Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Anneanne mi???Babaanne mi???:):) (1 Kullanıcı)

hafize

Kayıtlı Kullanıcı
Evet arkadaşlar gece otururken aklıma birdenbire geldıı belki saçma olabiilir ama sizce anneanneler mi yoksa babaanneler mi daha çok sevilir???

yorumlarınızı bekliyorum....B)

Nikko

Kayıtlı Kullanıcı
RE: Anneanne mi???Babaanne mi???:):)

Sevilmek bakımından insanoğlunda öyle bir yapı var, evlatlar, anneleri daha çok sever. Ama sevmek bakımından babalar anneler kadar çok sever. Babalar pek belli etmez ama babalar da ağlar.

hafize

Kayıtlı Kullanıcı

aliye_aliye yazdı:
selamün aleyküm hafize annem.. bence anneanneler.. genellikle öyle:|

LEYKÜMSELAM BENCEDE AMA BABANNELERDE SEVİLİYOR :D

desertrose

Kayıtlı Kullanıcı

Selamun aleykum..
Sevilmeye layık olanlar sevilirler.. Annaneler çok sevilir yada babaanneler çok sevilir diyemeyiz bence..:|

nurkiz

Kayıtlı Kullanıcı

IKISIDE KIYMETLIDIR. AMA BEN BABAANNE SEVGISI GORMEDIM CUNKU BEN DOGMADAN OLMUS ALLAH RAHMET ETSIN

nurkiz

Kayıtlı Kullanıcı

IKISIDE KIYMETLIDIR. AMA BEN BABAANNE SEVGISI GORMEDIM CUNKU BEN DOGMADAN OLMUS ALLAH RAHMET ETSIN:(

nurkiz

Kayıtlı Kullanıcı

IKISIDE KIYMETLIDIR. AMA BEN BABAANNE SEVGISI GORMEDIM CUNKU BEN DOGMADAN OLMUS ALLAH RAHMET ETSIN:(

nurkiz

Kayıtlı Kullanıcı

atabey76

Kayıtlı Kullanıcı

ikiside sevilmez dermişim nasıl soru ya ne farkeder baba anna daha yakın babadan olsa gerek:p

hafize

Kayıtlı Kullanıcı

atabey76 yazdı:
ikiside sevilmez dermişim nasıl soru ya ne farkeder baba anna daha yakın babadan olsa gerek:p

Fark etmezmi benim içinde farketmez ama bazıları için çok farkediyor bazıları babanneyi pek sevmiyor nedense anneanne yi anneler açısından daha fazla seviliyor inanki ben üzülüyorum benim için her ikisininde sevgisi aynı olmalı B)

@melike@

Kayıtlı Kullanıcı

bence sevgiyi sefkati kimden daha çok gördüysek buda onların elinde

nursah

Kayıtlı Kullanıcı

MELİKE KARDEŞİME KATILIYORUM;KİMDEN SEVGİ VE ŞEVKAT GÖRDÜYSEK O DEĞERLİDİR.

leyla_serdar

Kayıtlı Kullanıcı

S.A,

belli olmaz genelde anneanneler daha cok sevilir, ama babaannelerde anna sayilir hepsi Cennet Analaridir , bu kisiliye göre fark eder, insanin torununa yansitigi sevgiy'le saygiyla tamamlarnir.

Teski bu dünyevi hayata saygi sevgi konusunda hersey karsilikli dolu olsada, bu sorular aklimizdan geçmezse.

güzel bir paylasim, allah senden razi olsun,,

Hayirli Cumalar.... B)B)B)

hafize

Kayıtlı Kullanıcı

@melike@ yazdı:
bence sevgiyi sefkati kimden daha çok gördüysek buda onların elinde

Melikecim şefkat göstersende hiç haketmediğin halde o sevgiyi göremiyorsun mesela yeğenlerim yani abimin kızları annem ne yaptıysa yaranamadı annemde üzüldüğü zaman üzülme oda öyle görür diyorum benimde torunlarım var beni ne kadar seviyorsa anneannesini ve babaannesini öyle sevsinler bütün iş bence annelerde bitiyor ha karşı taraftan sevgi görmüyorsa o başka tabi bence hepsi sevilmeye değer çünki torun çok tatlı oluyor :D

hafiz mehmet

Kayıtlı Kullanıcı

bu konu biraz hassas konu ama bana göre anneanne babaanne hiç fsark etmez ikiside aynı konumda ve yerde duruyor birinin birinden eksik veya fazlalalığı yok benim görüşüm ;)

haci yahya

Kayıtlı Kullanıcı

S.A
DOĞRUDUR BİZİM TARAFIMIZDAN İKİSİDE EŞİT DURUR GENELDE BİRİNİ DİĞERİNE ZOR ÜSTÜN GÖSTERİRİZ.
AMA DİĞER TARAFTAN BAKILDIĞINDA TORUNA BABAANNE BİRAZCIK DAHA KIRIKTIR HERZAMANN.EN AZINDAN BEN ÖYLE GÖRDÜM

kursun kalem

Kayıtlı Kullanıcı

Doğrusu ikisininde aynı derecede sevilmesidir. Çünkü birisi annenizin diğeri babanızın annesidir. Fakat toplumda genel kanı anneanne sevgisidir. Nedeni babaannelerin torunlarını sevmemesi değil annelerimizin kayınvalidelerini sevmemeleridir. Klasik gelin kaynana çatışmasının sonuçlarıdır bu. Anneniz kayınvalidesiyle anlaşamıyorsa size yani çocuğuna onu ÖCÜ olarak gösterir , sürekli ondan şikayet eder ve belki isteyerek , belkide istemeyerek sizin bilinçaltınıza Babaannenizin sizi sevmediği duygusunu işler ve sürekli olarak kendi annesine doğru sizi iter. Annenizin annesi de böylece en iyi olarak beyninize işlenir. :D

SONUÇ : Anneannenizi sevmenizin temel nedeni gelin-kaynana çekişmesidir.:D

B)B)B)

nihalim

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.hatim-online.com

S.A...ALLAH C.C. RAZI OLSUN...BEN ANANEM DİYORUM ÇÜNKÜ HERŞEYİMİ PAYLAŞIRIM...ALLAH C.C. SELAMET VERSİN...BABANEMİ GÖRMEDİM VEFAT ETMİŞ (ALLAH C.C. RAHMET EYLESİN)...YANİ BABAMIN ANLATTIĞI KADARIYLA TANIYORUM...EVET ANANEMDEN FARKLI OLMAZDI SEVGİSİ HERALDE...ALLAH C.C. EMANET OLUN...SELAMETLE...B)

hafize

Kayıtlı Kullanıcı

kursun kalem yazdı:
Doğrusu ikisininde aynı derecede sevilmesidir. Çünkü birisi annenizin diğeri babanızın annesidir. Fakat toplumda genel kanı anneanne sevgisidir. Nedeni babaannelerin torunlarını sevmemesi değil annelerimizin kayınvalidelerini sevmemeleridir. Klasik gelin kaynana çatışmasının sonuçlarıdır bu. Anneniz kayınvalidesiyle anlaşamıyorsa size yani çocuğuna onu ÖCÜ olarak gösterir , sürekli ondan şikayet eder ve belki isteyerek , belkide istemeyerek sizin bilinçaltınıza Babaannenizin sizi sevmediği duygusunu işler ve sürekli olarak kendi annesine doğru sizi iter. Annenizin annesi de böylece en iyi olarak beyninize işlenir. :D

SONUÇ : Anneannenizi sevmenizin temel nedeni gelin-kaynana çekişmesidir.:D

B)B)B)

Aynen sana katılıyorum bende bunu anlatmak istedim gelin kayınvalide ilişkkleri torunlara yansıyor hem ayıp hem günah kimseyi birbirlerinden ayırmaya hakkı yok selamlar B)

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt