Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Annem İçin Dua (1 Kullanıcı)

Turgay45

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMUN ALEYKÜM KARDEŞLERİM

Annem'i 3 senedir doktor doktor gezdiriyoruz, Annem için bir Fatiha'da olsa dua edermisiniz. Yüce Rabbim esirgemediğiniz dualar sayesinde şifa nasip eyler İnşaALLAH. Allah hepinizden razı olsun.

-Ammar Bin Yasir-

Kayıtlı Kullanıcı
ve aleyküm selam Rabbimiz şifalar nasip etsin Rabbimizin rızası için okuyorum bende ..

talipamca

Kayıtlı Kullanıcı
Allah şifalar Versin..

Allah şifalar Versin..

EsSelamuAleyküm Kardeşim..
Allah(CC) Şifalar ihsan eylesin..Anneniz ve tüm hasta kullarına inşaAllah.
Allah(CC) rızası için Fatiha-i Şerife okuyacağım anneniz için Kardeşim..
Selam ve baki dua ile Allah(CC)'a emanet olunuz..

Birnur

Kayıtlı Kullanıcı
selamun Aleyküm
Allah c.c şafi adının hürmetine annenize şifa versin inşallah.
Allah'a emanet olun

BULENT TUNALI

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.bilsankimya.com
S.A.ALLAH ACİL ŞİFALAR VERSİN KARDEŞİM.ALLAH CÜMLEMİZİN DUALARINI KABUL EDERDE ANNENİZİ SAĞLIĞINA KAVUŞTURUR İNŞALLAH.BENDE FATİHA-ŞERİFE OKUYORUM SELAM VE DUA İLE KALIN

Turgay45

Kayıtlı Kullanıcı
Allah hepinizden razı olsun. Yüce Rabbim sizlere yar ve yardımcı olsun.

zeynep.s

Kayıtlı Kullanıcı
ve aleyküm selam

ve aleyküm selam

öncelikle, RABBİM annnize şifalar verir inşallah... ben elimden geldiğince fatiha ve ayetel kürsi okurum...ve dua ederim..... iyi akşamlar.selametle....:H​

_ZÜMRA_

Kayıtlı Kullanıcı
Allah şifa versin günahlarınıza kefaret olsun.fatiha okudum.

hifanur

Kayıtlı Kullanıcı
sa.allah acil şifalar wersin inşallahrabbim şafi ismi şerifinle tecelli eylesin bol bol wakıa suresini okuyn hastalıklara tüm dewa inş.

Mekarim-i Ahlak

Kayıtlı Kullanıcı
selamualeyküm kardeşim..

mevlam şifalar ihsan eylesin..Anneniz ve tüm hasta kullarına inşaAllah.
mevlamın rızası için Fatiha-i Şerife okuyacağım anneniz ve tüm müslüman kardeşlerimiz için.

selam ve saygılarımla.

fatmana

Kayıtlı Kullanıcı
rabbim Acil şifalar Versin.ben De Okuyacağim Anneniz Için.....hayirli Akşamlar.

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı
Selamunaleykum
Allah Annenize şifa Versin Inşaallah

Allaha Emanet Olun
Fatihayi Okudum
Dua Ile Kalin

hayrunisa_247

Kayıtlı Kullanıcı
hayırlı akşamlar kardeşim benimde annem çok hasta çok iyi anlıyorum sıkıntısını rabbim şifasını versin inş tez zamanda sağlığına kavuşsun inş derdi veren rabbim dermanı veren yine odur rabbim göndersin şifalarını allaha emanet olun ben 2 fatiha annemde 2 fatiha ve 11 yaşındaki kardeşimde şu an yanımda oda okumak istedi oda 2 tane okudu rabbim kabul etsin hastanıza acil şifa versin dua ile

afakisevda

Kayıtlı Kullanıcı
Aleyküm Selam kardeşim Annenize RABBİMİN şafi ismi hürmeti acil şifa diliyorum dualarım sizinle ALLAH yâr ve yardımcınız olsun

SELAM ve DUA ile kalın ALLAHA EMANET OLUN

cennet_agaci

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMUN ALEYKÜM KARDEŞLERİM

Annem'i 3 senedir doktor doktor gezdiriyoruz, Annem için bir Fatiha'da olsa dua edermisiniz. Yüce Rabbim esirgemediğiniz dualar sayesinde şifa nasip eyler İnşaALLAH. Allah hepinizden razı olsun.

VeAleyküm Selam...
Rabbım (c.c) Annenıze ve tüm hastalarımıza tez zamanda acil şifalar versın inşaAllah..Allah'ım yar ve yardımcınız olsun.. bende Anneniz için özel duada buluncam inşaAllah...Fatıha-i Şerif de okudum..Rabbım kabul eder inşaAllah ettiğimiz duaları...selam ve dua ile hayırlı akşamlar...
EsSelamü Aleyküm...

MUDİR

Kayıtlı Kullanıcı
Cennet Anneleri Ayakları Altındadır.

Cennet Anneleri Ayakları Altındadır.

Selamun Aleyküm Allah Rızası için ve Annenizin şifası için Bismillahirrahmanırahim deyip okuyorum kardeşim.

MUDİR

Kayıtlı Kullanıcı
Hayrunnisa_247 adlı üyeden alıntı -----hayırlı akşamlar kardeşim benimde annem çok hasta çok iyi anlıyorum sıkıntısını rabbim şifasını versin inş tez zamanda sağlığına kavuşsun inş derdi veren rabbim dermanı veren yine odur rabbim göndersin şifalarını allaha emanet olun ben 2 fatiha annemde 2 fatiha ve 11 yaşındaki kardeşimde şu an yanımda oda okumak istedi oda 2 tane okudu rabbim kabul etsin hastanıza acil şifa versin dua ile

Sizinde annenize Allah acil şifalar ve uzun ömürler versin.

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum kardeşim.
öncelikle RABBİM şifa versin.annenize gösterdiginiz ilgi ve alaka benide çok memnun etti.benim annemde 78 yaşında.bu yaz benim yanıma geldi.gece aniden hastalandı.hemen yanına oturdum,bana bakaraktan OGLUM BANA OKU DEDİ. rengi bembeyaz olmuştu.o an hissettiklerimi anlatamam.meger ana ne kıymetliymiş.ANA GİBİ YAR OLMAZ demeleri boşa degilmiş.
bende senin gibi kıymetli bir evlat yetiştirdigi içinde annene müsadenle kendi dilimce dua edeyim.
RABBİM ANANA ŞİFALAR VERSİN.DERDİ VEREN MERHAMET SAHİBİ TEZ ZAMANDA DERMANINIDA VERSİN.AFİYETLER VERSİN.
SEHER VAKTİ HAKK AŞKI İLE GÖZ YAŞI DÖKEN O AK SAKALLI HAK AŞIKLARININ,GÖZÜ YAŞLI DERVİŞLERİN,AGZI BAGLI GÜNAHSIZ SABİLERİN,YÜZÜ GÖZÜ SUYU HÜRMETİNE ANNENE VE CÜMLE HASTALARA ACİL ŞİFALAR VERSİN.AMİN.AMİN.AMİN.selametle.

DAĞLARKIZI

Kayıtlı Kullanıcı
S.a Ahhh Aaah Okuyunca çoook üzüldüm Allah Annenize Ve Hasta Kullarina Rahat Nefes Ihsan Etsin Inşallah..anne Gibi Var Mi??onun Kokusu Onun Pamukluğu...kimseye Vermemiş Yüce Rabbim Annenize Ve Tüm Hasta Annelere Hasta Kullara Bende Fatiha Okuyacağim Allahim Kabul Eyle Ya Rabbim ....

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt