Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Allah Rızası (1 Kullanıcı)

nigdeli

Kayıtlı Kullanıcı
Birisi Cüneyd-i Bağdadi'ye gelir sorar: ´İhlâsı kimden öğrendiniz?´

- Mekke-i Mükerreme´de harçlıksız kalmıştım. Basra´dan para bekliyordum ama gelmemişti. Saçım sakalım çok uzamıştı. Bir berbere girdim

´Peşin peşin söyliyeyim param yok´ dedim,

´Allah rızası için saçlarımı düzeltebilir misin?´

Berber o anda mevki sahibi birini traş etmekteydi. Onu bırakıp bana başladı. Adam itiraz etti.

Berber:

´Kusura bakmayınız efendim´ dedi, ´Sizi ücreti mukabilinde traş ediyorum. Ama bu genç Allah rızası için istedi´

Berber dahasını da yaptı, bana harçlık verdi. Aradan birkaç gün geçti, beklediğim para geldi. Ona bir kese altın götürdüm.

´Asla alamam´ dedi, ´İnan Allah´ın rızası, daha değerli´ ...B)B)B)

tevbekar

Kayıtlı Kullanıcı
RE: Allah Rızası

Rabbim rızasına erişmemiz için yapılması gereken şeyleri yapmayı nasip etsin cümlemize... Allah razı olsun kardeşim

B)selam ve dua ile... Allah'a emanet olunB)

nigdeli

Kayıtlı Kullanıcı

tevbekar yazdı:
Rabbim rızasına erişmemiz için yapılması gereken şeyleri yapmayı nasip etsin cümlemize... Allah razı olsun kardeşim

Cümlemizden inşallah(ablacım diyesim geldi içimden,bilmiyorum ama benden büyüksünüzdür herhalde...)
SelametleB)B)

tevbekar

Kayıtlı Kullanıcı

nigdeli yazdı:
tevbekar yazdı:

Cümlemizden inşallah(ablacım diyesim geldi içimden,bilmiyorum ama benden büyüksünüzdür herhalde...)
SelametleB)B)

26 yaşındayım... istersen tabiki diyebilirsin...

nigdeli

Kayıtlı Kullanıcı

tevbekar yazdı:
nigdeli yazdı:
tevbekar yazdı:

SelametleB)B)

26 yaşındayım... istersen tabiki diyebilirsin...

4 yaş küçüğüm sizden.
Ablam oluyosunuz:)
Allah'a emanet olun.

tevbekar

Kayıtlı Kullanıcı

seve seve ablalığı kabul ediyorum bende kardeşim... :D

B)selam ve dua ile... Allah'a emanet olB)B)

ferit

Kayıtlı Kullanıcı

B) :) selamün aleyküm;
harika bir yazı Allah c.c. razı olsun sizden...acaba bizler o berberin yerinde olsaydık ne yapardık :( ...Rabbim bizleri rızasını kazanan kullarından etsin İnşAAllah...B)

nigdeli

Kayıtlı Kullanıcı

ferit yazdı:
B) :) selamün aleyküm;
harika bir yazı Allah c.c. razı olsun sizden...acaba bizler o berberin yerinde olsaydık ne yapardık :( ...Rabbim bizleri rızasını kazanan kullarından etsin İnşAAllah...B)

ve aleyküm selam; teşekkür ederim, Allah razı olsun...Ne yapardık acaba:(:(... Duanıza gönülden 'amin' diyorum kardeşim, inş yaşamımızın her anında O (c.c.)' nun rızasını gözetiriz...A.e.olun..B)​

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt