Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Allah'ın bize hediye ettiği nimet!!! (1 Kullanıcı)

someronurzaloglu

Kayıtlı Kullanıcı
Arkadaşlar son zamanlarda cevremde bulunan yakın arkadaslarımdan da duyduğum bir konuyu sizle paylaşmak isterim.Bu paylaşacagım konuyu su yasıma kadar ne aılemden ne de arkadaslarımdan işittim fakat duyduktan sonra çok kafamı kurcalayan bir konu.Sorum:"Allah'ın bize hediye ettiği nimet olan Ekmek'in düz kısmı gene düz bir yüzeyde nasıl durmalıdır?".benim işittiğim kafamı kurcalayan kısım ıse ekmeğin düz yüzeyi kesinlikle masanın yüzeyine bakması gerektiğini soylenmesi.Ters olarak konursa günah olduğu söyleniyor.Eğer sizinde bu konuda bilginiz var ise benimle paylaşmanızı dilerim.Ama lütfen bilgilerinizinde nereden olduğunu da iletirseniz sevinirim.Eğer bilgileriniz içersinde bu konu herhangi bir yazılı metinde bulunuyorsa o yazılı metininde nerede olduğunu iletmeniz dileği ile...Allah'a emanet olun sevgili din kardeşlerim.Şimdiden teşekkürü bir borç bilirim.

avdan

Kayıtlı Kullanıcı
RE: Allah'ın bize hediye ettiği nimet!!!

KARDEŞİM BENDE BU YAŞIMA GELDİM BÖYLE BİR ŞEY DUYMADIM EKMEĞİN TERS DURMASININ BİR SAKINCASI YOK BENCE AMA ŞU AN ÜLKEMİZDE BU NİMETİ OLDUĞUNCA İSRAF EDİP ÇÖPE ATIYORUZ ASIL O.GÜNAH
ASIL SİZ BU SORUYU SORARKEN HANGİ KAYNAKTAN VEYA NERDEN DUYDUĞUNUZU YAZMAMIŞSINIZ A.E.O

someronurzaloglu

Kayıtlı Kullanıcı

avdan yazdı:
KARDEŞİM BENDE BU YAŞIMA GELDİM BÖYLE BİR ŞEY DUYMADIM EKMEĞİN TERS DURMASININ BİR SAKINCASI YOK BENCE AMA ŞU AN ÜLKEMİZDE BU NİMETİ OLDUĞUNCA İSRAF EDİP ÇÖPE ATIYORUZ ASIL O.GÜNAH
ASIL SİZ BU SORUYU SORARKEN HANGİ KAYNAKTAN VEYA NERDEN DUYDUĞUNUZU YAZMAMIŞSINIZ A.E.O

Adam gibi okursan kaynağın çevremdeki arkadaşlarımdan olduğunu anlamış olursun kardeş....

avdan

Kayıtlı Kullanıcı

KARDEŞİM ÖYLE KULAKTAN DOLMA BİLGİLERİ BANA KAYNAK OLARAK GÖSTERME SİZ YAZILI BİR KAYNAKTANMI DUYDUNUZ O.ARKADAŞLARINIZ DİNİMİZ KONUSUNDA NE KADAR BİLGİLİ SİZİ DOĞRU YÖNLERDİĞİNİZDEN EMİNMİSİNİZ BEN BÖYLE BİR ŞEYİ DUYMADIM OKUMADIM İLK SİZDEN DUYUYORUM SAYGILARB)

someronurzaloglu

Kayıtlı Kullanıcı

avdan yazdı:
KARDEŞİM ÖYLE KULAKTAN DOLMA BİLGİLERİ BANA KAYNAK OLARAK GÖSTERME SİZ YAZILI BİR KAYNAKTANMI DUYDUNUZ O.ARKADAŞLARINIZ DİNİMİZ KONUSUNDA NE KADAR BİLGİLİ SİZİ DOĞRU YÖNLERDİĞİNİZDEN EMİNMİSİNİZ BEN BÖYLE BİR ŞEYİ DUYMADIM OKUMADIM İLK SİZDEN DUYUYORUM SAYGILARB)
Kardesim burası serbest kürsü.Tanımını biliyorsun değilmi?TEKRAR SOYLUYORUM:adam gibi oku yazdıklarımı.gözünle oku!!!!!!Ben bu bılgı doğru diye idaa etmıyorum.Ya da cevremdekılerın bılgılerını de sınamıyorum.ben sadece doğruluğ hakkında bilgi almaya çalışıyorum.Konu hakkında hıöç fıkrın yoksa konusmayacaksın...Bak ben sadece sormusum konusmamısım.Sende bılmıyosan boş boş konuşma da baska konularda takıl.Ha konu hakkkında bılgım var dersen ve paylasırsan sevınırım okadar.Sonra da gıt gene baska konulara takıl.Bir sürü konu var.Allah Allah...

someronurzaloglu

Kayıtlı Kullanıcı

Ayrıca ınsanlar burada ya bılgılerını ya da bılmedıklerını paylasıyor.Ben bilmeyenler ıcersındeyım bu actıgım konu dahılınde.Ve duydugumu soruyorum.Soruyorum cunku duydugumun dogru olup olmadıgını bılmıyorum.bılsem veya kaynak bulsam zaten gelıpte soru olarak konu acmam.Canım ısterse paylasırım.Herhalde artık adam gıbı okur anlarsın .....

someronurzaloglu

Kayıtlı Kullanıcı

bak sende demıssın okumadım duymadım dıe.Ben duydum ama okumadım.konun içeriği bu.Arastırma ıle ya da burada paylasarak konun dogruluk payı varsa senınde okumadıgın gıbı bende yazılı bı metınden okumak dılegı ıle burada bulunmaktayım.Eger doğru ıse ıkımızde ogrenecez.Onedenle bu konu hakkında bır fıkrın yoksa ve adam gıbı okumucaksan acılan konuyu lutfen daha da yazma bir şey

someronurzaloglu

Kayıtlı Kullanıcı

someronurzaloglu yazdı:
avdan yazdı:

Eğer sizinde bu konuda bilginiz var ise benimle paylaşmanızı dilerim.BAK NEDEMİŞİM!!!!!!!!

meftun61

Kayıtlı Kullanıcı

SELAMUN ALEYKÜM KARDEŞLERİM.ÖNCELİKLE BİRBİRİMİZİ KIRMADAN CEVAPLAŞALIM İNŞALLAH.ÇÜNKÜ BURASI DOSTLUK YERİDİR EMİNİM BUNU SİZDE FARKINDASINIZ.VE HERKES GÖRÜŞLERİNİ SÖYLER.ÖNCELİKLE SOMERONURZALOĞLU KARDEŞİM İSLAM DİNİ MANTIK DİNİDİR.KELAMULLAH TA HERŞEY VARDIR AMA YANI BÜTÜN HERŞEYİN AYRI AYRI AÇIKLAMASI YOKTUR.YANİ BAZI ŞEYLERİ BİZ RABBİMİZİN VERDİĞİ AKIL SAYESİNDE İDRAK EDEBİLİRİZ.ŞİMDİ EKMEĞİN AYAKLAR ALTINDA ÇİĞNENMESİ NEDEN ÇÜNKÜ AĞIZA KONULUYOR O NİMET RIZIK.ÇÖPE ATILMASI DA GÜNAH BAŞKA ŞEKİLDE DEĞERLENDİRİLEBİLİR.AMA GEL GELELİM MASA ÜSTÜNDE DURMASINA.MASANIN ALTINDA DURMASINDA ÜSTÜNDE NEŞEKİLDE DURURSA DURSUN.EKMEĞİN DÜZ TARAFİ EKMEKTE DİĞER TARAFI EKMEK DEĞİLMİ.DİĞER TARAFTAN DURUNCA NEDEN GÜNAH OLSUN.

baba431

Kayıtlı Kullanıcı

s.a meftun61 kardeşimizin de söylediği gibi burası dostluk yeridir lütfen birbirmizi kırmamaya özen gösterelim ekmek konusuna gelince ben ekmeğin şuan halk arasında ki yerinden şüpheliyim mübarek birşeymiş gibi görünüyo bunu söylerken atmak, ezmek günah değildir demiyorum diğer nimetlerden ayırt edilmesine şaşıyorum yediğimiz meyveler sebzeler hepsi ALLAH ın nimeti değilmi niye onlardan ayrılıyorki anlamadım hele tersi düzü bunuda yeni duydum dur bakalım ölmeden daha neler görecez.:)

avdan

Kayıtlı Kullanıcı

ARKADAŞLAR BAŞINIZI AĞRITTIM ÇOK ÇOK ÖZÜR DİLERİM HAKKINIZI HELAL EDİN LÜTFEN ÇUVALLAR DOLUSU EKMEĞİN GÜNLERCE İSRAFINI GÖRÜNCE O.SİNİRLE ANİ BİR ÇIKIŞ YAPTIM KUSURUMA BAKMAYIN AMACIM KİMSEYİ KIRMAK DEĞİLDİ
BU MSJ YAZAN KARDEŞİMİZİNDE AFFINA SIĞINIYORUM BİR BAŞKA BİLGİ PAYLAŞIMINDA GÖRÜŞMEK ÜZEREB)

hafize

Kayıtlı Kullanıcı

ŞİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİT KAVGA YOK

someronurzaloglu

Kayıtlı Kullanıcı

avdan yazdı:
ARKADAŞLAR BAŞINIZI AĞRITTIM ÇOK ÇOK ÖZÜR DİLERİM HAKKINIZI HELAL EDİN LÜTFEN ÇUVALLAR DOLUSU EKMEĞİN GÜNLERCE İSRAFINI GÖRÜNCE O.SİNİRLE ANİ BİR ÇIKIŞ YAPTIM KUSURUMA BAKMAYIN AMACIM KİMSEYİ KIRMAK DEĞİLDİ
BU MSJ YAZAN KARDEŞİMİZİNDE AFFINA SIĞINIYORUM BİR BAŞKA BİLGİ PAYLAŞIMINDA GÖRÜŞMEK ÜZEREB)

Güzel kardeşim keşke böyle bir sürtüşme olmasa idi.Bende kırdıysam özür dilerim.Allah'a manet ol....

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt