Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

“Amin!” De Öldür Beni!… (1 Kullanıcı)

nihalim

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.hatim-online.com
“Amin!” De Öldür Beni!…

Hüznümü yutan suskunluklarda gözlerimin parantezine kapandım…ellerim şeytanın yüzündeydi…gezdim …ürktüm…yokluğunun istanbul´una Fatih olamadım…hezimetindeyim!…
Gidişine virgül atarken,sesinin ünleminde intihar eden noktalara kırıldım…tırnaklarımla yüzümün parantezini açamadım…kalbimi kaşıyan soruların işaretinde kimsesizliğimi astım…kelimeler can kırıkları şimdi,konuştukça kanatır,kanattıkça konuşturur…
Kalemimin mülteciğili ile göçüyorum aklının kan damlayan mededhah ve berzah yanına,sığındığım tümcelerinden yorgun bir insan silueti çıkarıyorum, “kalırsam sende ölürüm,gidersem gidişimde” diyorsun…ben her türlü ölüme yakınım…bilmiyorsun!
Suskunluğun tınısından başı elleri arasında yoklukla boğuşan bir istanbul devşiriyorum…göğsümün elma şekerli çocuğuna gudubet bir anne oluyorum…”bir daha azimetler olmayacak” desende,ciğerime düşen nar-ı közlerle gözlerimi sisletiyorum…
Şimdi hangi el yıkar benim gözyaşımdan ıslak paslanan yanaklarımı…şimdi,o içinde sen olan,beklenen istanbul çıkıp gelir mi sabahıma?-o hayatın kalın harflerle yaşandığı büyük şehir- gelmez…gelen de bendeki istanbul´a değmez!…
Ceplerimde iki bilinmeyenli bir denklem gibi taşıyorum aşkı…hiçlendikçe karanfil kanıyorum,karanfil kokuyorum…akılsızlığın ortasına ebhem bir insan gibi düşüyorum…bu beladetliğim sensin..çık gel de yüzüm gülsün!…içimin cenazesi misin nesin!…öksürde doğrulsun Nemrut bakışlı leşin!…
Dilimin duvarlarında pişiriyorum kesavet içerikli ağlayışlarımı,şiirlerin kanatlarını kırıp göğe salıyorum…gözlerimin perdelerini yırtıyorum kirpiklerinin tellerinde,eteklerimi gamzelerinde tutuşturuyorum…Haydarpaşa´da güneşe ağlayan çocuğu kaçırıyorum,berdevam bir karanlığa düşüyor şehir…adının geçtiği bütün sokakların bedduasını yutuyorum…”hadi dön!” deme…zinhar ölüyorum!…
Şeytanın maksutunda şiirlere asılıyorum,söz kurşunlarına diziyor beni sayfalar…kalemimin cellatlığında son isteğim “sen!” diyorum…
Ağzı kan dolu beddualarla dayanır kapına istanbul,ölümümü ister…sözcükler dudaklarının titrekliğinde acı bir ağıttır…şeytan,içindeki çocukla beddualardadır…harlandıkça söndürür,söndürdükçe bitirir seni…
dışına taşar gözyaşı…
daha fazla bitmeden…
“amin!” de öldür beni!…

alıntı

Emanet

Kayıtlı Kullanıcı
RABBİM razı olsun sizden...
güzel bi paylaşımdı..
selam ve dua ile......

cennet yolcusu

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMÜN ALEYKÜM DEĞERLİ NİHAL KARDEŞİM PAYLAŞIMINIZ ÇOK GÜZEL RABBİM RAZI OLSUN İBRET ALMAYI NASİP ETSİN KUSURLARIMIZI GÖRÜP DAVA YOLUNDA İLERLEMEK NASİP ETSİN RABBİME EMANET OLUN SELAM VE DUA İLE SELAMETLE PEK GÖRÜŞMEK NASİP OLMUYOR DEĞERLİ KARDEŞİM HAKKINIZI HELAL EDİN

~Elçi~

Kayıtlı Kullanıcı
Esselamun aleyküm kardeşim Rahman razı olsun emeğinize sağlık.
Rabbim ecrinizi fazlasıyla versin inşaallah.Hayırlı geceler.
Baki selam ve dua ile..

nihalim

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.hatim-online.com
SELAMÜN ALEYKÜM DEĞERLİ NİHAL KARDEŞİM PAYLAŞIMINIZ ÇOK GÜZEL RABBİM RAZI OLSUN İBRET ALMAYI NASİP ETSİN KUSURLARIMIZI GÖRÜP DAVA YOLUNDA İLERLEMEK NASİP ETSİN RABBİME EMANET OLUN SELAM VE DUA İLE SELAMETLE PEK GÖRÜŞMEK NASİP OLMUYOR DEĞERLİ KARDEŞİM HAKKINIZI HELAL EDİN

Aleykümselam...değerli kardeşim ALLAH c.c. sizden de razı olsun...
AMİN...AMİN...AMİN...değerli kardeşim bir hakkım yok eğer var ise helal olsun...B)...sizi online görmek çok güzel...
ALLAH c.c. emanet olun...selam ve dua ile...
selametle İNŞALLAH...B)

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
efkar4da7.jpg

Selamün Aleyküm, Değerli Nihal Ablam.. B)

Emeğinize ve güzel gönlünüze sağlık.. Çok güzel bir paylaşımdı.. Çok etkilendim ablam.. Tasvirler öylesine güzel yapılmış ki, insan kendi içerisindeki duyguları benzetmelere dökecek olsa, bağlantıları ancak bu kadar güzel kurabilir.. İstanbul, bir yazıda daha gözlerimizin önüne getirdi kendisini tüm güzellikleri ve gizli kalmış sancıları ile.. Rahman c.c razı olsun, ecrinizi en hayırlısıyla size bahşeylesin inşallah değerli ablam..Bu güzel yazıya uyacağını düşünerek sevdiğim bir şairden olan kartelayı da ekledim inşallah..Selam, baki dua ve muhabbetle kalın inşallah..Gününüz hayırlı ve bereketli olsun..B):H

nihalim

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.hatim-online.com
Esselamun aleyküm kardeşim Rahman razı olsun emeğinize sağlık.
Rabbim ecrinizi fazlasıyla versin inşaallah.Hayırlı geceler.
Baki selam ve dua ile..

Aleykümselam...değerli kardeşim ALLAH c.c. sizden de razı olsun...
teşekkür ederim...AMİN...Hayırlı akşamlar...
selam ve dua ile...selametle...B)

nihalim

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.hatim-online.com
efkar4da7.jpg

Selamün Aleyküm, Değerli Nihal Ablam..
Emeğinize ve güzel gönlünüze sağlık.. Çok güzel bir paylaşımdı.. Çok etkilendim ablam.. Tasvirler öylesine güzel yapılmış ki, insan kendi içerisindeki duyguları benzetmelere dökecek olsa, bağlantıları ancak bu kadar güzel kurabilir.. İstanbul, bir yazıda daha gözlerimizin önüne getirdi kendisini tüm güzellikleri ve gizli kalmış sancıları ile.. Rahman c.c razı olsun, ecrinizi en hayırlısıyla size bahşeylesin inşallah değerli ablam..Bu güzel yazıya uyacağını düşünerek sevdiğim bir şairden olan kartelayı da ekledim inşallah..Selam, baki dua ve muhabbetle kalın inşallah..Gününüz hayırlı ve bereketli olsun..:H

Aleykümselam...kalbi güzel kardeşim ALLAH cc. sizden de razı olsun...B)
emeğinize , yüreğinize sağlık çok güzel yorumunuz ...evet kardeşim çok güzel yazılmış ...TEŞEKKÜR EDERİM ...:) eklentiniz için...
ALLAH c.c. razı olsun...selam ve dua ile...
selametle İNŞALLAH...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt