Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Allah’ım Beni Harama Bakmaktan Koruyor (1 Kullanıcı)

Aşkâ Mecnun

Kayıtlı Kullanıcı
Adı Bilgehan. Yalova Lisesi lise ikinci sınıf öğrencisi. İçi gibi dışı; dışı gibi de içi pırıl pırıl bir genç.

Her derse olduğu gibi din dersine de çok ilgili ve meraklı olan Bilgehan, yaz tatillerinde, hafta sonu tatillerinde boş durmaz, beraberce Kur’an-ı Kerim okurduk. Namazlarını geçirmez, ibadetine düşkün, karınca incitmekten çekinen hassas bir vicdan sahibi.

Bir gün içi dışı heyecan dolu gözlük çerçevesinin üzerinden dolu dolu gözlerle bana bakarak:

- Hocam Allah’ım beni harama bakmaktan koruyor, demişti.

- Hayrola ne yapıyorsun Bilgehan, diye sorduğumda Bilgehan’ın cevabı Sahabe-Kiram gençlerinden birisinin cevabı gibiydi sanki.

- Hocam gözlüğümün camları miyop birisi dört buçuk numara diğeri de beş numara. Gözlüğümü çıkardığım zaman görmekte güçlük yaşarım. Okuldan çıkınca gözlüğümü çıkarıp cebime sokuyorum, evime gidene kadar hep yere baka baka gitmek zorunda kalmıyorum. İnsanları seçemiyorum, karşıdan gelen, yanımdan geçen hanımlar mini eteklimi? Kot pantolonlu mu? Hiç göremiyorum, böylece Allah’ım beni harama bakmaktan koruyor.

İşte bu zamanda böylesi de var mı sorusu akla gelebilir. Var hem de ne kadar çok, bir bilseniz.

( Kaynak Kitaplığı Hey Gidi Günler Kitabından alıntı)

Şakir Öztürk

etruce

Kayıtlı Kullanıcı
RE: Allah’ım Beni Harama Bakmaktan Koruyor

paylaşımın sağol..allah bizi haramdan uzak tutsun..inşallah

duyguizm

Kayıtlı Kullanıcı

sa. ne güzel helal olsun o gence. gözlerinin bozuk olmasını bir kusur olarak değilde Allahın kendisine vermiş olduğu bir lütuf olarak görüyor. gerçekten çok güzel...Allah cümlemizi bu genç gibi kendisini haramdan koruyan kullarından eylesin...

Aşkâ Mecnun

Kayıtlı Kullanıcı

ALEYKÜMSELAM SAĞOLASINIZ AMİN ECMAİN OLSUN SELAMETLE HAYIRLI AKŞAMLAR

Ecrin Hicran

Kayıtlı Kullanıcı

Allah(CC) razı olsun kardeşim.çok güzel bir paylaşımdı..sağoalsın..selam ve dua ile

sevil1

Kayıtlı Kullanıcı

B)ÇOK GÜZEL BİR YAZIYDI ALLAH RAZI OLSUNB)

lana

Kayıtlı Kullanıcı

selamunaleyküm muhammed abim paylaşımınız için Allah razı olsun selametle kalın...B)

eren emin

Kayıtlı Kullanıcı

S.A. KARDEŞİM BİLGEHAN'INDA SENİNDE YÜREĞİNE SAĞLIK.ALLAH CÜMLEMİZDEN RAZI OLSUN. BİLGEHAN' ADA CENNETİNDE BÜYÜK MAKAMLAR NASİP ETSİN İNŞALLAH. A.E.O.

fidan

Kayıtlı Kullanıcı

s.a allah razı olsun güzel bir yazı kardeşim

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt