Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Ameliyat Için Dua..... (1 Kullanıcı)

sevcansmsk

Kayıtlı Kullanıcı
Selamin Aleyküm Arkadaşlar

Sizden Ameliyatta Olan Kayinpederim Için Dua Istiyorum Bende Ediyorum Ama Inanin Onun Yaşamasini Okdar çok Istiyorum Ki Rabbim Onu Başimizdan Eksik Etmesin Kardeşlerim Ne Olur Bizim Için Hastalar Için Dua Edelim Rabbimin Izniyle :a

Birnur

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm
Allah c.c kayınpederinize ve hasta olan hastane köşelerinde çaresiz kalan Tüm mümin kardeşlerimize Şafi Adının hürmetine Şifa versin. Amin.

zemzemm

Kayıtlı Kullanıcı
s.a kardeşim Rabbim yar ve yardımcısı olsun inş kayınpederinizin hayırlısı ne ise o olsun inş

sevcansmsk

Kayıtlı Kullanıcı
rabbim hepinizden razı olsun arkadaşlar dualarınızı esirgemeyin :gulegule

AFRA_NUR

Kayıtlı Kullanıcı
s.a.kardeşim rabbim cümlesiyle beraber babanızada şifa versin ayetel kürsi okuyorum 11 tane.rabbim kabul etsin inşallah.selametle AEO

sevcansmsk

Kayıtlı Kullanıcı
allah razı olsun

allah razı olsun

kardeşler hepinziden rabbim razıolsun bende sürekli ayetel kürsü okuyorum şu anda ameliyatta rabbim onu bizim başımızdan eksik etmesin ben onun için kendi hastalığımı unuttum üzülmemem gerek ama rabbim benim hastalığıma sabrımla cevap veriyor önce babam iyileşsin ben hep dua ediyorum inanın o kadar üzüntülüyümki:A

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Selam Aleyküm kardeşim Rabbim tez zamanda hayırlı şifalar versin tüm hastalara darda kalmış sıkıntıda çıkmazda çaresiz olan banada bir dua yok mu diyen tüm karderşerimizin Allah dualarını kabul etsin hiç birimizi darda sıkıntıda çıkmazda bırakmasın Rabbim.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun her iki dünyada umduklarımıza nail olmak duaları kabul olunan kullar olmak nasip etsin Rabbim kendi rızası için.
Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun.

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Selam Aleyküm kardeşim Rabbim tez zamanda hayırlı şifalar versin tüm hastalara darda kalmış sıkıntıda çıkmazda çaresiz olan banada bir dua yok mu diyen tüm karderşerimizin Allah dualarını kabul etsin hiç birimizi darda sıkıntıda çıkmazda bırakmasın Rabbim.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun her iki dünyada umduklarımıza nail olmak duaları kabul olunan kullar olmak nasip etsin Rabbim kendi rızası için.
Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun.

sevcansmsk

Kayıtlı Kullanıcı
rabbim hepinizden razı olsun babm şu anda ameliyatta sizlerin duaları ile rabbim ona sağlık verecek ve yine yanımıza gelecek allahım hepinizden razı olsun tüm hastalrımıza açil şifa versin rabbim :gulegule

fatmana

Kayıtlı Kullanıcı
geçmiş olsun....RABBİM ACİL ŞİFALAR VERSİN....

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt