Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Alti Cüz Okunamadi Yardimci Olurmusunuz... (1 Kullanıcı)

_zehra_

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞLERİM.GEÇTİĞİMİZ AY BAŞLATTIĞIM VE ARALIĞIN 30 UNDA SONLANMASI GEREKEN HATMİ ŞERİF İ BİTİREBİLMİŞ DEĞİLİZ.ÜÇ ARKADAŞIMIZ 5-8-9-10-11-26. CÜZLERİ OKUMAK ÜZERE ALMIŞTI FAKAT OKUDUKLARINA İLİŞKİN BİR MSJ ATMADIKLARI İÇİN TEREDDÜTTEYİM VE BU CÜZLERİN CUMA GÜNÜ SAAT 11 E KADAR OKUNMASI GERKİYOR ÇÜNKÜ DUASI YAPILACAK.EĞER KALAN CÜZLERİ OKUMAMDA YARDIMCI OLURSANIZ ÇOK SEVİNİRİM.KARDEŞLERİM ÇOK SIKINTIDA VE DARDA OLDUĞUM İÇİN BU HATİM BAŞLATILDI ALLAH RIZASI İÇİN YARDIMCI OLURSANIZ SIKINTIMIZ GİDERİLMESİNE VESİLE OLMUŞ OLURSUNUZ.OKUYAN VE OKUYAMAYAN KARDEŞLERİMDEN ALLAH RAZI OLSUN.DUALARINIZA MUHTACIM :ADUALARINIZDA BENİDE UNUTMAYIN İNŞALLAH.SELAM VE DUA İLE...

fatmana

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm kardeşim....

leves kardeşim 5.cüzü aldı
ben 8.cüzü aldım
yasemin koca kardeşim.....9.cüzü ald..

kalanlar
10
11
26

fatmana

Kayıtlı Kullanıcı
leves kardeşim 5.cüzü aldı
ben 8.cüzü aldım
yasemin koca kardeşim.....9.cüzü ald..

karam1224....................10.cüz

kalan 11.cüz ve 26.cüz

fatmana

Kayıtlı Kullanıcı
kalan 11.cüz ve 26.cüz

bu cüzleri hemen okuyabilecek bi kardeşimiz varmı zehra kardeşimizin hatmindne aldılar ama okuduk diye haber vermediler duasını kardşeim çok tan yapacaktı ama haber gelmed okuduk diye..lütfen yardımcı olun...

fatmana

Kayıtlı Kullanıcı
kalan 11.cüz ve 26.cüz

bu cüzleri hemen okuyabilecek bi kardeşimiz varmı zehra kardeşimizin hatmindne aldılar ama okuduk diye haber vermediler duasını kardşeim çok tan yapacaktı ama haber gelmed okuduk diye..lütfen yardımcı olun...

fatmana

Kayıtlı Kullanıcı
11.ve 26 cı cüzleri en kısa sürede okuayab,lecek bi kardeşimiz varmı...

cennet yolcusu

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm Ben 11. 26 Cuzlari Aldim Bu Akşam Okurum Haber Veremessemde Okundu Yazarsiniz şu Aralar Pek Giremiyorum Rabbime Emanet Olun

fatmana

Kayıtlı Kullanıcı
bende aldığım cüzü okudum...yasmein kardeşimd eokmuş lave kardeşimd ebugün hemen okuyacaktı başka okuyacağı bişey yokmuş...allah kabul etsin.cennet yolcusu kardeşim ALLAH SENDEN RAZI OLSUN...

_zehra_

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm Kardeşlerim.allah Sizlerden Binlerce Kere Razi Olsun.sizler Benim Yardimima Koştunuz Rabbim De Her Daim Sizin Yardiminiza Koşsun Inşallah.kat Kat Sevabiniz Yazilmiştir Inşallah.allah Gönül Muratlarinizi Versin,sirati Bir Hişimda Geçip Cehenneme Uğramadan Rabbimin Cennetine Giren Ve Peygamber Efendimize Komşu Olan Mübarek Kullardan Olmaniz Duasi Ile.hepiniz Hakkinizi Helal Edin Ne.Olur dualarinizdan Beni De Eksik Etmeyin.allah Im Binlerce Kez Razi Olsun.allah Im Binlerce Kez Razi Olsun.allah Im Binlerce Kez Razi Olsun.allah Im Binlerce Kez Razi Olsun.allah Im Binlerce Kez Razi Olsun.allah Im Binlerce Kez Razi Olsun.:A

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt