Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Allah teala bızı chp gıbılerden korusun ! Lutfen okuyun ! (1 Kullanıcı)

SonsuzlukCennet

Kayıtlı Kullanıcı
Chp gecen aylarda bir üniversttede kadınlar bırlıgı toplantı duzenlemıstır.
Yasakcılar EZAN dan duydugu rahatsızlıgı anlatmıslardır.
Konusma esnalarında ''EZAN HADI O EZAN BIDE HERGUN SAAT 11 DE KURAN OKUNUYOLAR'' die duydukları rahatsızlıkları utanmadan Musluman bır devlet olmamıza aldırıs etmeden soyluyor ve duydukları rahatsızlık EZAN ve devamı Başörtüsü oluyor başörtüsü için sole dıolar..''YOLDA YURURKEN YANIMDAN GECEN KIZIN O PIRIL PIRIL TAKTIGI TURBANINI SALLAYA SALLAYA YANIMDAN GECMESINI HAZMEDEMIYORUM'' dıyor ve HAZMEDEMEDIGINI dılıyle sozluyor
ve ordan bır chplı kadın evde calıstırdıgı hızmetcısıyle yaşadıgı bı anıyı anlatıyor soruyor ona

''ŞŞTTTTTTT SEN KIME OY VERDIN''
''AKPYE VERDIM OYUMU''
''NEDEN ONLARA VERDIN ?''
''BAŞÖRTÜYE KARSI DEILLER SONRA POLITIKAYI TAKIP EDERIM'' diyor zavallı kadın ve YASAKCININ Kadına dedıgı su oluyor ''EY EZIK SENIN NEYINE SIYASET'' işte chplı gıbı bır partının ınsanlar ıcın dusunduklerı İSLAMI KOTULUYUP ARTINA INSANLARI ITEN KAKAN ZALIMLER EZANA KURAN'A VE BAŞÖRTÜSÜNE DUYDUKLARI RAHATSIZLIKLARI SOLUYOLAR YAZIK MUSLUMAN BI DEVLETIZ AMA SU INSANLARA YAZIK IZLEDIGIMDE BU VIDEOYU YERIMDE DURAMADIM IZLEMEK ISTERSENIZ YOUTUBEDEN IZLEYIN EZAN HADI EZAN YAZIN CIKAR AMA BU ZALIMLERIN YAPTIKLARI BACIMIN ORTUSUNE DIKTIKLERI GOZ YAZIK....

Bacımın örtüsü batmakta rezilin gözüne,
Acırım tükrüğe billahi tükürsem yüzüne..
Medeniyet dediğin soymaksa bedeni,
Desene hayvanlar bizden daha medeni..
Mehmet Akif ERSOY..

gurbette

Kayıtlı Kullanıcı
Mehmet Akif ERSOY..

denizhkn

Kayıtlı Kullanıcı
selamunaleykum kardeşim...
Rabbim bizleri İslamdan uzak insanların şerrinden kourusun bunun adı chp ise chp den korusun. başka birşeyse ondan korusun.. şüphesiz Rabbim herşeyi hakkıyla gören bilen. hesap günü geldiğinde herşey meydana çıkacak.. zaten ne kaldı şurda kıyamete.. kıyamet alametlerinin bir kısmı gerçekleşti, kalanları da yavaş yavaş gerçekleşiyor. Rabbim hesap gününün çetinliğinden bizleri muhafaza eylesin doğrudan cennetine gidenlerden eylesin..
bu yazını okuyunca dün okuduğum bir yazıyı paylaşmadan edemeyeceğim. ne acıdır ki böyle düşünen insanlar var. ama Efendimiz a.s da dediği gibi " bilselerdi yapmazlardı". hüsnü zan edip cahilliklerine veriyorum. Rabbim hidayet versin diye dua etmekten başka elimden gelen yok.
selametle kardeşim duanı eksik etme inşallah..

isim ve yer vermeden sadece yazıyı gönderiyorum zaten önemli olan da kimin olduğu değil böyle düşünen birinin olduğu :(

Geçen gün yayınladığınız 10 farklı türban bağlama şekline baktım. Hepsi de şaka gibi! Sizi, İzmir sokaklarında kısa kesim havalı saçlarınızla görsem, dönüp dönüp bakarım. Ama 10 değil 100 ayrı şekil de olsa, türbanlar içindeki o halinize asla bakmam... Bir insan, kendine bu hainliği nasıl yapar? Kordon'da gezerken rüzgâr, saçlarımı okşamazsa, Boğaz'da Mohito'yu Bacardi ile içemezsem, neyleyim ben dünya hayatını... Artık yeter! Sizin bu yazınızla, güzel ve bakımlı bir kadının bile o türbanın altında ne kadar yaşlı ve kendinden uzak göründüğünün farkına vardık. Varsın cehennemde vücudumun bütün açık edep yerleri yansın ama söylüyorum işte: Hiç mi göz yok bu insanlarda? Hiç mi hasret değiller, birilerinin onlara bakıp, ne kadar güzel olduklarını kibarca belli etmesine? Bu arada belirtmek isterim ki, ben dinden imandan uzak bir adam değilim. Orucumu tutarım, kurbanı mı keserim, namaz kılarım. Ama artık birileri bu sahte cemaatlere bir dur demeli! Lütfen gelin siz de bizimle yaşayın, hem bizim katlanmanız gereken İsmail Ağa gibi bir meydanımız da yok..!

Nur_u Secde

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm kardeşim,
bugün atatürk adı altında zulüm yapanlar olduğu kadar ,Allahın adını kullanıp insanların inancını ,kirli emellerine alet edenlerde var, malesef.bunu chp ....vs. diye sınıflandırmak yanlış bence.
benim chpli ,solcu arkadaşlarım,dostlarım var.hemde 5vakit namaz kılan,orucunu tutan,dürüst karekter sahibi.ben kapandığım zaman bana en çok destek veren solcu chp li canım arkadaşımdı.asla ama asla beni tenkit etmemiştir.çok uç noktalarda olsakta birbirimize saygı duyarız ve seviyeli bir şekilde tartışırız.ama hiç birbirimizin kalbini kırmadık.
Rabbim islam düşmanı olanların şerrinden bizi muhafaza eylesin.

SonsuzlukCennet

Kayıtlı Kullanıcı
[ı][sıze=4]selamün aleyküm kardeşim,[/sıze][/ı]
[ı][sıze=4]bugün atatürk adı altında zulüm yapanlar olduğu kadar ,allahın adını kullanıp insanların inancını ,kirli emellerine alet edenlerde var, malesef.bunu chp ....vs. Diye sınıflandırmak yanlış bence.[/sıze][/ı]
[ı][sıze=4]benim chpli ,solcu arkadaşlarım,dostlarım var.hemde 5vakit namaz kılan,orucunu tutan,dürüst karekter sahibi.ben kapandığım zaman bana en çok destek veren solcu chp li canım arkadaşımdı.asla ama asla beni tenkit etmemiştir.çok uç noktalarda olsakta birbirimize saygı duyarız ve seviyeli bir şekilde tartışırız.ama hiç birbirimizin kalbini kırmadık.[/sıze][/ı]
[ı][sıze=4]rabbim islam düşmanı olanların şerrinden bizi muhafaza eylesin.[/sıze][/ı]

o zman ablacım chp demıyelım chplılerde demıyelım bıze bunları yıldırmaya calısan chplıler desek daha dogru olur o zmn bende ıns. Kul hakkı almamısımdır uzerıme :( sagolasın uyardıgın ıcın be sadece ordakı kısılere kızdım !

azizislam

Kayıtlı Kullanıcı
hey bir dakika durun orada
en başta söyleyeyim ben CHP li değilim AKP lide değilim ben MHP liyim bende CHP yle AKP nin bir sürü kötülüklerini biliyorum ama burada yaymıyorum bu 1

kimsenin partisine genel olarakta kötülemeler yapamayız bu 2

neden bütün CHP lilerin üzerine saldırıyorsunuz ben bir arkadaşım var CHP li ama kimsenin bir şeyine karıştığını görmedim.
burası dini bir site bunlarla alakası olmaz örtü takan sayime beceremeyen neyime? bu sözüde unutma. bu arada ben CHP li değil MHPliyim

SonsuzlukCennet

Kayıtlı Kullanıcı
[ı]hey bir dakika durun orada
en başta söyleyeyim ben chp li değilim akp lide değilim ben mhp liyim bende chp yle akp nin bir sürü kötülüklerini biliyorum ama burada yaymıyorum bu 1

kimsenin partisine genel olarakta kötülemeler yapamayız bu 2

[/ı]neden bütün chp lilerin üzerine saldırıyorsunuz ben bir arkadaşım var chp li ama kimsenin bir şeyine karıştığını görmedim.
Burası dini bir site bunlarla alakası olmaz örtü takan sayime beceremeyen neyime? Bu sözüde unutma. Bu arada ben chp li değil mhpliyim

bende zaten dınımızı kotuleyenlerın yuzunu gostermek ve tanımanız ıcın dedım ve chpyı kotulemedım!

şekerleme

Kayıtlı Kullanıcı
kimin ülkesinde kimi eziyolarmış o dengesizler yaa
onlar birbirini kolluyor o zaman biz de birbirimizi kollamalıyız
onlar, onlar bunlar ayrımı yapıyor ozaman bizde yapalım kişisine göre tabiki

Nur_u Secde

Kayıtlı Kullanıcı
o zman ablacım chp demıyelım chplılerde demıyelım bıze bunları yıldırmaya calısan chplıler desek daha dogru olur o zmn bende ıns. Kul hakkı almamısımdır uzerıme :( sagolasın uyardıgın ıcın be sadece ordakı kısılere kızdım !
ablacım yok üzülme .hassasiyetini anlıyorum.maşallah, Rabbim senin gibi kardeşlerimizin sayısını arttırsın inşallah.bahsetmiş olduğun vidyoyu bende izlemiştim ve çok sinirlenmiştim.sanırım yanlış hatırlamıyorsam türkan saylanda vardı bunların içinde.
Rabbim bu islam düşmanlarından bizi muhafaza eylesin inşallah.

idrisyıldırım

Kayıtlı Kullanıcı
gercekten öyle chp liler varsa allah korusun,varsa mhp lilerdende varsa dtp den varsa ak partidende korusun

Gök Kubbe

Kayıtlı Kullanıcı
Mehmet Akif ERSOY..
allah razı olsun kardeş!!

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt