Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

ALLAHA ISMARLADIK (1 Kullanıcı)

hafize

Kayıtlı Kullanıcı
ARKADAŞLAR ÇANAKKALEYE GİDİYORUM TOPHANE MESLEK LİSESİNİN ÖĞRETMEN GRUBU İLE HEPİNİZDEN SELAM GÖTÜRÜYO RUM BU GÜN DUA ETTİM RABBİM KABUL ETTİ HAKKINIZI HELAL EDİN YOL DURUMU NE OLUR NE OLMAZ SELAMÜN ALEYKÜM :D:D:D

omer58

Kayıtlı Kullanıcı
RE: ALLAHA ISMARLADIK

rabbim yardımcın olsun kardeşim ALLAH'a emanet olunuz.

mustafa_xtar

Kayıtlı Kullanıcı

Allah yolunuzu açık etsin annem
Allaha emanet olun

Bahar_58

Kayıtlı Kullanıcı

Allah yolunu acik etsin Hafize annem hayirli ogurlu sag selamet gidip gelmeyi nasip etsin.. B)cabuk gel:DB)

uzeyr

Kayıtlı Kullanıcı

ve aleyküm selam kardeşim
hayırlı yolculuklar
selametle kalın..
ALLAHCC emanet olun..

omer58

Kayıtlı Kullanıcı

hafize yazdı:
ARKADAŞLAR ÇANAKKALEYE GİDİYORUM TOPHANE MESLEK LİSESİNİN ÖĞRETMEN GRUBU İLE HEPİNİZDEN SELAM GÖTÜRÜYO RUM BU GÜN DUA ETTİM RABBİM KABUL ETTİ HAKKINIZI HELAL EDİN YOL DURUMU NE OLUR NE OLMAZ SELAMÜN ALEYKÜM :D:D:D

herkes annem diye hitap ediyor,ozaman bende hayırlı yolculuklar diliyorum ANNEM.B)B)B)

Tayfun_Dokgoz

Kayıtlı Kullanıcı

VEALEYKUMSELAM VERAHMATULLAHI VEBERAKATUHU HAFIZE ANNE ALLAH ( CELLE CELALUHU ) KAZASIZ BELASIZ GIDIP GELMEYI NASIP EYLESIN. RABBIM YAR VE YARDIMCIN OLSUN. ÇANAKKALE YE BEN GITTIM TEK KELIME ILE MUKEMMEL BIR YER HERKESIN GIDIP GORMESINI TAVSIYE EDERIM.

efsude

Kayıtlı Kullanıcı

hayırlı yolculuklar kazasız belasız ınsallah!
selam ve dua ıle...

mustafa_46

Kayıtlı Kullanıcı

hayırlı yolculuklar kazasız belasız gidip gelirsiniz inşallah:D

hafize

Kayıtlı Kullanıcı

Tayfun_Dokgoz yazdı:
VEALEYKUMSELAM VERAHMATULLAHI VEBERAKATUHU HAFIZE ANNE ALLAH ( CELLE CELALUHU ) KAZASIZ BELASIZ GIDIP GELMEYI NASIP EYLESIN. RABBIM YAR VE YARDIMCIN OLSUN. ÇANAKKALE YE BEN GITTIM TEK KELIME ILE MUKEMMEL BIR YER HERKESIN GIDIP GORMESINI TAVSIYE EDERIM.

Selamün aleyküm hayırlısınla gidip geldik tayfun dediğin gibi gelmek istemedi canım anlatılanlar gibi olmuyor başkasının gözü ile dünya görülmaz dereler ya gerçekten öyle bu seneki kutlamalara yetiştirmişler çok değişikler yapılmış tek kelimeyle harika hele rehberlerin anlatması olayların yaşandığı yerlerde sanki bende yaşadım herkezin gidip görmesini isterim :(

hafize

Kayıtlı Kullanıcı

mus_the46 yazdı:
hayırlı yolculuklar kazasız belasız gidip gelirsiniz inşallah:D

hayırlısınla geldik allah razı olsun hepinizden iyi niyetlerinizi gönderdiniz :D

hafize

Kayıtlı Kullanıcı

efsude yazdı:
hayırlı yolculuklar kazasız belasız ınsallah!
selam ve dua ıle...

yolculuğumuz da iyi geçti ama anlatılak gibi değil gidip yerinde yaşamak lazımmış meğer şimdiye kadar ihmal etmişik ondan ziyade fırsatımız olmadı ama fırsatları değerlindirmek lazım tavsiye ederim selametle B)

hafize

Kayıtlı Kullanıcı

bahar58 yazdı:
Allah yolunu acik etsin Hafize annem hayirli ogurlu sag selamet gidip gelmeyi nasip etsin.. B)cabuk gel:DB)

Baharcım kısmet bu güneymiş gitme lafı vardı ama kızım anne arabada yer kalmamamış deyince üzüldüm ama kısmet değil dedim sonradan bir aile gelmiyor hadi beraber gidiyoruz deyince sevindim Allah cc herkese nasip etsin peygamber efendimizin ayak bastığı yerler görmeye değer iyi dilekleriniz için Allah cc razı olsun :D

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt