Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Annemi İstiyorum Allahım (1 Kullanıcı)

hafize

Kayıtlı Kullanıcı
Annemi istiyorum Allahım !

Duvarları tırmalıyorum. Parmaklarım kan içinde. Bilmiyorum, bilmemezlikler içinde bocalıyorum. Acaba ateş bana da acır mı , gül bahçesi olur mu ki, kuyular bana da mısırın sultanlıgını getirir mi anne...

Daha dün evvelsi günü özlüyordum, bugünse dünü özlüyorum anne, yarınlara hiç ama hiç özenmiyorum ve çabalamıyorum yaşamak için yarınları. Bomba elimde, pimi çekmek içinse hiç bu kadar istekli değildi ellerim. Kurbanın olayım günümü ver bir öpücükle anne. Sen bir tebessüm et, ben bir saat daha yaşayayım. Bir tutam saçından, saçlarından ver anne...

Bana değil anne, sensizliğe acıyorum. Sensiz kalmış herkesi seni sevdiğim kadar anlayabiliyorum da. Artık kimse üzerimi örtmüyor gece sana hasret uykularımda. Hiç kimse ben öksürdüğüm zaman "can" demiyor. Bana kızışların bile tatlıydı. Çünkü bana kızarken hep gözlerinden açık verirdin anne , ve ben, ve ben anlardım aslında bana kızamadığını, kızarken bile gözlerinden verdiğin o tebessümle ben anlardım aslında bana kıyamadığını...

Soluğum kesiliyor anne. Boşlukta ellerim. Kayıp bir geceyi daha haber ediyor bütün ajanslar radyoda. Sabahlar ise çoktan acı gülüşlerin kurbanı olmuş. Cennet seni benden aldığı için mutlu, bense senden sonra cehennem olan dünyada mutsuzum anne...

Şimdi Allahtan bir dileğim var. Ölmeden önce son bir defa seni görmek için , son nefesten önce son bir dilek anne. Ne olur
iccon04.gif
ım ! Annem sûretinde gönder azraili bana. Ölüm hiç bu kadar tatlı olmaz o zaman bana. Canımı acıtmaz hiç yokluk. Hem sana hem anneme vuslat kapar gözlerimi , gülerek, tebessümlerle ölürüm o zaman...

Ne olur
iccon04.gif
ım !

Son dilek, son dua, son tecellim sana...

Mülteciyim , iltica ediyorum, kabul et
iccon04.gif
ım !

sadece annemi, annemi istiyorum...

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı
annemdı hep yanımda olan
ağlamazdı uzulmeyeyım dıye
bağrına taş basar
yıne mutlu ederdı benı

annem calışırdı
varıyla yokuyla calışırdı
gece gunduz demeden
bızlerı mutlu etmek ıcın

once canın gelır derlerde
ne doğru demışler
düştuüun anda terk ettıler
ama annem vardı canım annem

allah annelerın mekanını
cennet nasıp eder ınşaallah
bu dunyada da annelerımzın
kıymetını bılenlerden nasıp eder ınşaallah

benım şiirim

allah razı olsun hafıze kardeşım
ağlayarak okudum
allaha emanet ol

hafize

Kayıtlı Kullanıcı
annemdı hep yanımda olan
ağlamazdı uzulmeyeyım dıye
bağrına taş basar
yıne mutlu ederdı benı

annem calışırdı
varıyla yokuyla calışırdı
gece gunduz demeden
bızlerı mutlu etmek ıcın

once canın gelır derlerde
ne doğru demışler
düştuüun anda terk ettıler
ama annem vardı canım annem

allah annelerın mekanını
cennet nasıp eder ınşaallah
bu dunyada da annelerımzın
kıymetını bılenlerden nasıp eder ınşaallah

benım şiirim

allah razı olsun hafıze kardeşım
ağlayarak okudum
allaha emanet ol

ALLAHIM SİZDEN DE RAZI OLSUN ANNE ACISINI ÇEKMEYEN BİLMEZ BELKİ BEN BİLMİYORDUM AMA 7 AY ÖNCE ANNECİĞİMİ KAYBETTİM ŞİMDİ İÇİM YANIYOR HER DAKİKAM ONULAYMIŞ GİBİ GEÇİYOR BÜTÜN ANNELERİN BABALARIN MEKANLARI CENNET OLSUN AMİN :A

nevin2007

Kayıtlı Kullanıcı
Kardeşim şiirleri Hem Okudum Hem Agladim Allah Sanada Annecigini Kaybettigin Için çook Sabirlar Versin Evet Benimde Genç Yaşta Kaybettigim Annecigim Için Içim Yaniyor Ve ölene Kadar Hiç Unutamayiz Allah Kimseyi Annesiz Birakmasin Allaha Emanet Ol

hafize

Kayıtlı Kullanıcı
Kardeşim şiirleri Hem Okudum Hem Agladim Allah Sanada Annecigini Kaybettigin Için çook Sabirlar Versin Evet Benimde Genç Yaşta Kaybettigim Annecigim Için Içim Yaniyor Ve ölene Kadar Hiç Unutamayiz Allah Kimseyi Annesiz Birakmasin Allaha Emanet Ol

AMİN NEVİNCİM TEK TESELLİM AHİRETTE RABBİM BİZİ AYIRMASIN GENE ANNEMİN KOYNUNDA OLAYIM ONUN KOKUSUNU İÇİME DOLDURAYIM HAYIRLI GECELER:A

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAHIM SİZDEN DE RAZI OLSUN ANNE ACISINI ÇEKMEYEN BİLMEZ BELKİ BEN BİLMİYORDUM AMA 7 AY ÖNCE ANNECİĞİMİ KAYBETTİM ŞİMDİ İÇİM YANIYOR HER DAKİKAM ONULAYMIŞ GİBİ GEÇİYOR BÜTÜN ANNELERİN BABALARIN MEKANLARI CENNET OLSUN AMİN :A

selamunaleykum
allah mekanını cennet nasıp nasıp etsın
başınız sağ olsun
allah sabır versın
allaha emanet olun kardeşım
bırgun hepımız oraya gıdeceğız
allah hayırlı evlat nasıp etsın kı sızın kı dua etsın amın

ferahhfeza

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
ferahhfeza.blogcu.com
_______selamün aleyküm
rabbim annenizin mekannın cennet etsin
szie uzun hayırlı ömürler versin inşallah
çok güzel paylaşım duygulanmamak elde degil
rabbime emanetsiniz
selam ve dua ile_______

hafize

Kayıtlı Kullanıcı
animation15mt1xr8zh2.gif

ALEYKÜMSELAM AMİN BÜTÜN ANNELERİN İNŞ

Anne girdin düşüme.
Yorganın olsun duam;
Mezarında üşüme.

Anlamam, anlatamam.
Düşen düştü peşime,
Artık vadeler tamam...

Necip Fazıl Kısakürek

T.Nur

Kayıtlı Kullanıcı
Hafize Kardeşim Yazin Cok Güzel Biraz Duygulandim Anneme Hatirladim Onsuz Gecen Yillari Hatirladim Cok şükür Artik Onu Görebiliyorum Ama Onsuzluğun Ne Olduğu Cok Iyi Bilirim Paylaşim Için Allah Razi Olsun Güzel Bir Yazi

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt