAMLA>

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum kardeşim emeğinize saglık inşallah bir kaç tanede anne duasıyla evliya olan büyüklerimizi biliyorum rabbim bizleri annelerin dualarını alanlardan eylesin inşallah...rabbim sizden de razı olsun kardeşim rabbim sizi cehennem azabından korusun ailenize ve sizi cenneti nasip kılsın inşallah
rabbimize emanetsiniz inşallah
selam ve dua ile
<<B)>>

Ayşegül00

Kayıtlı Kullanıcı
amin...emeğinize sağlık çok güzeldi...

azizislam

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razı olsun bunu daha öncede biliyordum
Allah bizi Annelerimizin ve babalarımızın hayır dualarına nail etsin (amin)

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt