Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

allaha havale ediyorum.hidayet verir inşallah. (1 Kullanıcı)

enise karadeniz

Kayıtlı Kullanıcı
s.a
az önce bir haber izledim.bir devlet lisesinde okuyan bir kız tesettüre yönelmiş ve dini konulara eğilim göstermeye başlamış.okulda bir oda öğrencilerin namaz kılması için ayrılmış.baba gizli kamerayla odada namaz kılan öğrencileri çekmiş.ve okulun din kültürü hocasını çocukların kafasını karıştırıyor diye şikayet etmiş.şu anda öğretmen ve okul hakkında soruşturma açılmış durumda.bu ne ****liktir ya.sen unutmuşsun doğru olanı bırak bari kızının öğrenmesine uygulamasına izin ver.bunlar nasıl insanlar anlamıyorum ben.arkadaşlar dua edelim lüften.allahın bizi böyle insanların kötülüklerinden koruması için.selametle..

_Resul_

Kayıtlı Kullanıcı
RE: allaha havale ediyorum.hidayet verir inşallah.

Aleykümselam... Rabbim onlarıda doğru yola iletsin inşallah...Amin. Hesap zamanı büyük olur....A.e.o

imported_reyhan_

Kayıtlı Kullanıcı

Rabbim yardım etsin

zahide nur

Kayıtlı Kullanıcı

a.s haklısınız.bu yeni nesil zaten almış başını gidiyor zaten.Bıraksalarda doğru yolda giden rahat gitse.Bugün şahit olduğum ve tartışığım konu aklıma geldi.Bir İstanbuldaki devlet lisesi mezun olacak öğrenciler için bir barda içkili eğlence düzenliyor.Ve gençler sözüm ona bu mezuniyet balosunda giyim derdine düşmüş. (Çoğunun ailesi zor geçiniyor) ve aileler de buna izin veriyor.Bende eskiden amerikan filmlerinde görürdük demek buraya kadar geldi dedim.Allah yardımcımız olsun.Hayırlı zürriyet eylesin inş.a.e.o

zahide nur

Kayıtlı Kullanıcı

acaba baba ben barda eğlenmek istiyorum dese ne yapardı.Büyük ihtimalle bar kapısına kadar uğurlardı.Kabul etmek çok zor.Allah hidayet versin.Allahın sana layık kul,efendimize layık ümmet eyle bizleri ve sonrakileri.

enise karadeniz

Kayıtlı Kullanıcı

s.a
evet kardeşim emin olki eğer kızı öyle birşey istediğini dile getirse o baba için büyük bir sevinç ve övünç kaynağı olurdu.bunda bile akıllı insanlar için ne büyük dersler var.bakın alah o kadar büyükkü böyle bir milleti kahhar ismi şerifi ile kahretmiyor.allah böyle insanlardan bizi ve neslimizi korur inşallah.s.a

firdevs_91

Kayıtlı Kullanıcı

Bence Bu kiyamet alemetlerinden biri baba kiz birbirlerine düsüyorlar herkez kendisini düsünüyor adam kizim demiyor sanki ellalmin kiziymis gibi dogrussu elalemin kizinada böyle birse yapilmaz ama ama neyse valla böyle insanlari allaha havale etmekten baska care yok

desertrose

Kayıtlı Kullanıcı

enise karadeniz yazdı:
s.a
az önce bir haber izledim.bir devlet lisesinde okuyan bir kız tesettüre yönelmiş ve dini konulara eğilim göstermeye başlamış.okulda bir oda öğrencilerin namaz kılması için ayrılmış.baba gizli kamerayla odada namaz kılan öğrencileri çekmiş.ve okulun din kültürü hocasını çocukların kafasını karıştırıyor diye şikayet etmiş.şu anda öğretmen ve okul hakkında soruşturma açılmış durumda.bu ne ****liktir ya.sen unutmuşsun doğru olanı bırak bari kızının öğrenmesine uygulamasına izin ver.bunlar nasıl insanlar anlamıyorum ben.arkadaşlar dua edelim lüften.allahın bizi böyle insanların kötülüklerinden koruması için.selametle..

Aleykum selam.. Artık söyleyecek kelime bulamıyorum böyleleri için.. Ya biz kimseye karışmıyoruz onlar bize karışmaya bayılıyorlar:mad: Allah bizlere sabır, onlara hidayet versinB)B)
Selametle kal kardeşimB)

enise karadeniz

Kayıtlı Kullanıcı

böyle anne ve babalardan nasıl bir nesil beklenirki.onlardan daha kötüsü bile gelebilir.ama suç bizde.kaçımız gerçek müslüman oldukki karşılarına geçipte akıl verelim yol gösterelim.adama namaz kıl diyeceksin sen kılıyomusunki.kötü söz söyleme diyeceksin.ağzından çıkan laflardan haberin yok.önüne engel koyuyorlar diye herşeyden anında vazgeç otur belki bir gün düzelir diye bekle.sus sus sus.düzelir belki bu düzende.ama çok daha bekleriz..

hafize

Kayıtlı Kullanıcı

YAşimdi herkez heryerde suçlu arar oldu bir okulda da daha önce namaz hocası dağıtılmış diye anayasa mahkemesine suç duyurusunda bulunmuştu suça bakarmısın sanki biz müslüman memleketinde değile başka alemlerde yaşıyoruz Allah selamet versin amin :(

enise karadeniz

Kayıtlı Kullanıcı

hafize yazdı:
YAşimdi herkez heryerde suçlu arar oldu bir okulda da daha önce namaz hocası dağıtılmış diye anayasa mahkemesine suç duyurusunda bulunmuştu suça bakarmısın sanki biz müslüman memleketinde değile başka alemlerde yaşıyoruz Allah selamet versin amin :(

aslını unutup batıya yönelmek böyle birşey demekki..dediğim gibi suçlu yine biziz.kalkıp bir müslüman yapılanlara isyan etmiyorki.susuyor ancak.içinden sayıp sövmekle yürümüyorki bu işler.türkiyede kafalara sokmuşlar ya laiktir diye.dini ayırdılar devlet işlerinden akıllarınca.şimdi ondan yapıyorlar bunu.devlete bağlı bir okulda nasıl olurda böyle dini faaliyteler yapılır diye kuduruyor bunlar.yakında imam- hatipleri kaldıramıyorlar ama orada bile dinin uygulanmasına karışırlarsa hiç şaşırmam.eminim onuda yapmaktan haya etmez bunlar.allah hidayet verir vermeyeceksede bizden uzak tutar inşallah.selametle..

asya_alper

Kayıtlı Kullanıcı

çok haklısınız.allah aşkına okulda her türlü pislikler dönerken niye bu kadar ayklanmadı bu millet.uyuşturucu neredeyse kantinde ekmek arası satılacak.bıçaksız öğrenci gezmiyo.hır gür kavga dövüş.bunlar için niye ayaklanmadılar.sevinmeleri lazımken.hangisini tercih ederler acaba.:uyuşturucu batağına batmış serseri bi gelecek mi.?allah yolunda allah korkusunda olan bi gelecekmi?
allahım sonumuzu hayır eyle

enise karadeniz

Kayıtlı Kullanıcı

s.a.
emin ol kardeşim bu insanlar dinle ilgili olmayan her türlü şeyi kabul ederler.onların amacı laiklik dedikleri ve saptırdıkları şeyi savunmak ve öyle hareket etmek.inşallah gelecek bir zamanda dinine bağlı olanlar sınır dışı edilmez.merak etmeyin onuda yaparlar..selametle.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt