Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Allah'a Ismarladik kardeslerim (1 Kullanıcı)

gul_i rana

Kayıtlı Kullanıcı
Essalamu aleykum ve rahmetullahi ve beraatuhu daimen ve ebeden insaAllah kareslerim ; aranizda belli bir süre olamayacagim ne zamana kadar bilmiyorum.Hakkinizi helal edin kardeslerim.Bu forumu açmamin sebebi helallik dilemeden uzaklasmak istemedim...Simdiye kadar almis oldugum sureleri ve dualar bitmistir.InsaAllah en yakin zamanda görüsmek ümidi ile...Kainatin efendisine emanet olun.Baki selam ve dua ile...

Mekarim-i Ahlak

Kayıtlı Kullanıcı
aleykümselam kardeşim.

mevlam yar ve yardımcınız olsun.

şahsımın hakkı olduğunu sanmıyorum fakat yinede var ise helali hoş olsun.mevlama emanet olun.

selam ve baki dua ile saygılarımla.

en kısa zamanda hayırlısı ile dönmeniz ümidi ile.

safiye

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm kardeşim aranıza katılalı çok uzun zaman olmadım ben hakkım olduğunu sanmıyorum yinede varsa helal olsun kardeşim sende hakkını helal et rabbim herşeyi gönlüne göre versin hakkında hayırlı olan ne ise o olsun güzel paylaşım konuların için saolasın allah a emanet ol selam ve dua ile

cennet_agaci

Kayıtlı Kullanıcı
vealeyküm selam kardeşim;
gitmene üzüldüm açıkcası... en kısa zamanda aramızda olman dileğiyle..Rabbıme emanet ol kardeşim...dua ile kal...:( Esselamü aleyküm..

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
Essalamu aleykum ve rahmetullahi ve beraatuhu daimen ve ebeden insaAllah kareslerim ; aranizda belli bir süre olamayacagim ne zamana kadar bilmiyorum.Hakkinizi helal edin kardeslerim.Bu forumu açmamin sebebi helallik dilemeden uzaklasmak istemedim...Simdiye kadar almis oldugum sureleri ve dualar bitmistir.InsaAllah en yakin zamanda görüsmek ümidi ile...Kainatin efendisine emanet olun.Baki selam ve dua ile...

ve aleykum selam kardeşim.
hayırdır nereye gidiyon.işin varda o yüzdenmi ayrılıyon.eger öyle ise tamma.ama arayı fazla uzatma.çünkü seni seven ve bekleyen onlarca kardeşin var burada.
hakkım varsa anannın ak sütü gibi helal olsun.sende helal et.ve helallik istedigin içinde seni ayrıca tebrik ederimki en dogrusu bu.
ama dedigim gibi arayı fazla uzatma.seni burada bekliyoruz.ALLAH yar ve yardımcın olsun.işin gücün rast gitsin.ALLAH kaza bela vermesin.SENİ ALLAHIMA EMANET EDİYORUM.:H

kursun kalem

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum

inşaAllah bir an önce aramızıa dönersiniz. Allaha emanet olun

Allah yar ve yardımcınız olsun

afakisevda

Kayıtlı Kullanıcı
Ve Aleyküm Selam ve Rahmetullâhi ve Berakâtüh kardeşim hayır olsun inşaallah nereye gidiyorsunuz hakkım yoktur varsada helal olsun gidişiniz çok uzun olmasın RABBİM yar ve yardımcınız olsun

SELAM ve DUA ille kalın ALLAHA EMANET OLUN

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı
Selamunaleykum
Kardeşim
Hakkim Yok Ama Varsa Da Helal Olsun
Inşaallah Kisa Bir Surede Donmen Dileğiyle Allaha Emanet Ol

DAĞLARKIZI

Kayıtlı Kullanıcı
S.a Canim Gönlümün Gülü Kardeşim Hakikaten Söyle Lütfeeen Nereye Gidiyorsunuz çok üzüldüm Gittğine .....Sen Bana Cevap Veren Ilk Kardeşlerden Biriydin...Senin Bende Hakkin Var Sen Hakkini Helal Et...gittiğin Yerde Bilgisayar Yok Mu Ki???Yine Görüşelim Hakkim Yok Ama Yinede Helal Olsu Allaha Emanet Ol....Allahrazi Olsun Bana Yazdiklarin Için ....

gul_i rana

Kayıtlı Kullanıcı
Essalamu aleykum ve rahmetullahi ve berakatuhu daimen ve ebeden insaAllah kardeslerim; Rabbim (c.c.) hepinizden razi olsun, döndüm Rabbim'in izniyle.. :) Baki selam ve dua ile kalin.

Im_muslim

Kayıtlı Kullanıcı
Kardeşim o zaman size hayırlısı ile gidin ve dönün diyememişim. ama şimdi hoşgeldiniz diyorum kabul ederseniz...sizi tekrar aramızda görmek güzel...ALLAHa emanet olunuz...

gul_i rana

Kayıtlı Kullanıcı
Kardeşim o zaman size hayırlısı ile gidin ve dönün diyememişim. ama şimdi hoşgeldiniz diyorum kabul ederseniz...sizi tekrar aramızda görmek güzel...ALLAHa emanet olunuz...
Rabbim (c.c.) razi olsun kardesim.hosbulduk..Baki selam ve dua ile kalin.

nihalim

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.hatim-online.com
Essalamu aleykum ve rahmetullahi ve berakatuhu daimen ve ebeden insaAllah kardeslerim; Rabbim (c.c.) hepinizden razi olsun, döndüm Rabbim'in izniyle.. :) Baki selam ve dua ile kalin.

Aleykümselam...hayırlısı ile dönersiniz dememişim bende...:( şimdi kabul ederseniz HOŞGELDİNİZ diyorum...ALLAH c.c. emanet olun...
selam ve dua ile...selametle...

gul_i rana

Kayıtlı Kullanıcı
Aleykümselam...hayırlısı ile dönersiniz dememişim bende...:( şimdi kabul ederseniz HOŞGELDİNİZ diyorum...ALLAH c.c. emanet olun...

selam ve dua ile...selametle...

Rabbim (c.c.) razi olsun kardesim hosbulduk önemli degil düsünmeniz yeter.Baki selam ve dua ile kalin insaAllah.

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMUN ALEYKUM
sen zaten hep bizim gönlümüzdeydin.
tekrar hoş geldin.sefalar getirdin.selametle.:H:H

safiye

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm
hoş geldiniz

gul_i rana

Kayıtlı Kullanıcı
Essalamu aleykum kardeslerim hosbulduk Rabbim (c.c.) razi olsun.Baki selam ve dua ile kalin.

andelib

Kayıtlı Kullanıcı
görüşmek üzere allaha emanet ol...

güle güle kardeşim.....
yine gelll....

andelib

Kayıtlı Kullanıcı
farketmedim gelmişin sen ...
hoş geldiniz........

buyrun.......

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt