Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

aNkArAdA dEpReM (1 Kullanıcı)

aysem06

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMÜN ALEYKÜM ARKADAŞLAR

ANKARADA BAYRAMDAN BU YANA DEPREMLER OLUYOR... DÜN GECE SAAT 02:00 DE 5.0 ŞİDDETİNDE, SABAH 10:00 DA 5.5 ŞİDDETİNDE AZ ÖNCEDE 5.0 ŞİDDETİNDE OLMUŞ ... RABBİM BEN BURDAYIM KENDİNİZE GELİN ARTIK DİYOR ANLAYANA TABİİ... ALLAH HAKKIMIZDA HAYIRLI ÖLÜMLER NASİP ETSİN İNŞAALLAH...

ekremeee

Kayıtlı Kullanıcı

gecekondu

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm Allah yardımcımız olsun dün geceki deprem çok kötüydü çok uzun sürdü :( Allahım beterinden korusun inş... Selametle...

RABBİM BEN BURDAYIM KENDİNİZE GELİN ARTIK DİYOR ANLAYANA TABİİ...

hyalcin_67

Kayıtlı Kullanıcı
çok geçmiş olsun kardeşim ALLAH'a emanet olun

aysem06

Kayıtlı Kullanıcı

aysem06

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm Allah yardımcımız olsun dün geceki deprem çok kötüydü çok uzun sürdü :( Allahım beterinden korusun inş... Selametle...

RABBİM BEN BURDAYIM KENDİNİZE GELİN ARTIK DİYOR ANLAYANA TABİİ...

İNŞALLAH KARDEŞİM RABBİM BETERİNDEN KORUR.... ŞU BÜYÜK SINAVI HAYIRLI Bİ ŞEKİLDE ER YADA GEÇ GEÇEBİLMEYİ NASİP ETSİN İNŞALLAH ALLAH IM...

ekremeee

Kayıtlı Kullanıcı
ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM

EWET HOPARLÖR YOK HALA , BEN TELEFONUMDAKİ İLAHİLERİ DİNLİYORUM KULAKLIĞIMI TAKIP ..ABDURRAHMAN ÖNÜL OLMAZSA OLMAZ .....:H
selamun aleyküm ablam öyle abdurrahman önül olmazsa olmaz süper söylüyor benim telefondada 12 tane ilahisi var çok güzel hatta telefonun duvar kağıdı bile abdurrahman önülün resmi var allaha emanet ol
bugün yanılmıyorsam dosta doğruna gelecek saat 22:00 da starda

Kardelen..

Kayıtlı Kullanıcı
s.a arkadaşlar depremler sarsıntılar o kadar farkediliyor ki bende nevşehirde oturuyorum geceden beri ufakta olsa sarsıntıları hisseder olduk.gece yaşann sarsıntıda çok etkilendim..sonra şükrettim halime ya ankarada olsaydım diye heralde o sarsıntıda ölürdüm.
herşey Allah diyor ama insanoğlu nerde bilmiyorum.
Allah c.c. daha beterinden korusun.çok eminim bu sarsıntıda Allahım neden biz sallanıyoruz diyenler olmuştur.rabbim bize ne anlatmak istiyor diyen olmazda neden biz deyip isyan ederler.Allah c.c. hakkımızda hayırlısını versin..halimize günümüze şükürler olsun.

aysem06

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm ablam öyle abdurrahman önül olmazsa olmaz süper söylüyor benim telefondada 12 tane ilahisi var çok güzel hatta telefonun duvar kağıdı bile abdurrahman önülün resmi var allaha emanet ol
bugün yanılmıyorsam dosta doğruna gelecek saat 22:00 da starda

KARDEŞİM NİHAT HATİPOĞLUNUN PROGRAMLARINI ÇOK BEĞENİYORUM BİRDE ORDA ABDURRAHMAN ÖNÜL DE VARSA İZLEMEMEK İMKANSIZ GİBİ ...İNŞALLAH İZLEYEBİLİRİM ........

aysem06

Kayıtlı Kullanıcı
s.a arkadaşlar depremler sarsıntılar o kadar farkediliyor ki bende nevşehirde oturuyorum geceden beri ufakta olsa sarsıntıları hisseder olduk.gece yaşann sarsıntıda çok etkilendim..sonra şükrettim halime ya ankarada olsaydım diye heralde o sarsıntıda ölürdüm.
herşey Allah diyor ama insanoğlu nerde bilmiyorum.
Allah c.c. daha beterinden korusun.çok eminim bu sarsıntıda Allahım neden biz sallanıyoruz diyenler olmuştur.rabbim bize ne anlatmak istiyor diyen olmazda neden biz deyip isyan ederler.Allah c.c. hakkımızda hayırlısını versin..halimize günümüze şükürler olsun.

HEP BUGÜNÜ DÜŞÜNÜYORUZ YARINI DÜŞÜNMEMİZ İÇİN RABBİM SARSIYOR ..BİR BAKIN O SARSINTI 5 DAKİKA SÜRSE ANKARADA TAŞ ÜSTÜNDE TAŞ KALMAZ
ALLAH BİRDİR O TEKDİR O'NDAN GELDİK YİNE O 'NA DÖNECEZ.. HAYIRLI Bİ ŞEKİLDE KAVUŞURUZ İNŞAALLAH O BÜYÜK YARATICIMIZ RAHMAN VE RAHİM OLAN ALLAH A....

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt