Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Anneler gününüz kutlu olsun (1 Kullanıcı)

hafize

Kayıtlı Kullanıcı

B)B)B) Sebebi: [ Allah Resulü buyurdu; "Şu gök kubbe altında ne varsa, annenin eli, hepsinin üstündedir ve cennete giden yol onun ayaklarının altından geçer. Allah, kitabında ona öyle bir ululuk ve sultanlık vermiştir ki yeryüzü sultanları, ona oranla kuru birer taçtan ibaret kalır."(1) "Anne-baba, insanın en başta saygı göstereceği kudsi iki varlıktır. Ona saygıda kusur eden, Allah a karşı gelmiş sayılır. Onları rencide eden ve hırpalıyan, er geç hırpalanmaya maruz kalır."(2) Hadisler: KÜTÜBÜ SİTTEDEN ALINMIŞTIR. B)B)B)

B)B)B) Ey Kardeşler, Kutsi varlıklara görevimizi en iyi şekilde yerine getirelim.. Anneler gününde onlara hakklarını biraz olsun dua ederek yad edelim, onlar yıllardır bizim kahrımızı çekip Allah a sebat ettiler bizlerde herdem daim edelim bir günümüzü onlara Rahmet dilekleriyle ayıralım... B)B)B)

B)B)B) Ey kardeşler. Analarımız, Hz. Aişe, Hz.Fatıma, Hz.Hatice, Hz.Meryem, ve Onuruyla kainatı onurlandıran. Şerefiyle kainatı grurlandıran sevindiren inciler incisi Analar anası, Maliki Sultan Amine Zişan Validemiz e dua da yer verelim bir yasin-i Şerif okuyarak Anneler gününü Kutlayalım, Dilek ve de temmenilerimizi onların şahları vasıtasıyla Allah a ulaştıralım Onlara Selam edelim.. Allah Kabul Etsin İnşAllah Selam ve dua ile :p:p:p

_Resul_

Kayıtlı Kullanıcı
RE: ANNELER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN

TUT ELİMİ ANNEM

TUT ELİMİ ANNEMTut elimi annem
Ah annem, canım annem.
Gül bahçesi istemem,
Yüreğini açtın ya
Yeter bana.Güllük gülistanlık benim için hayat...
Ama annem düşündün mü hiç?
Ya yorgun düşerse bu yürek.
Bakmaya bile kıyamadığım
Kokusuna dayamadığım güller
Solarsa bir hazan sabahı ansızın.
Nasıl bakarım anne gökyüzüne?
Dökülürken gözyaşların gökten.
Ve nasıl dayanırım bu acıya?
Dökülen her yaprak yüreğimi yaralarken.
Nasıl bakarım o viran bahçeye?
Bir kıvılcımda, yanar yüreğim.
Ama hiç bir yangın
Senin kadar sıcak değil be annem...
Nasıl da üşürüm sensiz,
Gözümden akan her damlada ne fırtınalar eser,
Ne firari hayallere dalar bu yaşlı gözler,
Ve akan her damla
Haykırır başıboş yalnızlığıma.
Hazan yelleri eserken annem
Bu körpe yüreğimde
Güneş açar mı hiç?
Mis gibi kokan bu menekşe,
Bülbüller şakır mı kahkaha ata ata?
Bahçedeki gülümüz,
Sümbül gibi büker mi boynunu yoksa?
Duyabilir miyim kanat çırpışını Turnaların,
Unutur musun beni annem?
Tembihler misin büyüklerin gittiği her yere gidilmez diye?
Bilirim korkarsın gelirim peşinden diye.

_Resul_

Kayıtlı Kullanıcı

ANACIĞIM

--Anneme ve bütün annelere--

[marq]B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)[/marq]

Nasıl hatırlamam anacığım nasıl
Kaç geceler bana ninni söylerdi
Hasta olunca oydu başucumda bekleyen
Biraz yorulmayayım, üzülmeyeyim, hemen
Alır kucağına okşardı, saçlarımı öperdi.
[marq] B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)[/marq]
Uzun kış geceleri masal masaldı
Güzel çoban kızları, iyi kalpli sultanlar
Bir suyun akışı gibi geçip gitti zamanlar
Şimdi ne o dünkü çocuk, ne de o masal kaldı.
[marq] B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)[/marq]
Yıkayan oydu mürekkep lekeli parmaklarımı
Akşam biraz geciksem yollara düşerdi
Sokağa çıkarken ''Yavrucuğum üşütme'' derdi.
Hemen bir kazak örerdi biraz boş kaldı mı.
[marq] B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)[/marq]Nasıl hatırlamam anacığım nasıl
Bilirim yine kalbinde yerim anacığım
Selam sana Anneler Günü İstanbul'dan
Yeni dönmüşçesine bir akşam okuldan
Vefalı ellerinden öperim anacığım.

[marq]B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)[/marq]

[marq]B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)[/marq]

hafize

Kayıtlı Kullanıcı

Annenin duâsı, en çabuk kabul olan duâlardandır. Zîrâ o, babadan daha şefkatlidir. Merhametlinin duâsı boşa gitmez.
(Hadis)

Ana kolları şefkatten yorulmuştur, çocuklar orada derin derin uyurlar.
(Victor Hugo)

Anneler her şeyi görmeseler bile kalpleriyle duyarlar.
(N. Alekseyevi Ostrovski)

Anne kalbi çocuğun okuludur.
(Henry Ford Beecher)

Hiçbir süs, bir kadını, analık sevgisi kadar güzelleştiremez.
(A. Emile Brochvogel)

Bana okuduğum kitapların en güzelinin hangisi olduğunu sorarsanız, söyleyeyim: ANNEMDİR.
(Abraham Lincoln)

hafize

Kayıtlı Kullanıcı

ARKADAŞLAR ANNELER GÜNÜ İÇİN AÇILMIŞ BAŞLIK ÖZEL ÖLARAK PANODA HAZIRLANMIŞ AMA İNANIN Kİ BEN AÇTIKTAN SONRA GÖRDÜM KOPYA ÇEKMEDİM DAHA ÖNCE FARKETSEYDİM AÇMAZDIM SİTE YÖNETİCİLERİNDEN ÖZÜR DİLERİM :(

Bahar_58

Kayıtlı Kullanıcı

Selamun Aleyküm Hafize Anne

Tüm Annelerin anneler Günü Kutlu Olsun
[marq]
B)B)B)B)B)Seninde Hafize Annem, Ellerinden ÖperimB)B)B)B)B) [/marq]

Kalb-i selim

Kayıtlı Kullanıcı

B) CENNET ANALARIN AYAKLARI ALTINDADIR B)​
Biz insana anne ve babasını (onlara iyilikle davranmayı) tavsiye ettik. Annesi onu, zorluk üstüne zorlukla (karnında) taşımıştır. Onun (sütten) ayrılması, iki yıl içindedir. "Hem bana, hem anne ve babana şükret, dönüş yalnız banadır." (LOKMAN SURESİ / 14)

Rabbim cümlemizi ana-baba mıza hayırlı salihli evlatlar olmayı nasip eylesin, Onları Cennet'ine haps eylesin İnşaAllah..(Amin)

Buradan tüm ANNE'lerimizin Anneler günün kutlarım. ANNELER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN..
Öncelikle Kur'an'da örnek Müslüman kadın olarak gösterilen Hz.Meryem'in, Daha sonra Peygamberimizin hanımları olan Annelerimizin ve daha sonra Başta Annem olmak üzere Bütün Annelerin anneler günü kutlu, olsun

Bu arada

B) Hafize Annem B) Seninde Anneler günün kutlu olsun. Sevgilerimi, saygılarımı buradan gönderiyorum..

B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)

B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)

Bu güller Anneler'e... B)

derya_derya

Kayıtlı Kullanıcı

sağol hafize annem senin de anneler günün kutlu olsun.sağolun arkadaşlar anneler günümüzü kutladığınız için.ben de bütün annelerin anneler gününü kutlarım
[marq]B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)[/marq]

mustafa_46

Kayıtlı Kullanıcı

selamün aleyküm tüm annelerimizin anneler günü kutlu olsun allah başımızdan eksik etmesin A.E.O

efsude

Kayıtlı Kullanıcı
Re: Anneler gününüz kutlu olsun

Selamunaleykum
sızınde anneler gununuz kutlu olsun hafız abla!
Selam ve dua ıle..b)b)

hafize yazdı:

Allah resulü buyurdu; "şu gök kubbe altında ne varsa, annenin eli, hepsinin üstündedir ve cennete giden yol onun ayaklarının altından geçer. Allah, kitabında ona öyle bir ululuk ve sultanlık vermiştir ki yeryüzü sultanları, ona oranla kuru birer taçtan ibaret kalır."(1) "anne-baba, insanın en başta saygı göstereceği kudsi iki varlıktır. Ona saygıda kusur eden, allah a karşı gelmiş sayılır. Onları rencide eden ve hırpalıyan, er geç hırpalanmaya maruz kalır."(2) hadisler: Kütübü sitteden alınmıştır. B)b)b)

b)b)b) ey kardeşler, kutsi varlıklara görevimizi en iyi şekilde yerine getirelim.. Anneler gününde onlara hakklarını biraz olsun dua ederek yad edelim, onlar yıllardır bizim kahrımızı çekip allah a sebat ettiler bizlerde herdem daim edelim bir günümüzü onlara rahmet dilekleriyle ayıralım... B)b)b)

b)b)b) ey kardeşler. Analarımız, hz. Aişe, hz.fatıma, hz.hatice, hz.meryem, ve onuruyla kainatı onurlandıran. şerefiyle kainatı grurlandıran sevindiren inciler incisi analar anası, maliki sultan amine zişan validemiz e dua da yer verelim bir yasin-i şerif okuyarak anneler gününü kutlayalım, dilek ve de temmenilerimizi onların şahları vasıtasıyla allah a ulaştıralım onlara selam edelim.. Allah kabul etsin inşallah selam ve dua ile :p:p:p

hafize

Kayıtlı Kullanıcı

bütün annelerin anneler gününüzü kutluyorum canım anneciğim anneler günün kutlu olsun:D:D:D

hafize

Kayıtlı Kullanıcı

SELAMÜN ALEYKÜM ALLAHIN SELAMI ÜZERİNİZE OLSUN HAYIRLI CUMALAR :D

KERAY

Kayıtlı Kullanıcı

ALLAH HERKESE ANALIK DUYGUSUNU TATTIRSIN İYİŞALLAH

meftun61

Kayıtlı Kullanıcı

S.A ANNEMİN,SENİN VE BÜTÜN ANNELERİN ANNELER GÜNÜ KUTLU OLSUN.

bedirhan_bedir

Kayıtlı Kullanıcı

başta annem Maria Hn. olmak üzere tüm annelerin anneler günü kutlu olsun.

meftun61

Kayıtlı Kullanıcı

bedirhan_bedir yazdı:
başta annem Maria Hn. olmak üzere tüm annelerin anneler günü kutlu olsun.

MARİA MIIII:eek::eek::eek: :( ANNENİZİN İSMİNİ DEĞİŞTİRMEYİ DÜŞÜNMEDİNİZMİ.NE BİLEYİM GÜZEL BİR MÜSLÜMAN İSMİ YAPSANIZ NE GÜZEL OLURDU.SİZİN ADINIZ ÇOK GÜZEL MESELA.HAKKINIZI HELAL EDİN KARDEŞİM ÜSTÜME VAZİFE DEĞİL AMA ÜZÜLDÜM.:(

ireme

Kayıtlı Kullanıcı

hafize yazdı:

B)B)B) Sebebi: [ Allah Resulü buyurdu; "Şu gök kubbe altında ne varsa, annenin eli, hepsinin üstündedir ve cennete giden yol onun ayaklarının altından geçer. Allah, kitabında ona öyle bir ululuk ve sultanlık vermiştir ki yeryüzü sultanları, ona oranla kuru birer taçtan ibaret kalır."(1) "Anne-baba, insanın en başta saygı göstereceği kudsi iki varlıktır. Ona saygıda kusur eden, Allah a karşı gelmiş sayılır. Onları rencide eden ve hırpalıyan, er geç hırpalanmaya maruz kalır."(2) Hadisler: KÜTÜBÜ SİTTEDEN ALINMIŞTIR. B)B)B)

B)B)B) Ey Kardeşler, Kutsi varlıklara görevimizi en iyi şekilde yerine getirelim.. Anneler gününde onlara hakklarını biraz olsun dua ederek yad edelim, onlar yıllardır bizim kahrımızı çekip Allah a sebat ettiler bizlerde herdem daim edelim bir günümüzü onlara Rahmet dilekleriyle ayıralım... B)B)B)

B)B)B) Ey kardeşler. Analarımız, Hz. Aişe, Hz.Fatıma, Hz.Hatice, Hz.Meryem, ve Onuruyla kainatı onurlandıran. Şerefiyle kainatı grurlandıran sevindiren inciler incisi Analar anası, Maliki Sultan Amine Zişan Validemiz e dua da yer verelim bir yasin-i Şerif okuyarak Anneler gününü Kutlayalım, Dilek ve de temmenilerimizi onların şahları vasıtasıyla Allah a ulaştıralım Onlara Selam edelim.. Allah Kabul Etsin İnşAllah Selam ve dua ile :p:p:p

B)B)B)SELAMUN ALEYKÜM....HAFİZE ANNECİĞİM CANIM ANNEM ANNELER GÜNÜN KUTLU OLSUN....BEN ANNEMDEN UZAĞIM ŞUAN...BU VESİLE İLE TÜM ANNELERİN VE DE BENİM ANNEMİN ANNELER GÜNÜNÜ KUTLUYORUM...ANNELERİM,ANNELER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN...RABBİM SİZLERİ BİZİM BAŞIMIZDAN EKSİK ETMESİN İNŞAALLAH...HAYIRLI VE UZUN ÖMÜRLER DİLİYORUM HEPİNİZE....TÜM ANNELERİN O MÜBAREK ELLERİNDEN ÖPÜYORUM..SELAMETLE KALIN İNŞAALLAH.....B)B)B)B)

hafize

Kayıtlı Kullanıcı

meftun61 yazdı:

ALEYKÜMSELAM
Annelik sonsuz sevginin ve özverinin adıdır aslında. Uykusu kaçan çocuğun masal arkadaşıdır.
İlk sevgililerini dert ortağı annelerine anlatır genç kızlar kaba ve kızgın babalardan daha çok.
Yoksul sofraların zenginliğidir.
Cennet onların ayaklarının altındayken, o yol olur sevdiklerine.
Saçları süpürgedir çoğu zaman evlerinin içindeki temiz ve mutlu yuva özlemine.

Bu pazar, bizi karşılıksız bir sevgiyle sarmalayan annelerimizin günü...
Siz belki bir buket çiçekle de olsa annelerinize koşacak, onları sevgiyle kucaklayacaksınız.
Ya evlat hasreti çeken annelerle, anne sıcaklığını özleyen çocukların bugün ne yapacağını hiç düşündünüz mü?
Annenizle kucaklaştıktan sonra Darülaceze`de evlatlarının yolunu gözleyen annelerin ya da çocuk yuvalarında annesizliğin acısını yaşayan kimsesiz çocukların kapısını çalmaya ne dersiniz...
Sıcak bir gülümsemeyle bugün onlara bir sürpriz yapın...
Hem annesiz olmanın üzüntüsünü yaşayan çocukların hem de çocuklarından uzak olmanın tarif edilmez hüznünü içlerinde barındıran annelerin yüzünü güldürün...

ANNEDEN DAHA YÜCE, DAHA VEFALI, DAHA ÖLÜMSÜZ AŞK VARMIDIR,
BENCE YOKTUR..:D

hafize

Kayıtlı Kullanıcı

ireme yazdı:
hafize yazdı:

B)B)B)SELAMUN ALEYKÜM....HAFİZE ANNECİĞİM CANIM ANNEM ANNELER GÜNÜN KUTLU OLSUN....BEN ANNEMDEN UZAĞIM ŞUAN...BU VESİLE İLE TÜM ANNELERİN VE DE BENİM ANNEMİN ANNELER GÜNÜNÜ KUTLUYORUM...ANNELERİM,ANNELER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN...RABBİM SİZLERİ BİZİM BAŞIMIZDAN EKSİK ETMESİN İNŞAALLAH...HAYIRLI VE UZUN ÖMÜRLER DİLİYORUM HEPİNİZE....TÜM ANNELERİN O MÜBAREK ELLERİNDEN ÖPÜYORUM..SELAMETLE KALIN İNŞAALLAH.....B)B)B)B)

Bir zamanlar dünyaya gelmeye hazırlanan bir çocuk varmış.

Bir gün Tanrı'ya sormuş;
"Tanrım, beni yarın dünyaya göndereceğini söylediler.
Fakat, ben o kadar küçük ve güçsüzüm ki, orada nasıl yaşayacağım?"

"Tüm meleklerin arasında senin için bir tanesini seçtim, O seni bekliyor olacak ve seni koruyacak. Meleğin sana hergün şarkı söyleyecek ve gülümseyecek. Böylece sen onun sevgisini hissedecek ve mutlu olacaksın."
"Peki, insanlar bana birşey söylediklerinde, dillerini bilmeden, söylediklerini nasıl anlayacağım?"

"Meleğin sana dünyada duyabileceğin en tatlı ve en güzel sözcükleri söyleyecek.

Sana konuşmayı, dikkatle ve sevgi ile öğretecek."

"Peki, ben seninle konuşmak istersem ne yapacağım?"

"Meleğin sana ellerini açarak bana dua etmeyi de öğretecek."

"Dünyada kötüler olduğunu da duydum.
Beni onlardan kim koruyacak?"

"Meleğin seni kendi hayatı pahasına da olsa koruyacak."

"Fakat, ben seni bir daha göremeyeceğim için çok üzgünüm."

"Meleğin sana sürekli benden söz edecek ve ulaşmanın yolunu öğretecek."

O sırada cennette bir sessizlik olur ve dünyanın sesleri cennete kadar ulaşır.
Çocuk gitmek üzere olduğunu anlar ve son bir soru sorar;

"Şimdi gitmek üzere isem, benim Meleğimin adı ne?"

"Meleğinin adının önemi yok yavrum. Sen onu, ANNE diye çağıracaksın."

Tüm annelerin "Anneler Günü" kutlu olsun… (alıntdır..):D

meftun61

Kayıtlı Kullanıcı

hafize yazdı:
meftun61 yazdı:

ALEYKÜMSELAM
Annelik sonsuz sevginin ve özverinin adıdır aslında. Uykusu kaçan çocuğun masal arkadaşıdır.
İlk sevgililerini dert ortağı annelerine anlatır genç kızlar kaba ve kızgın babalardan daha çok.
Yoksul sofraların zenginliğidir.
Cennet onların ayaklarının altındayken, o yol olur sevdiklerine.
Saçları süpürgedir çoğu zaman evlerinin içindeki temiz ve mutlu yuva özlemine.

Bu pazar, bizi karşılıksız bir sevgiyle sarmalayan annelerimizin günü...
Siz belki bir buket çiçekle de olsa annelerinize koşacak, onları sevgiyle kucaklayacaksınız.
Ya evlat hasreti çeken annelerle, anne sıcaklığını özleyen çocukların bugün ne yapacağını hiç düşündünüz mü?
Annenizle kucaklaştıktan sonra Darülaceze`de evlatlarının yolunu gözleyen annelerin ya da çocuk yuvalarında annesizliğin acısını yaşayan kimsesiz çocukların kapısını çalmaya ne dersiniz...
Sıcak bir gülümsemeyle bugün onlara bir sürpriz yapın...
Hem annesiz olmanın üzüntüsünü yaşayan çocukların hem de çocuklarından uzak olmanın tarif edilmez hüznünü içlerinde barındıran annelerin yüzünü güldürün...

ANNEDEN DAHA YÜCE, DAHA VEFALI, DAHA ÖLÜMSÜZ AŞK VARMIDIR,
BENCE YOKTUR..:D
S.A HAFİZE ANNECİK BENCEDE ONLARIN AŞKINDAN BÜYÜK AŞK YOK.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt