Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Anlaşmalı nikah günahmıdır yardım (1 Kullanıcı)

imported_reyhan_

Kayıtlı Kullanıcı
Esselamu Aleyküm Can kardeşlerim. Bir konu bizler için içinden çıkılmaz bir hal aldı. O yüzden sizlerle paylaşmak ve yardımlarınıza başvurmak istedim. bir arkadaşımız var doğuda köyde öğretmen. Çok zor şartlarda çalışıyor evinde fareler böcekler kurtulamıyorda su sıkıntısı var bayan bu çileyi çekiyor. BU çileden kurtulmak için şu an bir yol var anlaşmalı evlilik anlaşmalı evlilik yapıp başka bir ile gitse Bu kul hakkı ve günah olur mu. Biliyorsunuz öğretmenlere bir de af çıktı binlrce öğretmenmecburi hizxmete gelmeyecek bile. BU şartlarda yine de günahmıdır yardımlarınızı bekliyoruz Rabbime emanet olunuz.

mavci

* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR *
Yönetici
Konu çok önemli bir konu kardeşim...
Fıkıh ile ilgili...
Bu nedenle bu bölüme kaydırdım...
Sitemizde soru sormak yok aslında...
Sorularınızı bilgi@islamiyet.gen.tr adresine yollayın inşallah...

cemaldurra

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleyküm,

Burada ilim erbabı olarak sorunuza fetva üretecek bir kardeşimiz bulunmaz...
Eğer gerçekten doğru cevabı istiyorsanız ehil kişilere başvurmanız daha doğru olur...
Yukarıda bir arkadaşımız sizi zaten yönlendirmiş bulunuyor, burada ısrarcı olmanız size doğruyu bulmada yardımcı olmayacaktır...
Allah hayırlısıyla en doğru sonuca ulaşmayı nasip etsin inşaallah...

Allah'a emanet olun...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt