Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Aman dikkat (1 Kullanıcı)

erciyes1984

Kayıtlı Kullanıcı
Selamunaleykum arkadaşlar sitede sizde fark ettinizmi bilmem ama benim bir kaç gündür dikkatimi çekiyor bazı kardeşlerimizin yazdıkları konulara abuk subuk cevap yazanlar var ilk başta bir kaç tane idi neyse bosver dedim ama baktım ki sayıları artıyor bu formu actım.Arkadaşım (sözüm onlara) okudugun forumlara abuk subuk cevaplar yazma ya adam gibi oku emege saygı göster yada cevap yazma biz burada Allah rızası için varız ayagını denk al.Site yöneticisi kardeşlerimizde biraz dikkat ederlerse iyi olur.

metinbay

Kayıtlı Kullanıcı
s.a aynen katılıyorum çok haklısın bilip bilmeden herkes bir şey diyorr

musa____

Kayıtlı Kullanıcı
Selamın Aleyküm Arkadaşlar....
Haklsınız Biraz Daha Dikkat Etmeli Herkes...
Allaha Emanet Olun...

-Yalancı_Dünya-

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleyküm hemşerim. Ben de hak veriyorum sana. Burada yazdıklarımıza dikkat etmeliyiz. Bir de okuduğumuz konular tekrar başkaları tarafından açılıyor. Lütfen değerli kardeşlerim açacağımız konuyu önceden başkası tarafından açılmış mı açılmamış mı kontrol edip öyle açalım. Selametle kal.Hayırlı akşamlar.

erciyes1984

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleyküm hemşerim. Ben de hak veriyorum sana. Burada yazdıklarımıza dikkat etmeliyiz. Bir de okuduğumuz konular tekrar başkaları tarafından açılıyor. Lütfen değerli kardeşlerim açacağımız konuyu önceden başkası tarafından açılmış mı açılmamış mı kontrol edip öyle açalım. Selametle kal.Hayırlı akşamlar.

Vealeykumselam hemşerim a.e.ol insanların saygılı olmasını bekliyoruz.

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm ahmedim.

sana hak veriyor ve destekliyorum.:G:G:G:G

erciyes1984

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm ahmedim.

sana hak veriyor ve destekliyorum.:G:G:G:G

Vealeykumselam abim Allah razı olsun abi cok degişik cevaplar okudum kızdım isim vermek istemedim genel konustum yazık arkadaşlar emek verip arastırıyor bizleri bilgilendirmeye calısıyorlar emege saygı duyup bi Allah razı olsun demeyi cok göruyor vatandaşlar bide ters ters cevap yazıyorlar neyse a.e.ol abim

erciyes1984

Kayıtlı Kullanıcı
Selamunaleykum en son ebruli arkadaşımıza yazılan cevaptan sonra bu konuyu actım bu tiplere prim vermeyelim.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt