Alo Oğlum!
Uykulu bir sekilde gozlerini yar ı m açarak çalan telefona uzandi, diger eliylede lambayi yakmisti yataginin basucundaki, elini henuz atmistiki yanan isikla ilk gozuna carpan saat olmustu gece yarisi 03;14 gosteriyordu saat, ahizeyi kulagina gotururken bir korku dusmusti icine,
- Aloo...
— Oglum
- Anne hayirdir bu saatte, babama biseymi oldu?
— Hayir oglum hersey yolunda, sadece sesini duymak istedim...
— Anne bu saattemi sesimi duymak istedin, biliyorsun sabah ise erken gidiyorum
- Ne var oglum isteyemez miyim?
— Anne gucenme ama bu saatte acil bise disinda aramamalisin, biliyorsunki uyandimmi geri uyuyamam ben
- Oglum ben senin annenim istedigimde seni arayamayacakmiyim?
— Yaw Allahini seversen gecenin ucunumu buldun arayacak ya...
Tamam, anne tamam duydun iste sesimi...Sagol uykumda kacti geri nasil uyucam ben simdi...
- Oglum rahatsiz mi ettim?
- Anne guldurme beni ya gecenin bu vaktinde ariyorsun bide rahatsizmi ettim diyorsun ya,dalgami geciyorsun benle,bak uykumu boldun hemde heyecanlandirdin bende bise var sandim sesini duyunca...
— Kusura bakma oglum...
33 yil once bugun tam bu saatlerde sende beni rahatsiz etmistinde aklima geldi...
Doğum günün kutlu olsun....
Tüm ANNELERE ve DOĞUM GÜNÜ olanlara ithaf olunur...:evet
Uykulu bir sekilde gozlerini yar ı m açarak çalan telefona uzandi, diger eliylede lambayi yakmisti yataginin basucundaki, elini henuz atmistiki yanan isikla ilk gozuna carpan saat olmustu gece yarisi 03;14 gosteriyordu saat, ahizeyi kulagina gotururken bir korku dusmusti icine,
- Aloo...
— Oglum
- Anne hayirdir bu saatte, babama biseymi oldu?
— Hayir oglum hersey yolunda, sadece sesini duymak istedim...
— Anne bu saattemi sesimi duymak istedin, biliyorsun sabah ise erken gidiyorum
- Ne var oglum isteyemez miyim?
— Anne gucenme ama bu saatte acil bise disinda aramamalisin, biliyorsunki uyandimmi geri uyuyamam ben
- Oglum ben senin annenim istedigimde seni arayamayacakmiyim?
— Yaw Allahini seversen gecenin ucunumu buldun arayacak ya...
Tamam, anne tamam duydun iste sesimi...Sagol uykumda kacti geri nasil uyucam ben simdi...
- Oglum rahatsiz mi ettim?
- Anne guldurme beni ya gecenin bu vaktinde ariyorsun bide rahatsizmi ettim diyorsun ya,dalgami geciyorsun benle,bak uykumu boldun hemde heyecanlandirdin bende bise var sandim sesini duyunca...
— Kusura bakma oglum...
33 yil once bugun tam bu saatlerde sende beni rahatsiz etmistinde aklima geldi...
Doğum günün kutlu olsun....
Tüm ANNELERE ve DOĞUM GÜNÜ olanlara ithaf olunur...:evet