Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Anne ve Babalar lütfen dikkat...; (1 Kullanıcı)

en-sonebi

Yasaklı Kullanıcı
Efendim aile ; Allah C.C. nun secere emrinin tezahürüdür...
Adem A.S. dan bu güne kadar...Allah C.C.; ailenin temizliği üzerinde özellikle durdu ve Ailelerin güzel yol üzere olmasını istedi...

Soy temizliği ...helal ortam ve açıklık istedi...
Gizliler den sakınmamızı istedi ve Helal yoldan evlilik...Helal ortam ve Helalden hareketi emretti......

maalesef ki biz evlatlarımıza bu konuyu tam açıklıkla öğretemedik...
Şeytan Lain ve yandaşları ise haram yol için daima çaba sarf edip durmaktadır...

Öz ve Helal yol...Erkek ve Kadının ...ailelerinde rıza ve isteğini de alarak Allah ın emri gereği ...görme...isteme ve nişan ,düğün üzere hareketdir...gizli hiç bir şey olmamalı...

Nefsi yenilgiye düşen ;
Maalesef bazı ailelerimiz helal ortamda kurulan yuvayı...haramla sürdürmektedir...

Esas tehlike şimdi geliyor efendim...evlatlarımıza doğruyu öğretmiyor...düzgün yetiştirmiyor...Kız çocuğunu ve Erkek çocuğunu özüne uygun büyütmüyoruz...desisede kalıp yanlış zihniyet oluşuyor ve sonucunda bu gün Fransada olduğu görüntü yaygınlaşıyor...

Evet malum olduğu üzere Eş cinsel konusu...

İşte üzüntü ve korkumuz budur... efendim...
Çünkü Allah C.C. bu davranışı pişman olup af dileyip bir daha yapmamak üzere tövbe etmezlerse...hem bu dünyada hemde ahirette cezalandırır...

Lütfen önemle dikkat efendim...Erkek çocuklarımızı erkek çocuğu gibi... kız çocuklarımızı kız gibi yetiştirelim...
İki cins de birbiri için vardır...onu unutmayıp ona göre yetiştirelim...yanlış yola girmemeleri için sahip çıkalım...
Evladı Helal yoldan ...helal ortamda...helal şekilde evlendiren Cennet kapısını aralar efendim...ne olur dikkat...

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
yüreğinize sağlık ne güzel bir konuya değendiniz.. aile olarak işimiz zor..

emcankel

Kayıtlı Kullanıcı
çok doğru söylüyorsunuz allah c.c razı olsun sizden ağzınıza sağık..

ibra

Kayıtlı Kullanıcı
Ya bazı tipler var her hali erkek gibi ama konuşması kız gibi özellikle mağazalarda ki ben buna bişi de diyemiyorum Rabbim korusun rahatsızlıkta olabilir yada ailelerin bu gibi durumlarda tıpsa tıp eğitimse eğitim vermeli yada pazarlama amaclımı onuda bilmiyorum gerçi insan rahat edemiyor konuşurken o tip insanlarla ...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt