Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

ANNE SENI çOK OZLEDIMM... (1 Kullanıcı)

huzunlu_gurbet

Kayıtlı Kullanıcı
selamunaleykum kardeslerim ben annemi bukadar çok ozlerken dusunuyorumda o; kaybettigi annesini ne derece ozluyordur acaba??? RABBIM sana sukurler olsun ki,annem var ve uzak olsakta sesini duyabiliyorum. degerli annelerimize duydugumuz o buyuk sevgiyi anlatmaya ne dersiniz kardeslerim acaba kelimelerimiz yeterli gelecekmi??B)B)B)B)B)B)B)B) SELAM VE DUA ILE..B)B)B)B)B)B)B)

huzunlu_gurbet

Kayıtlı Kullanıcı
RE: ANNE SENI çOK OZLEDIMM...

hiçkimse annesine duysugu o sevgiyi paylasmak istemiyormu??? olabilir tabiki ama paylasimlarinizi bekliyordum selam ve dua ile..B)B)B)B)B)

desertrose

Kayıtlı Kullanıcı

huzunlu_gurbet yazdı:
selamunaleykum kardeslerim ben annemi bukadar çok ozlerken dusunuyorumda o; kaybettigi annesini ne derece ozluyordur acaba??? RABBIM sana sukurler olsun ki,annem var ve uzak olsakta sesini duyabiliyorum. degerli annelerimize duydugumuz o buyuk sevgiyi anlatmaya ne dersiniz kardeslerim acaba kelimelerimiz yeterli gelecekmi??B)B)B)B)B)B)B)B) SELAM VE DUA ILE..B)B)B)B)B)B)B)
:(:(:(

huzunlu_gurbet

Kayıtlı Kullanıcı
RE: desertrose

RE: desertrose

:(:( selamunaleykum : desertrose kardesim acaba bilmeyerek bir yarana tuzmu bastim eger oyle olsduysa çok ozur dilerim sanirim çok iyi dusunmeden açtim ben bu formu eger seni uzduysem çok ozur dilerim hakkini helal et kardesim selam ve dua ile..B)B)

dinci

Kayıtlı Kullanıcı

huzunlu_gurbet yazdı:
SA KARDEŞİM SAĞ OLSUNLARDA VARSIN IRAK OLSUNLAR :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

huzunlu_gurbet

Kayıtlı Kullanıcı

haklisin dinci kardesim bende o yuzden rabbime sukur ettim varda uzakta olsunda sesini duyayim yater selam ve dua ile..B)B)B)

dinci

Kayıtlı Kullanıcı

ALLAH CC KAVUŞTURSUN HASRET ÇEKENLERİN OKUYACAĞI BİR DUA VARMIŞ ONU BULABİLİRSENİZ İŞİNİZ KOLAYLAŞACAK İNŞALLAH ;););)

huzunlu_gurbet

Kayıtlı Kullanıcı

ALLAH razi olsun kardesim selam ve dua ile..;););)

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt