Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

ALLAH'A NEDEN ZENGİN olmadığımı sordum (1 Kullanıcı)

<DAMLA>

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH'A NEDEN ZENGİN olmadığımı sordum. Bana, bin kralın servetine sahip olan ama onu paylaşacak kimsesi olmayan yalnız bir adam gösterdi.
Neden güzel olmadığımı sordum. Bana, herkesten daha güzel olan ama kendini beğenmişliğiyle çirkinleşmiş birini gösterdi.
Neden yaşlanmama izin verdiğini sordum. Bana, bir trafik kazasında yaralanıp yerde yatan 16 yaşındaki genci gösterdi.
Neden daha büyük bir evim olmadığını sordum. Bana, küçücük kulübelerinden çıkarılıp sokağa atılmış altı kişilik bir aileyi gösterdi.
Neden çalışmam gerektiğini sordum. Bana, okumayı hiç öğrenemediği için iş bulamayan bir adam gösterdi.
Neden çok meşhur biri olmadığımı sordum. Bana, eğlence ve paranın bittiği dakikada ortadan kaybolan bin arkadaşlıkla dolu bir sosyal yaşamı gösterdi.
Neden daha zeki olmadığımı sordum. Bana, doğuştan deha olup, bilgisini hastalıklı bir şekilde kullanan, ve ömrünün geri kalan kısmını hapiste geçiren birini gösterdi
Neden bu kadar fedakarlık etmem gerektiğini sordum. Bana, sevgili Peygamberinin (s.a.s) yaptığı fedakârlıkları gösterdi.

Ve işte o zaman, sahip olduklarımın, bana verilenlerin kıymetini anladım. Hepsinin de, paha biçilmez derecede kıymetli olduklarını...

alıntıdır

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı
Selamunaleykum
Her Zaman Kendimizden Duşuk Olan Insanlari Gorelim Ki Allahimiza şukredelim
Allah Razi Olsun

<DAMLA>

Kayıtlı Kullanıcı
Selamunaleykum
Her Zaman Kendimizden Duşuk Olan Insanlari Gorelim Ki Allahimiza şukredelim
Allah Razi Olsun

aleykum selam amin inşallah rabbim sizden de razı olsun gülnisa abla
rabbimize emanetsini inşallah
selam ve dua ile
<<B)>>

BULENT TUNALI

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.bilsankimya.com
S.A.İNSANIN MUTLU OLMASI İÇİN.DAHA KÖTÜ DURUMDAKİ İNSANLARI GÖRMESİ YETERLİ OLACAKTIR SANIRIM.GÖZLERİMİZİ KAPATIP ŞÖYLE BİR DÜŞÜNDÜĞÜMÜZDE NE BÜYÜK ZENGİNLİKLERE SAHİP OLDUĞUMUZU GÖRMEK ZOR DEĞİL.ALLAH RAZI OLSUN SELAM VE DUA İLE KALIN

<DAMLA>

Kayıtlı Kullanıcı
S.A.İNSANIN MUTLU OLMASI İÇİN.DAHA KÖTÜ DURUMDAKİ İNSANLARI GÖRMESİ YETERLİ OLACAKTIR SANIRIM.GÖZLERİMİZİ KAPATIP ŞÖYLE BİR DÜŞÜNDÜĞÜMÜZDE NE BÜYÜK ZENGİNLİKLERE SAHİP OLDUĞUMUZU GÖRMEK ZOR DEĞİL.ALLAH RAZI OLSUN SELAM VE DUA İLE KALIN

aleykum selam kardeşim evet ama biz bunu ne kadar yapabiliyoruz inşallah yapanlardan oluruz elimizdekilerin kıymetini biliriz şükretmeyi bilenlerden oluruz inşallah
rabbim sizden de razı olsun
rabbimize emanetsiniz inşallah
selam ve dua ile
<<B)>>

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt