Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Allah'ı göremeyecek miyiz? (1 Kullanıcı)

Allah_affetsin

Kayıtlı Kullanıcı
evet arkadaşlar öğrendiğime göre her cennete giren Allah-u tealayı göremeyecekmiş..sadece bazı makamlrda olan görebilecekmiş...aynı zamanda peygamber efendimiz içinde geçerli bu kural..ve arkadaşlar bunu öğrendiğimde okadar üzüldümki..şunu düşündüm Allah'ı ve resulü göremeyeceğimiz bir cennet neye yararki??ççhiç bir anlamı kalmaz ve bunun için yapmamız gerekenlerde hiçte o kadar büyük şeyler değilmiş..peygamber efendimiz, sahabelerine siz benim dostlarımsınız ama beni görmeden bana inanlar ve Allah'a iman edenler benim kardeşlerimdir demiş...yani arkadaşlar onlar onu gördükleri için öyle iman ettiler ve biz onların yaptığı ibadetin 10 da 1inide yapsak onlarla eşit seviyedeymişiz..birde Allah'ı görmek için yapmamız gerekende sadece haramama bakmamakmış çünkü onu ancak nurlu gözler görebilecekmiş...

bunlar doğru mu?? yada sizin ekleyecekleriniz var mı merak ediyorum...

M Taha

Kayıtlı Kullanıcı
RE: Allah'ı göremeyecek miyiz?

B)B) SELAMUN ALEYKÜM DİN KARDEŞLERİM EMEĞİNİZE SAĞLIK... ÇOK FAYDALI BİLGİLER VERDİNİZ. ALLAH SİZDEN VE TÜM MÜSLÜMANLARDAN RAZI OLSUN... KALP GÖZÜNÜZ AÇIK OLSUN... B)B)

Allah_affetsin

Kayıtlı Kullanıcı

M Taha yazdı:
B)B) SELAMUN ALEYKÜM DİN KARDEŞLERİM EMEĞİNİZE SAĞLIK... ÇOK FAYDALI BİLGİLER VERDİNİZ. ALLAH SİZDEN VE TÜM MÜSLÜMANLARDAN RAZI OLSUN... KALP GÖZÜNÜZ AÇIK OLSUN... B)B)
aleyküm selam kardeşim..duan içinde amin diyorum..

ewrimali

Kayıtlı Kullanıcı

kardeşlerim allahı ve peygamberimizi görmemizin tek bir şartı var o da ehlibeyte sıkıca sarılmamızdır

elifimbenim(MERHUME)

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH razi olsun guzel bir konu, bence ALLAHIMIZ C,C ve PEYGAMBERIMIZ HZ,MUSTAFA S,A,V, in yolunda gitmek HZ,KURANIMIZA OKUYUP ANLAYIP UYGULAMAK BIZLERI ALLAHIN IZNIYLE KARSIMIZA CIKACAGINA (gürecegimize)ve PEYGAMBERIMIZ S,A,V e komsu olacagimiza inaniyorum ALLAH bizlere öyle bir mertebe nasip etsin dogru yolumuzdan ayirmasin ALLAH C,C emanet olun

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt