Benim bir oğlum var arkadaşlar ....
zaten onun için sitelerde gezinirken buldum ve üye oldum siteye...çok güzel bilgi verici
insanı sıkıntıdan kurtarıcı bir site.....
ben sizden oğlum için yardım istiyorum çok değil
HER BU MESAJI OKUYAN OĞLUM MUHAMMED MERTİME ALLAH RIZASI VE PEYGAMBERİMİZİN ŞEFAATİ İÇİN
BİR FATİHA YADA BİR YASİN OKUYABİLİRMİ....EMİN OLUN din kardeşlerim çok ihtiyacım var dualarınıza ....
kendimi bazen çok çaresiz hisssetsemde dualara kuranıma ve ilk başta ALLAHIMA SARILIYORUM...
MEDET SABIR ŞİFA İSTİYORUM YA ŞAFİ YA TABİB İSMİYLE MEVLAMIN...MUHAMMED MERTİME...
SİZLERDENDE DUA İSTİYORUM
ŞİMDİDEN
ALLAH RAZI PEYGAMBERİMİZ ŞEFAATÇİ OLSUN SİZDEN..... (AMİN)
Esselamu aleykum;
Kıymetli kardeşim bizler ALLAH TEALA hazretlerine bizlerin ruhlarını yarattığı ve misak aldığı yerde ''Senden başka İlah Yoktur,bizler buna şahidiz Ya Rabbi...'' dedik,ALLAH-U TEALA hazretleri ise '' Öyleyse bende sizi bir dünya alemine göndereceğim,sizler orada yaşarken,sizlere beni anlatmaları için resuller gelecek,benden haber verdiklerinde de yine beni İlahınız olarak kabul edecekmisiniz ?...'' dedik ki ''Evet ALLAH'ım,o zamanda şimdi olduğu gibi sana iman edeceğiz...',O zaman buyrulduki ''KALU BELA'' (Dedilerki yemin ederiz),Ve Hazreti Adem aleyhisselam kendinden meydana gelecek insanlar topluluğuna baktı,içlerinde nur gibi ışıl ışıl parlayanlar vardı,''Bunlar kimler ALLAH'ım...'' diye sordu,ALLAH-U TEALA Hazretleri ''Onlar!Resuller,nebiler,benim elçilerim...'' diye buyurdu,Sonra Adem babamız insanlara baktı,kimisi zengin,kimisi fakir,kimisi güzel (çirkin demeye dilim varmıyor),kimisi çok daha güzel,kimisi sağlıklı,kimisi ise hasta idi,hallerine acıdı da dediki ''ALLAH'ım ne olurdu bunların aralarındaki farklılıkları eşitleseydin...'' Mevlamız buyurduki ''Ey Adem!Zengin fakiri görüp gözetmekle haline şükretmekle,fakir haline sabretmekle,sağlıklı haline şükredip (gücünü,kuvvetini salih amel işlemeye sevk etmekle) iyi amel işlemekle,hasta olan haline sabredip (dua edip) istemekle,güzel güzelliğinin kıymetini bilip şükretmek,az güzel olanın ise sabretmesi ile,işte onları böyle mükafatlandıracağım...''...
Soruyorum değerli kardeşim; Dert olmasaydı,herkes her konuda eşit olsaydı,kim ALLAH TEALA dan birşey isterdi?
Hasta olacağız ki,sağlık isteyelim,derdimiz olacak ki sabır isteyelim,sabredenlere verilecek mükafatlar sayılmakla bitmiyor,Kur'an-ı azimüşşan her seferde sabredene cennetler vaat ediyor,ALLAH TEALA hazretleri ne büyüktür ki,bizlere verdiği bu dünya meşgaleleri ile,bizlerle ilgilendiğini,bizlerin sonunun güzel olması için sebepler yarattığını gösteriyor,asla ve asla mü'min için şer yoktur,ALLAH TEALA Hazretleri inanan kuluna şer içinde hayır saklamak sureti ile yardım eder,evladımız MUHAMMED MERT ne tür bir zorluk içinde bilmiyorum,ancak şunu iyi biliyorum ki,ALLAH-U TEALA Hazretleri sizin ailenizle yakından ilgilenmekte,bizlere düşen ise talep ettiğiniz gibi,sizlere sabır ve evladımıza şifa gelmesi için HAK TEALA ya dua ile münacaat etmektir,dualarımız sizlerle kardeşim,dünya da başımıza gelenleri sabırla göğüsleyelim...
ALLAH TEALA Hazretleri yardımcımız olsun...