Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

anlam veremiyorum............. (1 Kullanıcı)

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı
anlam veremiyorum..........
Malatya'da üç kişinin boğazı kesilerek öldürülmesi, Taksim'de protesto edildi. Taksim Tramvay Durağı'nda toplanan yaklaşık 150 kişilik grup, basın açıklaması yaparak olayı kınadı.
Çeşitli sivil toplum örgütlerine üye yaklaşık 150 kişilik grup, Taksim Tramvay Durağı'nda Malatya'da üç kişinin öldürülmesini protesto etti.

Basın açıklaması yapan grup, olayı kınadıklarını açıkladı. "Faşizme karşı omuz omuza, hepimiz Hıristiyanız" yazılı pankart açan grup, mum yakarak oturma eylemi yaptı. "Yaşasın halkların kardeşliği" şeklinde slogan atan grup, eylemin ardından olaysız dağıldı.

Eylem sırasında çevik kuvvet polisi çevrede geniş güvenlik önlemi aldı.

s.a
sevgili site sakinleri ben malatyalı olarak son günlerde olan ve gündemi tamamiyle kaplayan bu durumlara bir anlam veremiyorum kimler neyin peşinde artı neden seçim döneminde meydana geliyor yoksa bir komplodanmı ibaret herşey yapanlar neyi neden yapıyorlar acaba farkındalarmı sebebi islama çamur atmakmı yoksa ilgi çekmekmi eğer gerçek anlamda bişeyler yapmak isteyen birileri varsa islam dinini kullanarak kötülük yapmamalıdır.rabbim özellikle gençlerimize yardım etsin yol gösteren yanlışsa gidilen yolda yanlıştır unutmayın aeo

ayse karatas

Kayıtlı Kullanıcı
RE: anlam veremiyorum.............

tsunami kardeş inanki bende şaşıyorum.nedense böyle olaylar genelde seçim zamanı ortaya çıkıyor.işin garip yanı hep islamiyeti kötülemeye çalışıyorlar.yapılan fiille islamiyetin uzaktan yakından akrabalığı yok ki.islamiyet barış dinidir.kan savaş dini değil ki.allah ıslah etsin hepimizi.

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı

ayse karatas yazdı:
tsunami kardeş inanki bende şaşıyorum.nedense böyle olaylar genelde seçim zamanı ortaya çıkıyor.işin garip yanı hep islamiyeti kötülemeye çalışıyorlar.yapılan fiille islamiyetin uzaktan yakından akrabalığı yok ki.islamiyet barış dinidir.kan savaş dini değil ki.allah ıslah etsin hepimizi.
valla ablam bu haller iyi değil artık yollar bile güvenli değil...
rabbim yar ve yardımcımız olsun aeo

e_m_i_n

Kayıtlı Kullanıcı

Malatyada meydana gelen bir olayın taksimde protesto edilmesi olayın ne tür bağlantılar içerdiği konusunda zaten açık bir fikir veriyor...

insanların inançlarını kendilerine malze edenler,kendilerinin şeytanın malzemesi olduklarını farkeder inşallah !!

selamlar !

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı

Malatya'daki bir yayınevinde işlenen cinayetlerin, diğer din mensuplarının kutsal saydığı kitapları yayına hazırlayan, pazarlayan ve dağıtımını yapan kuruluşlara ve çalışanlarına yönelik olmasının, hadiseyi daha vahim hale getirdiği belirtildi
Diyanet İşleri Başkanlığından yapılan açıklamada yazılı açıklamada, dün Malatya'da bir yayınevine yapılan saldırı ve 3 kişinin ''hunharca'' öldürülmesinin, ''toplumda barış ve huzuru, karşılıklı saygı ve hoşgörüyü yaşatmak ve geliştirmek için herkesin üzerine düşeni yapmaya çalıştığı bir dönemde herkesi bir kez daha derinden sarstığı ve üzüntüye sevk ettiği'' vurgulandı.

''Bütün ilahi dinlere ve bizim de ortak inancımıza göre, bir insanı öldürmek bütün insanlığı öldürmek gibi ağır bir günah ve vebal olup masum insanları hedef alan saldırılar hangi değer ve kutsal adına, hangi amaçla işlenirse işlensin dine ve insanlığın birlikte geliştirmeye çalıştığı ortak değerlere en açık ihanettir'' görüşünün bildirildiği açıklamada, ''masum insanlara yönelik bu cinayetlerin dini, milli, felsefi ve insani hiç bir gerekçesinin olamayacağı'' belirtildi.

Basın ve yayın organlarından kamuoyuna yansıyan bilgilere göre, bu cinayetin diğer din mensuplarının kutsal saydığı kitapları yayına hazırlayan, pazarlayan ve dağıtımını yapan kuruluşlara ve çalışanlarına yönelik olmasının ise hadiseyi daha vahim kıldığına dikkat çekilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

''Aslında son bir yılda toplumumuzun tümünü üzen bu tür hadiselerin, salt dinlerin ve dindarların birbirine dair algısından kaynaklanmadığı bilinmelidir. Elem verici bu tür menfur cinayetler ülkemizin iç huzurunu, uluslararası itibarımızı ve karşılıklı ilişkilerimizi olumsuz etkilemenin menfur bir unsuru haline geliyor olması, endişemizi ve üzüntümüzü bir kat daha arttırmaktadır.

Diyanet İşleri Başkanlığı olarak barış ve huzur ortamına, bir arada yaşama tecrübesine gölge düşüren bu hadiseyi nefretle kınıyor, bu tür olayların son bulmasını temenni ediyor, ölenlerin yakınlarına başsağlığı diliyoruz.''

@ 91

ayse karatas

Kayıtlı Kullanıcı

tsunami yazdı:
ayse karatas yazdı:
valla ablam bu haller iyi değil artık yollar bile güvenli değil...
rabbim yar ve yardımcımız olsun aeo[/quo

haklısın tsunami kardeş yollar bile güvenli deil.adım attığın yerde çukur kazan o kadar insna var.insan adım atmaya bile korkuyor.:(:(:(

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı

e_m_i_n yazdı:
Malatyada meydana gelen bir olayın taksimde protesto edilmesi olayın ne tür bağlantılar içerdiği konusunda zaten açık bir fikir veriyor...

insanların inançlarını kendilerine malze edenler,kendilerinin şeytanın malzemesi olduklarını farkeder inşallah !!

selamlar !
s.a
abim haklısın ben bir malatyalı olarak tüm üyelere sesleniyorum malatyalı insanlar katil değil özellikle islamı yaşayan insanlar kesinlikle böyle yapmazlar islamın hangi noktası kişileri bu şekilde cezalandırmayı uygun görmüştür.lütfen daha duyarlı olalım olayları malatya halkına mal etmeyelim. örnek beni nasıl bilirsiniz site sakinleri...aeo:(

RECEB-I KAMER

Kayıtlı Kullanıcı

tsunami yazdı:
anlam veremiyorum..........
Malatya'da üç kişinin boğazı kesilerek öldürülmesi, Taksim'de protesto edildi. Taksim Tramvay Durağı'nda toplanan yaklaşık 150 kişilik grup, basın açıklaması yaparak olayı kınadı.
Çeşitli sivil toplum örgütlerine üye yaklaşık 150 kişilik grup, Taksim Tramvay Durağı'nda Malatya'da üç kişinin öldürülmesini protesto etti.

Basın açıklaması yapan grup, olayı kınadıklarını açıkladı. "Faşizme karşı omuz omuza, hepimiz Hıristiyanız" yazılı pankart açan grup, mum yakarak oturma eylemi yaptı. "Yaşasın halkların kardeşliği" şeklinde slogan atan grup, eylemin ardından olaysız dağıldı.

Eylem sırasında çevik kuvvet polisi çevrede geniş güvenlik önlemi aldı.

s.a
sevgili site sakinleri ben malatyalı olarak son günlerde olan ve gündemi tamamiyle kaplayan bu durumlara bir anlam veremiyorum kimler neyin peşinde artı neden seçim döneminde meydana geliyor yoksa bir komplodanmı ibaret herşey yapanlar neyi neden yapıyorlar acaba farkındalarmı sebebi islama çamur atmakmı yoksa ilgi çekmekmi eğer gerçek anlamda bişeyler yapmak isteyen birileri varsa islam dinini kullanarak kötülük yapmamalıdır.rabbim özellikle gençlerimize yardım etsin yol gösteren yanlışsa gidilen yolda yanlıştır unutmayın aeo
s.aleyküm..meydana gelen bu elim,insan dışı davranışı öncelikle kınıyorum..sırf birileri adi çıkarları uğruna hiç gözünü kırpmadan insanların canına kıyıyor veya kıydıyor..ülkedeki istikrarı sekteye uğratmak için ellerinden geleni yapıyorlar..a planı olmadı b planı olmadı c....
yani hedeflerine ulaşmak için yapamıycakları kçtülük yok ben bunu anladım..ne zaman istikrarı bozdular,gayelerine ulaştılar anca o zaman son bulur bu olaylar..asıl problem onlar istediğini ele geçirince başlıcak halbuki..dertleri halkı kışkırtmak,sabırlarını zorlamak,ve sokağa dökmek..ülkeyi karıştırıp çekilcekler köşelerine..RABBİM bu zor zamanımızda ülkemizeyardım etsin ,ülkemizin ferahı için uğraşanların yardımcısı olsun..ve bizlere sabır ihsan eylesin..ALLAH'A EMANET OLUNUZ..

Kalb-i selim

Kayıtlı Kullanıcı

Selamun Aleykum
Bu tür hristiyanlara veya insanlara diyecek bir LafıM yok. ALLAH (AZZE VECELLE) BİLDİĞİ GİBİ YAPSIN BUNLARI. Bizlere Dua etmek düşer. Bunlara karşı tek silahımız Dua. DU MÜ'MİNİN SİLAHIDIR..

YA RABBİ! Türk milletine, tüm müslüman alemine farklı oyunlar yapmaya çalışanlara, kendi çaplarında plan proje yaparak, hakkımızda kötü düşünenlere FIRSAT VERME YA RABBİ! FIRSAT VERME YA RABBİ! FIRSAT VERME YA RABBİ!(Amin..)

Haberi paylaştığın için Allah (c.c.) razı olsun Tsunami kardeş

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt