Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Allahim affet beni (1 Kullanıcı)

mrmustafa

Kayıtlı Kullanıcı
Kisacassi biraz hayatimdan bah setmek isterim.
Hayatimda gunahlar islemissim farkinda degildim, camiden bile para calmissim, cok kul haki yemissim, icki icmissim, ve islerim dogru durust gitmiyor.Para olsa hayir param da yok isim de yok ama okuyorum allahima cok sukur, ve bu zikim ve kotu huylarimdan kurtuldum biraz allahima sukurler olsun.
Ve bagzen agliyarak duva ederim allahim beni affet allahim affet diye.
Bu aksam da icki ictim kac defa tevbe etmistim ve hatta babam demisti ki birkere icersen hakimi helal etmem ve sonra gene ictim, simdi gercek cok pismanim kendimi cok suclu hissediyorum.
Camiye borcumu odemek istiyorum ama param isim yok nassil odeyecem borcumu,okul ayligi da alacam obur aya inshallah ozaman odemeyi dusunuyom.Buyuk Allahim bana zaman verir mi ki bunlari duzeltmeye?Yoksa o zamana kadar hersey ters mi gider?.Ne olur bana yardim edin muminler ben cok cahil birisiyim keske yapmasaydim.

GkHnZn

Kayıtlı Kullanıcı
Ben bu günahları yaptım affedilmez falan diye düşünme ilk başta. Paran yok camiiden aldığın paraları ödeyemiyorsan kefaret orucu tutmanı tavsiye ederim. İçkiyi de Allah ın izniyle bırakacaksın. Bir yudumun seni ne kadar Allah tan uzaklaştırır onu düşün. Kul azmadıkça Allah sıkıntı vermez. İnsan hatalarını düzeltebildiği vakit kapanan yollar açılır..

ÖMEREFE

Kayıtlı Kullanıcı
kisacassi biraz hayatimdan bah setmek isterim.
Hayatimda gunahlar islemissim farkinda degildim, camiden bile para calmissim, cok kul haki yemissim, icki icmissim, ve islerim dogru durust gitmiyor.para olsa hayir param da yok isim de yok ama okuyorum allahima cok sukur, ve bu zikim ve kotu huylarimdan kurtuldum biraz allahima sukurler olsun.
Ve bagzen agliyarak duva ederim allahim beni affet allahim affet diye.
Bu aksam da icki ictim kac defa tevbe etmistim ve hatta babam demisti ki birkere icersen hakimi helal etmem ve sonra gene ictim, simdi gercek cok pismanim kendimi cok suclu hissediyorum.
Camiye borcumu odemek istiyorum ama param isim yok nassil odeyecem borcumu,okul ayligi da alacam obur aya inshallah ozaman odemeyi dusunuyom.buyuk allahim bana zaman verir mi ki bunlari duzeltmeye?yoksa o zamana kadar hersey ters mi gider?.ne olur bana yardim edin muminler ben cok cahil birisiyim keske yapmasaydim.

kardeşim din kardeşim benim içinde gerçekten allah korkusunu yaşa seni saniye saniye izleyen bir insandan nasil çekinirsen onun bin kati daha fazla çekin şeytan seninle şimdi daha fazla uğraşacaktir çünkü sen allaha yönelmek istiyorsun şeytanla konuş bunlaari dene abdest alirken nasil br düşmanini yenersinde sevinirsin öyle sevin sürekli cehennemi ve kabir azabini oku cenneti değil bak cehennemi oku ki yapmaya devam ettiğinde aklina çekeceğin kabir azabi cehennem ateşi gelsin belki biraz yardimci olabilmişimdir inşallah kurtulmana vesile olmayi çok isterim kardeşim

KÖRDÜĞÜM

Kayıtlı Kullanıcı
RABBİM affetsin kardeşim.keşke benım bi işim param olsaydı da camiden aldığın parayı sana bi şekilde gönderseydim yazdıklarını okurken böyle geldi aklıma.ALLAH affetmeyi sever hemde çok sever.sen ALLAH ı nasıl biliyosan ALLAh cc da sana öyle muamele eder.bak sen bir adım at hele ALLAH cc sana 10 adımla gelecektir.benimde çok günahlarım var tövbe edip tekrar yapdığım hatalarım var tövbe etmeye bile yüzüm yok artık namaz kılıyorum ama öyle sanki sadece eylem var ruh yok.günahlar kalbimizi çok kötü karartıyor bunun için kalbinin iyiliiklerle dolması için kalbinde EFENDİMİZİN muhabebti olması için YA VEDÜD cc oku ki ONUN muhabbeti gelsin içine ALLAH cc görür gibi yaşamk için de dualar et.günde belli bi miktar hep tevbö et esteğfirullah min külli ma kerihallah esteğfirullah el ezım ellezi la ilahe illa hüvel hayyel kayyume ve etübü ileyh-RAzı olmadığın şeylerden yaptıklarımı affet ve yapmadıklarımı yapmaktan koru.KENDİSİNDEN başka İLAH bulunmayan HAY KAYYUM ve AZİM olan ALLAH a istiğfar eder ve günahlarıma pişman olup ONA sığınırım- bu istiğfar duasını günde 100 defa oku kardeşim okuyabilirsen daha fazla oku.ama düzenli bi şekilde anlamını düşünerek hep oku.

dünyaya gelen kulların hepsi ALLAH cc itaatkar olsaymış ALLAH ın emrettiklerini yapsaymış bütün kullar ALLAH cc bu sefer dünyaya önce günah işleyen sonrada tövbe ederek KENDİNE gelen kullarını daha çok severmiş buna yakın bi söz okumuştum.bunu düşününce umutlanıyordum işine yarar belki.ALLAH cc bütün hataları affeder yeterki şirk koşmayalım.bizim günahlarımızdan arınmamamız içinde dua et kardeşim selametle...RABBİM sana YA SELAM CC ismi ile muamele etsin

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt