Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Allahim Emri Peygamberin Kavliyle (1 Kullanıcı)

turkislam54

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMUN ALEYKÜM KARDESLERİM AllahınEmriPeygamberinKavli.com diye bir site açılıyor bu bizim dinimizce uygunmu EzanVakti.com, Ezan, Ezan sesi, Ezan melodi, Ezan saati, Namaz vakti, Namaz saati, cep, cepte, bedava, nokia 7650, nokia 3660, nokia 3650, nokia 6600, nokia ngage, siemens sx1, Cep Ezan, mobil ezan, Cep telefonu ezan, cepte ezan, kuran, kuran-i kerim adresinde gördüm burayı bence dinimizce yanlış oldugunu düşünüyorum bu konuda benden daha bilgili arkadasların görüşlerini bilmek istiyorum şimdiden teşekkürler
selametle

imam_hatiplim

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm Hayirli Aksamlar
Fazla Bir Bilgim Yok Ama Bence Yanliş Degil
Cünkü Bizim Vatanimizda Ezanlar Allaha Hamd Olsun Okunuyor Biz Bunu Herzaman Duya Biliyoruz
Ama Bizim öyle Kardeslerimiz Varki Ezan Sesini Duyamiyorlar
Onlar Için Bu Bir Firsattir Bence
Duyamasalar Bile
Telefondan Duyma Sanslari Olabilir
Ben Böyle Düsünüyorum
Ama Bilgisi Olan Bir Arkadasimiz Bu Konu Hakkinda Bilgi Verirse Sevinirim Selam Ve Dua Ilr

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt