Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Allaha Emanet Olun!.. (1 Kullanıcı)

MUDİR

Kayıtlı Kullanıcı
Arkadaşlarim Ve Kardeşlerim Daha Siteye Uye Olali çok Olmadi Ama üzülerek Ayrilacağimi Bildiriyorum. Siteyle Ve Konularla Ilgili Bir Durum, şahsi Değil. Selametle Kalin. Hakkinizi Helal Edin.

Kaan Erdem

Yönetici
kardeşim konu hakkında aceleci olmayın.biraz düşünün umarım sizi bizler farkında olmadan kırıp incitmemiş ve üzmemişizdir.

hakkınızda hayırlısı olsun.selam ve dua ile kalın hakkımız yoktur fakat helal olsun.selam ve dua ile kalın selametle.

MUDİR

Kayıtlı Kullanıcı
kardeşim konu hakkında aceleci olmayın.biraz düşünün umarım sizi bizler farkında olmadan kırıp incitmemiş ve üzmemişizdir.

hakkınızda hayırlısı olsun.selam ve dua ile kalın hakkımız yoktur fakat helal olsun.selam ve dua ile kalın selametle.

KARARIM KESİNDİR BENDEN YANA HELAL OLSUN KARDEŞİM. MESELA BİR KONUM VARDI ALLAHIN GÜZEL İSİMLERİYLE İLGİLİ ONU BİLE BİTİREMEDİK ONA ÇOK İÇERLENDİM. KALIN SAĞLICAKLA!..

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı
selamunaleykum
aslında burda ınsan huzur buluyor mudır kardeşım
bence bıraz daha duşun
hakkında en hayırlısı olsun
allaha emanet ol

Im_muslim

Kayıtlı Kullanıcı
Kardeşim daha senin güzel paylaşımlarından faidelenecektik...lütfen bir kez daha düşün demek istiyorum ama KARARIM kesindir diyorsun...Hakkımız varsa helal olsun...sende hakkını helal et...

kardeşim KAAN abinin dediği doğru...haddim olmayarak konularınızın istediğiniz kadar okunmadığını düşünüyorsanız eğer böyle bir şey yoksa lütfen hakkınızı helal ediniz ve kusuruma bakmayınız...

ama böyle yaparak daha bir çok konunuzun da önüne geçmiş oluyorsunuz...selamele...

talipamca

Kayıtlı Kullanıcı
Arkadaşlarim Ve Kardeşlerim Daha Siteye Uye Olali çok Olmadi Ama üzülerek Ayrilacağimi Bildiriyorum. Siteyle Ve Konularla Ilgili Bir Durum, şahsi Değil. Selametle Kalin. Hakkinizi Helal Edin.

SelamunAleyküm Kardeşim..
Öncelikle kararınıza saygı duymakla birlikte..sizin gibi bir kardeşimin kalmasının uygun olacağı kanaatindeyim..
Umarım kararınızı tekrar gözden geçirip..bizleri bırakmaya gönlünüz razı olmaz..
Ancak değişmeyecekse de..varsa hakkım helal olsun..siz de ediniz..
Selam ve baki dualarımla Allah(CC)'a emanet olunuz..

Kaan Erdem

Yönetici
sayın kardeşim içerlenmenize bende üzüldüm.şimdi şunu da izah edelim.konularınızın takibini ve okunmasını istiyorsanız ve paylaşımlarınızın yararlı ve faydalı olduğundan emin kaynaklarıda sağlam olduğundan şüpheniz yoksa arada bir ana sayfaya siz taşıyacaksınız konularınızı.bir çok üyenin paylaşımları ard arda açıldığından çok çabuk gözden kaybalıyor.siz bu şekil paylaşımlarınızı sıcak tututukça farkedilip katılımda olacaktır.

selam ve dua ile kalın ALLAH cc emanet olun.sizi tekrar burada görmek ümidi ve temennisi ile.selametle.

KARARIM KESİNDİR BENDEN YANA HELAL OLSUN KARDEŞİM. MESELA BİR KONUM VARDI ALLAHIN GÜZEL İSİMLERİYLE İLGİLİ ONU BİLE BİTİREMEDİK ONA ÇOK İÇERLENDİM. KALIN SAĞLICAKLA!..

hayatısev

Kayıtlı Kullanıcı
:A yaaa olmadiki ama şimdi:A

ben de birkaç haftadır buradayım

siteye girince baktığım birkaç isimden biride sizsiniz

ben tam kendimi toparladım bu haber iiiç olmadı şimdi :gulegule

MUDİR

Kayıtlı Kullanıcı
SelamunAleyküm Kardeşim..
Öncelikle kararınıza saygı duymakla birlikte..sizin gibi bir kardeşimin kalmasının uygun olacağı kanaatindeyim..
Umarım kararınızı tekrar gözden geçirip..bizleri bırakmaya gönlünüz razı olmaz..
Ancak değişmeyecekse de..varsa hakkım helal olsun..siz de ediniz..
Selam ve baki dualarımla Allah(CC)'a emanet olunuz..

SAYIN TALİP AMCAM LÜTFEN SİZ DAHİL OLMAK ÜZERE KİMSE BENİ YALNIŞ ANLAMASIN BELKİ BAZI KARDEŞLERİM NE KADAR SEVİLDİĞİNİZİ DENEMEYE Mİ ÇALIŞIYORSUNUZ DİYEBİLİRLER. BEN BİR BUHRAN GEÇİRMİŞTİM. BU SİTE BANA ÇOK ŞEYLER KATTI DİYEBİLİRİM. GİTMEYİ BENDE İSTEMİYORUM. BELKİ BİRAZ SESSİZ KALIP İZLESEM DAHA İYİ OLACAK. SONRA TEKRAR PAYLAŞIMLARA DEVAM EDERİZ. SİZLERİ ALLAH HAKKI İÇİN ÇOK SEVİYORUM ALLAH RAZI OLSUN İYİ NİYETLİ DÜŞÜNCELERİNİZ İÇİN.

MUDİR

Kayıtlı Kullanıcı
:A yaaa olmadiki ama şimdi:A

ben de birkaç haftadır buradayım

siteye girince baktığım birkaç isimden biride sizsiniz

ben tam kendimi toparladım bu haber iiiç olmadı şimdi :gulegule

BAK ŞİMDİ GERÇEKTEN OLMADI ÜZÜNTÜME ÜZÜNTÜ KATTIN. YUKARIDA DA YAZDIM BİRAZ UAZKTAN YANİ KAPI EŞİĞİNDEN SEYREDİYOR OLACAĞIM. SİZ DEVAM EDİN. SAKIN SİZLERİ ÖNEMSEMEDİĞİMİ DÜŞÜNMEYİN. ALLAHA EMANET OL.

MUDİR

Kayıtlı Kullanıcı
Kardeşim daha senin güzel paylaşımlarından faidelenecektik...lütfen bir kez daha düşün demek istiyorum ama KARARIM kesindir diyorsun...Hakkımız varsa helal olsun...sende hakkını helal et...

kardeşim KAAN abinin dediği doğru...haddim olmayarak konularınızın istediğiniz kadar okunmadığını düşünüyorsanız eğer böyle bir şey yoksa lütfen hakkınızı helal ediniz ve kusuruma bakmayınız...

ama böyle yaparak daha bir çok konunuzun da önüne geçmiş oluyorsunuz...selamele...

SİZLER ÇOK DEĞERLİ KARDEŞLERİMSİZİNIZ TABİİKİ BU KOLAY OLMAYACAK BAK BURDADAYIM UYUYAMADIM HEMEN SİTEYE YÖNLENDİM BURDA SABAHIN 2 Sİ. KARDEŞİM HALA GÖNÜL VERDİĞİM BİR AYRILIĞIN ACISINI YAŞIYORUM AMMMA VELAKİN HAFİFLEDİ SİZLERİN SAYESİNDE. ALLAH SENDEN RAZI OLSUN.

Im_muslim

Kayıtlı Kullanıcı
SİZLER ÇOK DEĞERLİ KARDEŞLERİMSİZİNIZ TABİİKİ BU KOLAY OLMAYACAK BAK BURDADAYIM UYUYAMADIM HEMEN SİTEYE YÖNLENDİM BURDA SABAHIN 2 Sİ. KARDEŞİM HALA GÖNÜL VERDİĞİM BİR AYRILIĞIN ACISINI YAŞIYORUM AMMMA VELAKİN HAFİFLEDİ SİZLERİN SAYESİNDE. ALLAH SENDEN RAZI OLSUN.

inan çok sevindim kardeşim...Sen nasıl istersen kardeşim -hani bir süre paylaşımlarda bulunmayacağım sadece izleyeceğim demişsin ya-...yine aramızda ol...ama fazla uzun tutma...ALLAHa emanet ol...

bu arada kardeşim sanırım yurtdışındasınız...sabahın ikisi olunca neresi oluyor tam tasavvur edemedim...

hayatısev

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm mudir kardeş sayfayı anca bulabildim size cevaplar msn nize geliyo heralde bende öyle olmuyo ne yapmalıyım ?

bu arada sizi gördüğüme sevindim :evet

Allah a emanet olun

sultanayar

Kayıtlı Kullanıcı
MUDİR KARDEŞ TARİH 26,02,2008 saat 10:29 peki siz neden sabahın 2'si dediniz.içime kurt düşürdünüz şimdi.

Turgay.

Kayıtlı Kullanıcı

selamunaleykum
aslında burda ınsan huzur buluyor mudır kardeşım
bence bıraz daha duşun

Sakın ayrılmayın kardeşim, benim de açmış olduğum bir iki konu var ve cevap bekliyor. Ama sitedeki kardeşlerimin belki konu gözlerinden kaçmış olabilir, takip edememişlerdir veya sağlam kaynaklı bir cevap bulamamışlardır diye düşünürüm hep.
Gülnisa kardeşimin dediği gibi bir kez daha düşünün derim. Allah'a Emanet Olun.

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı

Selamün Aleyküm
Bence acele kara vermeyin bu belirttiğiniz formu ben şahsen görmedim ama başka bir arkadaşımız böyle bir formu önceden açmıştı belki ondan ilgi görmemiştir
Selametle

safiye

Kayıtlı Kullanıcı
Değerli Kardeşim Kararina Saygi Duyuyorum Ama Fikrimi Sorarsaniz Gitmenizden Yana Değilim çünkü Siz Ve Sizin Gibi Deüerli Olan Kardeşlerimin Sayesinde Faydali Muhabbetlerde Bulunuyor Bilgi Haznemizi Genişletiyoruz...ama Illa Gideceğim Derseniz Yolunuz Açik Olsun Rabbim Hakkinizda Hayirli Olani Versin Benim Hakkim Olacağini Düşünmüyorum Ama Yinede Varsa Hakkinizi Helal Edin Selam Ve Dua Ile

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt