Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

allahım bizi affeyle müslüman kardeşlerimize sırtımızı dönüyoruz (1 Kullanıcı)

kevser54

Kayıtlı Kullanıcı
amin...bütün müslümanlar birlik olmalı..

Nur_u Secde

Kayıtlı Kullanıcı
BİZ BU BAYRAMDA ANNEMİZİN ELİNDEN ÖPEMEDİK.KATLEDİLDİK.AMAN MEDENİYETLER ÇATIŞMASIN.SİZ RAHATLIKLA YİYİN EKMEĞİNİZİ.SİZ BAYRAMDA BAYRAM EDERKEN BİZ SONSUZ BİR UYKUDA BOMBALARIN SESİNİ DİNLEDİK.BİZ BU BARAMDA NAMERT BİR PUSUYA DÜŞÜRÜLDÜK.EVDE BEKLEYENİMİZ KALMADI.BİZ BU BAYRAMDA KALBİMİZDEN VURULDUK.SİZ MUTLU OLUN YETERKİ...SEYİRCİ KALIYORUZ MÜSLÜMAN KARDEŞLERİMİZİN KATLEDİLMESİNE..EKREM KARDEŞİM ALLAH RAZI OLSUN.ÇOK DUYGULANDIM ÇOOK.KENDİMDEN UTANDIM.

Nikko

Kayıtlı Kullanıcı
S.a.

Çok söyleyen oldu, onların başına gelen yarın bizim başımıza da gelir diye, birşeyler yapmalıyız, Allah'ın razı olmadığı şeye dur demek lazım diye çok söyleyen oldu ama ancak bizler etraf durgunlaştıktan sonra gittik.

Benim garibime giden şey; dün çocuklarını abd tankları eziyordu, katliamlar yapıyorlardı. Şimdi ise bizi diktatörlükten kurtardılar diyerek, abd askerlerinin giydikleri asker elbiselerini ve abd tşörtleri, elbiseleri giyiyorlar, kendilerini abdli olarak görüyorlar. Acaba Irak'taki herkes mi böyle düşünüyor? Yoksa belli bir kısım mı? İnsan bu kadar mı cahil olabilir? Cahillik, birşeyleri destekleyerek, başka şeyleri görememesidir bence.

gul tanem

Kayıtlı Kullanıcı
allah razı olsun kardeşim ne söyleyeceğimi bilemiyorum kendimden utanıyorum biz bu duyarsızlıkla daha ne kadar yaşayacağız nolur birşeyler yapalım uyanalım artık gaflet uykusundan ayaklanalım sonra nasıl hesap veririz rabbimizin huzurunda:A:A:A:A

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleyküm kardeşim..
Allah razı olsun.. Çok, çok kötü oldummm..
Söyleyecek kelime bulamıyorum...
Dinliyoruz, izliyoruz, üzülüyoruz..
Yaptığımız tek şey buu...
Utanç verici..

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt