kardeşim konu hakkında aceleci olmayın.biraz düşünün umarım sizi bizler farkında olmadan kırıp incitmemiş ve üzmemişizdir.
hakkınızda hayırlısı olsun.selam ve dua ile kalın hakkımız yoktur fakat helal olsun.selam ve dua ile kalın selametle.
Arkadaşlarim Ve Kardeşlerim Daha Siteye Uye Olali çok Olmadi Ama üzülerek Ayrilacağimi Bildiriyorum. Siteyle Ve Konularla Ilgili Bir Durum, şahsi Değil. Selametle Kalin. Hakkinizi Helal Edin.
KARARIM KESİNDİR BENDEN YANA HELAL OLSUN KARDEŞİM. MESELA BİR KONUM VARDI ALLAHIN GÜZEL İSİMLERİYLE İLGİLİ ONU BİLE BİTİREMEDİK ONA ÇOK İÇERLENDİM. KALIN SAĞLICAKLA!..
SelamunAleyküm Kardeşim..
Öncelikle kararınıza saygı duymakla birlikte..sizin gibi bir kardeşimin kalmasının uygun olacağı kanaatindeyim..
Umarım kararınızı tekrar gözden geçirip..bizleri bırakmaya gönlünüz razı olmaz..
Ancak değişmeyecekse de..varsa hakkım helal olsun..siz de ediniz..
Selam ve baki dualarımla Allah(CC)'a emanet olunuz..
:A yaaa olmadiki ama şimdi:A
ben de birkaç haftadır buradayım
siteye girince baktığım birkaç isimden biride sizsiniz
ben tam kendimi toparladım bu haber iiiç olmadı şimdi :gulegule
Kardeşim daha senin güzel paylaşımlarından faidelenecektik...lütfen bir kez daha düşün demek istiyorum ama KARARIM kesindir diyorsun...Hakkımız varsa helal olsun...sende hakkını helal et...
kardeşim KAAN abinin dediği doğru...haddim olmayarak konularınızın istediğiniz kadar okunmadığını düşünüyorsanız eğer böyle bir şey yoksa lütfen hakkınızı helal ediniz ve kusuruma bakmayınız...
ama böyle yaparak daha bir çok konunuzun da önüne geçmiş oluyorsunuz...selamele...
SİZLER ÇOK DEĞERLİ KARDEŞLERİMSİZİNIZ TABİİKİ BU KOLAY OLMAYACAK BAK BURDADAYIM UYUYAMADIM HEMEN SİTEYE YÖNLENDİM BURDA SABAHIN 2 Sİ. KARDEŞİM HALA GÖNÜL VERDİĞİM BİR AYRILIĞIN ACISINI YAŞIYORUM AMMMA VELAKİN HAFİFLEDİ SİZLERİN SAYESİNDE. ALLAH SENDEN RAZI OLSUN.
SİZLER ÇOK DEĞERLİ KARDEŞLERİMSİZİNIZ TABİİKİ BU KOLAY OLMAYACAK BAK BURDADAYIM UYUYAMADIM HEMEN SİTEYE YÖNLENDİM BURDA SABAHIN 2 Sİ. KARDEŞİM HALA GÖNÜL VERDİĞİM BİR AYRILIĞIN ACISINI YAŞIYORUM AMMMA VELAKİN HAFİFLEDİ SİZLERİN SAYESİNDE. ALLAH SENDEN RAZI OLSUN.
Arkadaşlarim Ve Kardeşlerim Daha Siteye Uye Olali çok Olmadi Ama üzülerek Ayrilacağimi Bildiriyorum. Siteyle Ve Konularla Ilgili Bir Durum, şahsi Değil. Selametle Kalin. Hakkinizi Helal Edin.
selamunaleykum
aslında burda ınsan huzur buluyor mudır kardeşım
bence bıraz daha duşun
selamün aleyküm mudir kardeş sayfayı anca bulabildim size cevaplar msn nize geliyo heralde bende öyle olmuyo ne yapmalıyım ?
bu arada sizi gördüğüme sevindim :evet
Allah a emanet olun
KARARIM KESİNDİR BENDEN YANA HELAL OLSUN KARDEŞİM. MESELA BİR KONUM VARDI ALLAHIN GÜZEL İSİMLERİYLE İLGİLİ ONU BİLE BİTİREMEDİK ONA ÇOK İÇERLENDİM. KALIN SAĞLICAKLA!..