Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

AMAN SİGARAYI BIRKIN HEMEN VARMISINIZ (2 Kullanıcı)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kabei serif

Kayıtlı Kullanıcı
09

hafize yazdı:
Meleklerin seyrettiği bir namaz kılmak ister misiniz? O halde sabah namazını kaçırmayın. Düşünün, tekbir alıyorsunuz, melekler şahit, rûkua gidiyorsunuz melekler şahit, secde anındasınız yine melekler şahit.

Sabah namazını ne sıklıkla kılarsınız? Hiç kaçırmamaya mı dikkat edersiniz yoksa arada bir kılmaya mı çalışırsınız? Şayet gönlü ötelere açık kullardansanız harika, yok eğer dikkatli değilseniz sabah namazını kılma hususunda, gelin, nimetten faydalanma adına, beraberce Yüce kitabımıza kulak verelim: r0;Güneşin batıya kaymasından, gecenin karanlığına kadar, belli vakitlerde namaz kıl, özellikle de sabah namazını. Çünkü sabah namazında gece ve gündüz melekleri hazır bulunur (şahit olurlar). (İsra Sûresi, 78)

Acaba Rabbimiz sabah namazına neden bu kadar önem veriyor? Çünkü, kalbin ulvî olan her güzelliğe açık olduğu en huzurlu vakittir bu vakit. Çünkü, başlanacak olan yoğun ve yeni bir güne hazırlanmanın en doğru ve bereketli olduğu vakittir bu vakit. Çünkü tefekkür için en uygun vakittir bu vakit. Farkına varabilenler için, cennet soluklarının, kalbin derinliklerine kadar nefeslendiği vakittir bu vakit.

İnsan bazen taltif görmek ister ya hani. Yaptıklarının, sevdikleri tarafından görülmesini ister. İşte Yüce Allah (cc), kullarına çok büyük bir taltif yapıyor ve o nurdan meleklerini, ibadetimize şahit tutuyor. Düşünün, tekbir alıyorsunuz, melekler şahit, rûkua gidiyorsunuz melekler şahit, secde anındasınız yine melekler şahit. Zikrediyorsunuz Rabbinizi, salatü selamlar gönderiyorsunuz Peygamberinize ve yine melekler yanınızda hazır ve şahit.

Gelin dostlar! Sabah namazlarını eğer kılıyorsanız, bu ayeti hatırlayarak, seher vakitlerini daha bir bilinçli idrak edelim. Eğer ki, ihmal ediyorsanız, bugünden tezi yok, beynimizi ve kalbimizi r16;Sabah Namazı Vaktir17;ne ayarlayalım. Sahi insan ömründe kaç kere sabah namazı kılar ki? Bu bilinmez belki; ama bilinen tek gerçek var ki, o vakitte Allah, meleklerini namaz kılan kulunun yanında hazır tutuyor. Haydi kalkın kaçırılmaması gerekli olan sabah namazına ve hissedin o nurdan varlıkları, sağınızda yada solunuzdadır belki kim bilir, dikkatli davranın o halde

BURADAN KARA PEÇE KARDEŞİME TIR DOLUSU TEŞEKKÜRLER GÖNDERİYORUM BU GÜZEL YAZISINDAN DOLAYI. SAĞOL KARDEŞİM

kabei serif

Kayıtlı Kullanıcı
RE: AMAN SİGARAYI BIRKIN HEMEN VARMISINIZ

SEVGİLİ İREME KARDEŞİM KARAPEÇE KARDEŞİMİZİN BİR YAZISI VAR SANIYORUM HERKES OKUMUŞ OLACAK SİGARA İÇEN BİR İNSAN ÖLDÜĞÜ ZAMAN EDP YERLERİNDEN SİYAH ZİVTLER GELİYORMUŞ ÖYLESİNE KORKTUMKİ AMAN ALLAHIM BU NE DEDİM. İYİYKİ BABASI KIZI VERMEMİŞ İYİYKİ BENDE BU SİGARAYI BIRAKMIŞIM YA ÖLDÜĞÜM ZAMAN KİMSE CENAZEMİ YIKAMAZDI KARA KAPLI KİRLİ NİYAZİ GİBİ GİDERDİK GÜMBÜRTÜYE NEYSE SİZE SONSUZ TEŞEKKÜR EDİYORUM BU KONUYU BENİMLE PAYLAŞTINIZ DAHA PAYLAŞACAK ÇOK ŞEYLERİMİZ VAR GÖNLÜMÜZDE ONLARIDA PAYLAŞIRIZ İNANIN DÜNYA ÇOK KÜÇÜK ,İNSANIN KARŞISINA NE ZAMAN NEYİN ÇIKACAĞI BELLİ DEĞİL HERŞEY OLABİLİYOR.AMAN KENDİNİZE DİKKAT EDİN .ALLAHIN HER GÜZEL GÜNÜ TABİKİ SİZİN OLSUN YARISIDA BENİM KENDİNİZE İYİİ BAKIN ..İSTERSENİZ RADYO PROĞRAM KASETİMİ GÖNDEREBİLİRİM..SELAM.VE.DUA.İLE

araz

Kayıtlı Kullanıcı

velcome yazdı:
SEVGİLİ İREME KARDEŞİM KARAPEÇE KARDEŞİMİZİN BİR YAZISI VAR SANIYORUM HERKES OKUMUŞ OLACAK SİGARA İÇEN BİR İNSAN ÖLDÜĞÜ ZAMAN EDP YERLERİNDEN SİYAH ZİVTLER GELİYORMUŞ ÖYLESİNE KORKTUMKİ AMAN ALLAHIM BU NE DEDİM. İYİYKİ BABASI KIZI VERMEMİŞ İYİYKİ BENDE BU SİGARAYI BIRAKMIŞIM YA ÖLDÜĞÜM ZAMAN KİMSE CENAZEMİ YIKAMAZDI KARA KAPLI KİRLİ NİYAZİ GİBİ GİDERDİK GÜMBÜRTÜYE NEYSE SİZE SONSUZ TEŞEKKÜR EDİYORUM BU KONUYU BENİMLE PAYLAŞTINIZ DAHA PAYLAŞACAK ÇOK ŞEYLERİMİZ VAR GÖNLÜMÜZDE ONLARIDA PAYLAŞIRIZ İNANIN DÜNYA ÇOK KÜÇÜK ,İNSANIN KARŞISINA NE ZAMAN NEYİN ÇIKACAĞI BELLİ DEĞİL HERŞEY OLABİLİYOR.AMAN KENDİNİZE DİKKAT EDİN .ALLAHIN HER GÜZEL GÜNÜ TABİKİ SİZİN OLSUN YARISIDA BENİM KENDİNİZE İYİİ BAKIN ..İSTERSENİZ RADYO PROĞRAM KASETİMİ GÖNDEREBİLİRİM..SELAM.VE.DUA.İLE

BEN İREME...ARAZ İSMİYLE ABLAM ÜYE,O GİRMİŞ SABAH BEN ŞUAN KENDİ İSMİMLE GİREMİYORUM...KARAPECE KARDEŞİMİZİN YAZISINI BEN OKUMADIM...GÖZDEN KAÇIRDIM HERALDE..OKURUM İNŞAALLAH..ALLAH MUHAFAZA EYLESİN...KİMSENİN BAŞINA ÖYLE Bİ DURUMUN GELMESİNİ İSTEMEM...YA BU ARADA SÜPERSİNİZ...YANİ ÇOK KOMİKSİNİZ:D..HERALDE DJ OLMANIZIN AVANTAJLARI BUNLAR...BENİM İÇİN İYİ DİLEKLERDE BULUNMUŞSUNUZ....ALLAH RAZI OLSUN...RABBİM GÖNLÜNÜZE GÖRE VERSİN İNŞAALLAH...BÜTÜN GÜZELLİKLER SİZİN OLSUN...RADYO PROĞRAM KASETİNİZİ NASIL GÖNDERECEKSİNİZ...ALLAH'A EMANET OLUN...

ireme

Kayıtlı Kullanıcı

TAMAM....BEN GELDİM....

Tayfun_Dokgoz

Kayıtlı Kullanıcı

PAYLAŞIM İÇİN TEŞEKKÜRLER ALLAH RAZI OLSUN HAFİZE ANNE SEN YAZMISSIN AMA ARKADAŞLAR KOYYALAMISLAR ALLAH ONLARDAN DA RAZI OLSUN EMEĞİNİZE SAĞLIK. B)

hafize

Kayıtlı Kullanıcı

velcome yazdı:

yazıyı okuyunca güldüm kara kaplı kirli niyazi de kim yukarki yazıyı benmi koydum acaba yanlışlıkla yaparın da s.a :D:D:D

kabei serif

Kayıtlı Kullanıcı

İREME KARDEŞİM SİZ BANA ADRES VERECEKSİNİZ BENDE SİZE GÖNDERECEM UZAYA GÖNDERECEK HALİM YOK HERALDE SİZE NASIL ULAŞIRIM BİLGİLENDİRİN TÜRKİYEMİZİN NERSİNDE OLDUĞUNUZU DAHİ BİLMİYORUM NEREYE GNDEREYİM KASETİ .BİRAZCIK DAHA GÜLÜMSEYİN OLURMU HADİ HAYIRLISI KARDEŞ NERDESİNİZ HABER VERİN. EMANETİNİZ ELİNİZDE OLSUN ....SAYGIYLA KALIN..İZMİR

ireme

Kayıtlı Kullanıcı

velcome yazdı:
İREME KARDEŞİM SİZ BANA ADRES VERECEKSİNİZ BENDE SİZE GÖNDERECEM UZAYA GÖNDERECEK HALİM YOK HERALDE SİZE NASIL ULAŞIRIM BİLGİLENDİRİN TÜRKİYEMİZİN NERSİNDE OLDUĞUNUZU DAHİ BİLMİYORUM NEREYE GNDEREYİM KASETİ .BİRAZCIK DAHA GÜLÜMSEYİN OLURMU HADİ HAYIRLISI KARDEŞ NERDESİNİZ HABER VERİN. EMANETİNİZ ELİNİZDE OLSUN ....SAYGIYLA KALIN..İZMİR

:D:D:D....ÇOK ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.SANKİ DE HEDİYENİZ ELİME ULAŞTI GİBİ...ALLAH RAZI OLSUN SİZDEN...ŞUAN İÇİN ADRESİMİ BURAYA YAZMAM İMKANSIZ...MALUMUNUZ ÜZERE....UMARIM BENİ ANLYIYOSUNUZDUR....ALLAH'A EMANET OLUN...SELAM VE DUA İLE...

kabei serif

Kayıtlı Kullanıcı

size internet adresimi vereyim varsa sizde bana veya size cep numaramı vereyim bu şekilde allahın izni ile ulaşmak çok kolay .hem nerde olduğunuzu yazmamışınız değerli kardeşim .türkiyenin neresindesin. insan onu bari yazardı üzüldüm ..ama biraz .hadi sana nasıl ulaşacaksam ulaşayım emanetini hazırladım..sie dünyadaki ağaç yaprakları adedince dua ediyorum. biri sizi tutar inşaallah.. saygı ve..dua ile. kalın

ireme

Kayıtlı Kullanıcı

velcome yazdı:
size internet adresimi vereyim varsa sizde bana veya size cep numaramı vereyim bu şekilde allahın izni ile ulaşmak çok kolay .hem nerde olduğunuzu yazmamışınız değerli kardeşim .türkiyenin neresindesin. insan onu bari yazardı üzüldüm ..ama biraz .hadi sana nasıl ulaşacaksam ulaşayım emanetini hazırladım..sie dünyadaki ağaç yaprakları adedince dua ediyorum. biri sizi tutar inşaallah.. saygı ve..dua ile. kalın

YA ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM....İNANIN BENİ MAHÇUP EDİYOSUNUZ...BEN HEDİYENİZİ GERÇEKTEN ALDIM KABUL ETTİM BÖYLE BİLİN....TÜRKİYENİN NERESİNDEN OLDUĞUM ÖNEMLİ DEĞİL...ÖNEMLİ OLAN BİZİM BURADA BULUŞMAMIZ...GÖNÜL DOSTLARIMIZLA AYNI ÇATI ALTINDA OLMAMIZ,ÖNEMLİ OLAN BUDUR BENCE...ÇOK MERAK EDİYOSANIZ SÖYLEYEYİM BEN DOĞULUYUM...;) BU KADAR...SELAM VE DUA İLE....

Aşkâ Mecnun

Kayıtlı Kullanıcı

[big]Formlarda herhengi bir ulaşım adresi verilmesi yasaktır. [/big]

konu kilitlenmiştir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt