Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Allahini rizasi icin (1 Kullanıcı)

atlantis353548

Kayıtlı Kullanıcı
A.S Din kardeslerim sayenizde evlendim sayenizde kismetim acildi.Rabbim sizlere bana okudugunuz her salat-i tefriciye nin bin kati sevap nasip etsin.Sizlerin duasini Rabbim hemen kabul etti ve benim kapali kismetim acildi,evlendim cok mutluyum ama Babam kalp hasatasi ve bobrek lazimmis ve babamin cok borcu var.Ne olur Allah rizasi icin babamin sagligina kavusmasini ve borclarini odemesini saglamak icin yeniden 4444 salat-i tefriciye okuyalim.Okuyan ve okumayan tum kardeslerimden Rabbim razi olsun.Ben sizlerin dualariniz ile evlendim gelin sizlerin dualari ile babami sagligina kavusturmaya calisalim.Rabbim dunya yi 6 gunde yaratmis.Babamin sagligina kavusmasini ve borclarini odemesini de nasip etsin.Sizden Allah rizasi icin Babam icin 4444 salat-i tefriciye istiyorum.

cennet_agaci

Kayıtlı Kullanıcı
A.S Din kardeslerim sayenizde evlendim sayenizde kismetim acildi.Rabbim sizlere bana okudugunuz her salat-i tefriciye nin bin kati sevap nasip etsin.Sizlerin duasini Rabbim hemen kabul etti ve benim kapali kismetim acildi,evlendim cok mutluyum ama Babam kalp hasatasi ve bobrek lazimmis ve babamin cok borcu var.Ne olur Allah rizasi icin babamin sagligina kavusmasini ve borclarini odemesini saglamak icin yeniden 4444 salat-i tefriciye okuyalim.Okuyan ve okumayan tum kardeslerimden Rabbim razi olsun.Ben sizlerin dualariniz ile evlendim gelin sizlerin dualari ile babami sagligina kavusturmaya calisalim.Rabbim dunya yi 6 gunde yaratmis.Babamin sagligina kavusmasini ve borclarini odemesini de nasip etsin.Sizden Allah rizasi icin Babam icin 4444 salat-i tefriciye istiyorum.

esselamü aleyküm inanın çok sevındım aslında bırazda şaşırdım ku kadar kısa zamanda Allahım sana şükürler olsun Allah mutlu ve daım etsın inşaAllah... hayırlı olsun babanızada Rabbim şifa ve sabır versın Allah yar ve yardımcınız olsun ben şimdilik 100 tane alıyım selam ve dua ile kalın hyırlı aksamlar

atlantis353548

Kayıtlı Kullanıcı
esselamü aleyküm inanın çok sevındım aslında bırazda şaşırdım ku kadar kısa zamanda Allahım sana şükürler olsun Allah mutlu ve daım etsın inşaAllah... hayırlı olsun babanızada Rabbim şifa ve sabır versın Allah yar ve yardımcınız olsun ben şimdilik 100 tane alıyım selam ve dua ile kalın hyırlı aksamlar

cevap yazmaya cabaladim yazamadim Allah razi olsun.

cennet_agaci

Kayıtlı Kullanıcı

cevap yazmaya cabaladim yazamadim Allah razi olsun.

selamun aleyküm kardeşim ben 100 taneyi okudum bana bı yuz daha yazın benım toplam 200 oldu ayrıca neyı yazamadın anlıyamadım

atlantis353548

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm kardeşim ben 100 taneyi okudum bana bı yuz daha yazın benım toplam 200 oldu ayrıca neyı yazamadın anlıyamadım
Allah razi olsun,sayenizde dualarinizla hayatim pamuk prenses masali gibi oldu.Ben bunca yil dua ettim ama sizlerin ettigi dualar Allah katinda daha makbulmus demek,hemen kabul oldu.Allah bana ve babama ettiginiz dualarin 1000 misli size sevap versin.Ben az evvel bir cok konuda sey yazdim ama basaramadim insallah bu cevabimi basarabilirim.

cennet_agaci

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razi olsun,sayenizde dualarinizla hayatim pamuk prenses masali gibi oldu.Ben bunca yil dua ettim ama sizlerin ettigi dualar Allah katinda daha makbulmus demek,hemen kabul oldu.Allah bana ve babama ettiginiz dualarin 1000 misli size sevap versin.Ben az evvel bir cok konuda sey yazdim ama basaramadim insallah bu cevabimi basarabilirim.

Rabbim ağız tadınızı hiç bozmasın inşaAllah... sevginiz her geçen gün daha da artsın... Rabbim herkesın gönlüne göre hayırlısını versin...babanıza ve tüm hastalarımızda Rabbim acil şifalar versin babanız içinde duada bulundum İNŞRabbim kabul eder...sıkıntılarınızıdan da tez zamanda kurtulursunuz inşaAllah dualarınızda canı gönülden amin dıyorum... listeyı hazırlayın ıstersenız kardeşlerımızde almaya başlarlar selam ve dua ile

fatmana

Kayıtlı Kullanıcı
s.a babanıza çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin..ben de 100 tane tefriciye almak istiyorum...okudukça alırım allaha emanet olun..

fatmana

Kayıtlı Kullanıcı
kardeşimize yardımcı olmak isteyen varmı..

fatmana

Kayıtlı Kullanıcı
tefriciye almak isteyen varmı..

fatmana

Kayıtlı Kullanıcı
cennet ağacı 200
fatmana 100

toplam 300
kalan 3144

nevin_70

Kayıtlı Kullanıcı
S.A kardesim ben babamiz icin 50 tane alayim,bitirince yine alirim.Allah sifa versin.

fatmana

Kayıtlı Kullanıcı
kalan 3094 yardımcı olmak isteyen varmı

fatıma meral

Kayıtlı Kullanıcı
ben hayırlı akşamlar .100 tane okudum .ALLAH kabul etsin .a.e.o.

fatmana

Kayıtlı Kullanıcı
kalan 2994 ..almak isteyen varmı

fatmana

Kayıtlı Kullanıcı
as. arzu allah kabul etsin..a.e.o

kalan 2894

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt