Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Anne Ve Baba Olanlara Veya Olacaklara Sesleniyorum (1 Kullanıcı)

TEVHİD_GÜLÜ

Kayıtlı Kullanıcı
ESSELAMUN ALEYKUM VE RAHMETULLAH....
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
ELHAMDÜLİLLAH-İL RABBİL ALEMİN VESSELATU VESSELAMU ALA MUHAMMED...
BURAYA YAZMAYI NASİP EDEN RABBİME HAMD OLSUN...İÇİNDE BULUNDUĞUM DURUMU KARDEŞLERİMLE PAYLAŞMAK İSTEDİM :evet
KARDEŞLERİM BENİM LİSE EĞİTİMİM BİTTİ ELHAMDÜLİLLAH.
BAŞÖRTÜMÜ AÇIP OKUMAK İSTEMEYENLERDENİM ŞİMDİ SORANINIZ OLUR LİSEDE AÇMIŞSIN OKUMUŞSUN ŞÖYLE SÖYLEYEYİM HİDAYET BU ZAMANDA GELDİ.YAZIMI OKUYAN ANNE BABALARA VE ANNE BABA OLACAKLARA SÖYLÜYORUM LÜTFEN ÇOCUKLARINIZIN DİNİ GELİŞİMİNİ ENGELLEMEYİN.
BENİM BU KARARIMI AİLEM DESTEKLEMİYOR.BEN İSLAMİ TAHSİL YAPMAK İSTİYORUM AMA BUNU YAPMAM ENGELENİYOR.KAPANMA ŞEKLİMİ GİYİMİMİ BİLE AİLE BELİRLİYOR LÜTFEN YAPMAYIN BU BİR KUL HAKKIDIR YAPMAK İSTEDİĞİM VE İNANIYORUM KADİR OLAN KADİR-İ MUTLAK OLAN RABBİM NASİP EDECEK VE İSTEDİĞİM İSLAMİ HAYATIMI YAŞAYACAĞIM GENÇ KARDEŞİNİZDEN ABİLERİNE ABLALARINA BİR RİCADIR LÜTFEN ÇOCUKLARINIZIN DÜNYA VE AHİRET HAYATIYLA OYNAMAYIN...FİEMANİLLAH:gulegule

u.balci

Kayıtlı Kullanıcı
Allah kullarına sıkıntı verir ama çekebileceği kadar vardır bundada bir hayır sabret Allah yardımcın olsun

ferahhfeza

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
ferahhfeza.blogcu.com
_________selamün aleyküm güzel kardeşim
rabbim dogru yoldan ayırmasın inşallah ...
yolunu açık etsin kardeşim
bu yaptıgınız sizin hicretinizdir hamdolsun...
mevla mükavatınızı versin inşallah
rabbimİze emanetimsin
Selam ve dua ileB)B)B)________

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
LÜTFEN ÇOCUKLARINIZIN DÜNYA VE AHİRET HAYATIYLA OYNAMAYIN...FİEMANİLLAH

Aleyküm Selam

Güzel kardeşim inşaAllah ailen seni anlar ve sana destek çıkarlar Allah c.c. yar ve yardımcın olsun çok güzel konuşuyosun helal olsun Rabbime emanet ol.Hayırlı Cumalar

mavci

* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR *
Yönetici
Allah CC. Yar ve Yardımcınız Olsun...

Allah CC. Yar ve Yardımcınız Olsun...

ESSELAMUN ALEYKUM VE RAHMETULLAH....
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
ELHAMDÜLİLLAH-İL RABBİL ALEMİN VESSELATU VESSELAMU ALA MUHAMMED...
BURAYA YAZMAYI NASİP EDEN RABBİME HAMD OLSUN...İÇİNDE BULUNDUĞUM DURUMU KARDEŞLERİMLE PAYLAŞMAK İSTEDİM :evet
KARDEŞLERİM BENİM LİSE EĞİTİMİM BİTTİ ELHAMDÜLİLLAH.
BAŞÖRTÜMÜ AÇIP OKUMAK İSTEMEYENLERDENİM ŞİMDİ SORANINIZ OLUR LİSEDE AÇMIŞSIN OKUMUŞSUN ŞÖYLE SÖYLEYEYİM HİDAYET BU ZAMANDA GELDİ.YAZIMI OKUYAN ANNE BABALARA VE ANNE BABA OLACAKLARA SÖYLÜYORUM LÜTFEN ÇOCUKLARINIZIN DİNİ GELİŞİMİNİ ENGELLEMEYİN.
BENİM BU KARARIMI AİLEM DESTEKLEMİYOR.BEN İSLAMİ TAHSİL YAPMAK İSTİYORUM AMA BUNU YAPMAM ENGELENİYOR.KAPANMA ŞEKLİMİ GİYİMİMİ BİLE AİLE BELİRLİYOR LÜTFEN YAPMAYIN BU BİR KUL HAKKIDIR YAPMAK İSTEDİĞİM VE İNANIYORUM KADİR OLAN KADİR-İ MUTLAK OLAN RABBİM NASİP EDECEK VE İSTEDİĞİM İSLAMİ HAYATIMI YAŞAYACAĞIM GENÇ KARDEŞİNİZDEN ABİLERİNE ABLALARINA BİR RİCADIR LÜTFEN ÇOCUKLARINIZIN DÜNYA VE AHİRET HAYATIYLA OYNAMAYIN...FİEMANİLLAH:gulegule

Siz ve sizin gibiler oldukça bu dünya başımıza yıkılmaz....
Allah CC. Razı Olsun...
ALLAH CC. NURUNU TAMAMLAYACAKTIR....

:evet
Selam ve DUA ile...
:H

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt