kalbiminurlandır
Eposta Onaylanmamış Üyeler
!!!!!!!!!!!!!!!!
σпця 1905;1074894' Alıntı:Allah (C.C) senden razi olsun.
Cok güzel bir paylasim.
Allah razı olsun dua ve selamla
σпця 1905;1079649' Alıntı:2. kere okuyorum bu konuyu.
Eve gidince bu sayfayi yazdiracagim, mümkün oldugunca ALLAH(C.C)'i zikredecegim insallah.
Selam ve dua ile
amin kardeşim maşaAllah Rabbim bu güzel dualarınızı kabul eylesin inşALLAHEmeğine sağlık, Rabbim kat kat ecrini versin inşallah.
Dili/kalbi devamlı ALLAH c.c. diyenlerden olalım inşallah.
selamün aleyküm
çok güzel bir konu .açtığınız için tebrik ederim allah razı olsun.
bende annemle çekiyorum akşamları .bazende ev çok sıcak oluyor bende balkona çıkıyorum
lambayı söndürüyorum .sessiz allah allah,sübanalallah,diyorum yani zikir çekiyorum
püfür püfürde esiyor .
böle içim çok güzel oluyor kuş gibi oluyorum.inşallah herkes çeker.
allaha emanet olun
vealeykumselam kardeşim.Selamun aleyküm. Kardeşim Allah razı olsun çok güzel bir paylaşım. Emeğine sağlık
Allaha emanet olun...
Allah (cc) Razı olsun. Annemde hep söyler di namaz kılmadığım dönemde, genelde geceleri çalıştığım için oğlum en azından tesbih al Allah'ı zikret diye. Yolda yürürken işyerinde çalışırken her an Allah 'ı zikretmek ne guzel bi duygu ne güzel bi haz ve ne güzel bi huzurmuş meğer zikrettikçe gözlerim doluyor şimdi. Bu konuda da bilmediğim bazı şeyleri burada öğrenmiş oldum Allah razı olsun kardeşim.SELAMUN ALEYKUM
selamun aleykum allah senden razı olsun güzel kardeşim
çok faydalı bir konu açmışsın mevlam dilimizden zikrini düşürmesin inşallah
dua ile...
canım , bende sevdiklerime gonderdim , insallah onlar da Rabbimizi zikrederler de daha cok sevaba girmiş olursun kuzum. Allah razı olsun. seni cok özledim