SABIRLI OLMAYI:
'Baban eve gelsin, sen görürsün!'
HAKKIMIZI ALACAGIMIZI:
'Eve vardığımızda ben bilirim sana yapacağımı!'
DİYALOG KURMAYI:
'Sana bir şey sorduğumda cevap ver!'
'Ne söyleyeyim anne?'
'Sus! Bana cevap verme!..'
TIP BİLİMLERİNİ:
'Gözlerini şaşı yaparken bir gün öyle kalıvereceksin, göreceksin gününü!'
OLGUN OLMAYI:
'Bu tabağın hepsini bitirmezsen asla büyüyemezsin.'
GENETİK BİLGİLERİ:
'Büyüdükce babana çektin!'
BİLGELİGİ:
'Benim yaşıma gel de, anlarsın o zaman!'
ADALETİ:
'Bir gün senin de çocukların olacak. İnşaallah onlar da sana senin şimdi bana yaptıklarını yaparlar...'
İYİ YAPILMIŞ BİR İŞİ TAKDİR ETMEYİ: “Bana bakın, gidin birbirinizi dışarda gebertin, evi daha yeni temizledim…!!!”
DUALARIN GÜCÜNÜ: “Yat kalk dua et ki baban müzik setinin bozulduğunu farketmedi…”
ZAMANA KARŞI YARIŞMAYI: “O oyuncaklarını topla yoksa bi tekme attığım gibi hepsini karşı sahilden toplarsın..”
MANTIKLI DÜŞÜNMEYİ; “Ben öyle diyorsam öyledir…!!!” ))))
İLERİ GÖRÜŞLÜ OLMAYI: “Çıkmadan önce temiz bi çamaşır giy.. yolda Allah korusun başına birşey gelir kirli çamaşırla etrafa rezil olursun.”
HAYATIN TRAJI KOMİK YANLARINI: “Sen daha orda gülmeye devam et, birazdan ben seni tam güldürecem….”
BAZEN SUSMANIN SAGLIGIMIZ İÇİN İYİ OLDUGUNU: “Kapa çeneni ve çorbanı iç ..!!”
DAYANIKLI OLMAYI: ” O ıspanak bitene kadar sofradan kalkmak YOK..!!!”
HAVA RAPORU TAHMİN YAPMAYI : “Şu dağınıklığa bak… yabancı biri görse odanın ortasından kasırga geçmiş sanır…”
ABARTMAYI: “Sana 500 bin defa söyledim kirli ayakkabılarınla içeri girme diye…!!”
DAVRANIŞ PSİKOLOJİSİNİ: “Babana çekeceğine biraz bana çekseydin noolurdu ?…”
'Baban eve gelsin, sen görürsün!'
HAKKIMIZI ALACAGIMIZI:
'Eve vardığımızda ben bilirim sana yapacağımı!'
DİYALOG KURMAYI:
'Sana bir şey sorduğumda cevap ver!'
'Ne söyleyeyim anne?'
'Sus! Bana cevap verme!..'
TIP BİLİMLERİNİ:
'Gözlerini şaşı yaparken bir gün öyle kalıvereceksin, göreceksin gününü!'
OLGUN OLMAYI:
'Bu tabağın hepsini bitirmezsen asla büyüyemezsin.'
GENETİK BİLGİLERİ:
'Büyüdükce babana çektin!'
BİLGELİGİ:
'Benim yaşıma gel de, anlarsın o zaman!'
ADALETİ:
'Bir gün senin de çocukların olacak. İnşaallah onlar da sana senin şimdi bana yaptıklarını yaparlar...'
İYİ YAPILMIŞ BİR İŞİ TAKDİR ETMEYİ: “Bana bakın, gidin birbirinizi dışarda gebertin, evi daha yeni temizledim…!!!”
DUALARIN GÜCÜNÜ: “Yat kalk dua et ki baban müzik setinin bozulduğunu farketmedi…”
ZAMANA KARŞI YARIŞMAYI: “O oyuncaklarını topla yoksa bi tekme attığım gibi hepsini karşı sahilden toplarsın..”
MANTIKLI DÜŞÜNMEYİ; “Ben öyle diyorsam öyledir…!!!” ))))
İLERİ GÖRÜŞLÜ OLMAYI: “Çıkmadan önce temiz bi çamaşır giy.. yolda Allah korusun başına birşey gelir kirli çamaşırla etrafa rezil olursun.”
HAYATIN TRAJI KOMİK YANLARINI: “Sen daha orda gülmeye devam et, birazdan ben seni tam güldürecem….”
BAZEN SUSMANIN SAGLIGIMIZ İÇİN İYİ OLDUGUNU: “Kapa çeneni ve çorbanı iç ..!!”
DAYANIKLI OLMAYI: ” O ıspanak bitene kadar sofradan kalkmak YOK..!!!”
HAVA RAPORU TAHMİN YAPMAYI : “Şu dağınıklığa bak… yabancı biri görse odanın ortasından kasırga geçmiş sanır…”
ABARTMAYI: “Sana 500 bin defa söyledim kirli ayakkabılarınla içeri girme diye…!!”
DAVRANIŞ PSİKOLOJİSİNİ: “Babana çekeceğine biraz bana çekseydin noolurdu ?…”