Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Annem için acil duaya ihtiyacım var.. (2 Kullanıcı)

mehtap58

Kayıtlı Kullanıcı
ben işyerinde foruma yazamıyorum akşam da gireyim dyorum ona da çok vakit bulamıyorum şu günlerde....
annem son zamanlarda çok rahatsız.. ayağa bile kalkamıyor kansızlık 5 lerde çok düşük
demir serumlarına başlandı ama çok ağır geliyor
ve elimizden şu an pek bişey gelmiyor
bunun yanında annemin iç dünyası da baya bi karşık çok stresli morali çok bozuk...
...
annemin fiziksel ve ruhsal sorunlarından kurtulması için....
dualara çok ihtiyacımız var....

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
ya şafi okuyalım canım benim.. olurmu.. ben 1000 tane okurum

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı
Mehtapcım bu senın annen ıcınmı................

emcankel

Kayıtlı Kullanıcı
galiba mehtap ın annesi konu açmış kardeşiöiz zaten ...çok geçmiş olsun allah şafi sıfatı hürmetine şifaar versin inşaallah.

mehtap58

Kayıtlı Kullanıcı
evet canım benim annem için...

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
kızlar mehtabın annesi için .. konuyu ben açacaktım da sonra .. vazgeçtik yazı öyle kalmış arkadaşımız giriemiyor siteye işteyken..

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı
Tamam canlar rabbım acıl sıfalar versın 1000 tanede ben ya safı cekecegım...............

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Allah yar ve yardımcınız olsun kardeşim Allah annenize Ya Şafi ismi ile tez zamanda hayırlı şifalar nasip etsin.Allah korktuklarımızdan emin umduklarımıza nail olmak nasip etsin Rabbim.
Allah hiç kimseyi çıkmazda çaresiz bırakmasın Allah içinde bulunduğunuz sıkıntılardan kurtulmak tez zamanda selametinize çıkmak yaşamınıza bir düzen bir yön hayırlı bir çıkış kapısı nasip etsin Rabbim.Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun.

mehtap58

Kayıtlı Kullanıcı
çok teşekkür ederim..
günahsız ağızlardan çıkacak dualara ihtiyacımız var her daim...
konu anne olunca sanki elim kolum bağlanıyor
anne başka bi varlık
öyle de uzaktayım ki ona her istediğimde gidemiyorum yanına
allahtan kardeşlerim babam iyiler ve yanındalar
ve o orada mutsuzken ben burada mutlu olamıyorum...

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
çok teşekkür ederim..
günahsız ağızlardan çıkacak dualara ihtiyacımız var her daim...
konu anne olunca sanki elim kolum bağlanıyor
anne başka bi varlık
öyle de uzaktayım ki ona her istediğimde gidemiyorum yanına
allahtan kardeşlerim babam iyiler ve yanındalar
ve o orada mutsuzken ben burada mutlu olamıyorum...

Anne gibisi var mı canım Allah annelerimizi başımızdan eksik etmesin hayırlı yaşlar hayırlı ömürler nasip etsin Rabbim.Canım annemiz emanetleri Rabbim'e inşallah.Benim annemde kaç yıldır rahatsız kaç kere ameliyat oldu Allah'ım annelerimizi bize bağışlasın.Canım annen için dua edeceğim Allah dualarımızı kabul etsin inşallah.Selam ve dua ile Allah'a emanet olun selametle kalınız.

repsol

Kayıtlı Kullanıcı
güzel kardeşim benim annemde aynı çok zor Rabbim şifasını versin inşallah bende 1000 Ya Şafi okurum Rabbim yar ve yardımcınız olsun

mehtap58

Kayıtlı Kullanıcı
Anne gibisi var mı canım Allah annelerimizi başımızdan eksik etmesin hayırlı yaşlar hayırlı ömürler nasip etsin Rabbim.Canım annemiz emanetleri Rabbim'e inşallah.Benim annemde kaç yıldır rahatsız kaç kere ameliyat oldu Allah'ım annelerimizi bize bağışlasın.Canım annen için dua edeceğim Allah dualarımızı kabul etsin inşallah.Selam ve dua ile Allah'a emanet olun selametle kalınız.

çok teşekkür ederimm...ben de bugün çok çok ya şafi okudum... Rabbim annelerimize şifalar versin....kaç yaşındayım ama anne kokusunu özlerim.. başka bi sıcaklık var onlarda...

nazlı ceylan

Kayıtlı Kullanıcı
Allah şifa versin canım maddi manevi inşaAllah.....
1000 tane de ben aldım Rabbimin izniyle.......

mehtap58

Kayıtlı Kullanıcı
amin.. Allah razı olsun ablacım....

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
çok teşekkür ederimm...ben de bugün çok çok ya şafi okudum... Rabbim annelerimize şifalar versin....kaç yaşındayım ama anne kokusunu özlerim.. başka bi sıcaklık var onlarda...

Bende canım kaç yaşında olursak olalım biz annelerimizin bebeğiyiz Allah annemize ve bütün şifa bekleyen hastalarımıza acil şifalar versin.Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun korktuklarımızdan emin umduklarımıza nail olmak duaları her iki dünyada kabul olunan kullar olmak nasip etsin RABBİM kendi rızası için.Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun hayırlı cumalar..

nazlı ceylan

Kayıtlı Kullanıcı
Aldıklarım okunbuştur Rabbim kabul etsin inşaAllah....

~ Zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
Allah hayirli ve uzun ömürler versin. In Sa Allah kisa zamanda sifa bulur. Dua edecegim in sa Allah !

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt